agnethka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Tinka:)']wcale : P ja czytam, w przerwach między pisaniem rozprawki:razz:[/quote] dlaczego dopiero teraz piszesz? miałaś cały weekend :lol: [quote name='SZPiLKA23']no wsumie nie chciałoby mi sie :D[/quote] eee...jakbym napisała od razu to byś przeczytała :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='agnethka']dlaczego dopiero teraz piszesz? miałaś cały weekend :lol:[/quote] wczoraj nie było mnie w domu od 9 do 24, a dzisiaj... dzisiaj miałam lenia:diabloti: raz w tygodniu mi się należy...:roll: Quote
agnethka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Tinka:)']wczoraj nie było mnie w domu od 9 do 24, a dzisiaj... dzisiaj miałam lenia:diabloti: raz w tygodniu mi się należy...:roll:[/quote] nie za dobrze ci? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='agnethka']nie za dobrze ci? :cool3:[/quote] mi? nie : P te, pisz dalej bo już mi się spać chce:cool1: i skończyłam pisać :diabloti: Quote
agnethka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Tinka:)']mi? nie : P te, pisz dalej bo już mi się spać chce:cool1: i skończyłam pisać :diabloti:[/quote] no dobra...no więc tak siedziałyśmy i czekałyśmy, a w tym samym czasie w innym miejscu nasza kobitka od gleby sprawdzała nasze wypociny....a my siedziałyśmy i czekałyśmy, aż wreszcie grupa mająca ćwiczenia zaczęła wychodzić na przerwę..no to my radocha w końcu nas zawoła, a minęło coś grubo ponad kolejne pół godziny...kobieta od biochemii biegała od drzwi do drzwi..myślimy sobie zajęta, ale gdzież tam...poszła z filiżanką kawy...wówczas przez głowe mi przeszło, że mogłaby nas poczęstować, bo rano nie piłam i miałam włączoną non stop ziewającą..dodam, że pogoda bez zmian tragiczna, a ja takie ulewy to bonusowo odczuwam, że spać się chce...no to czekamy, mijały kolejne minuty...ludzie zaczęli się zbierać z przerwy i wracać...no to my wbijamy z nimi, bo ileż można czekać łącznie z przerwą wyszło nam ładnie ponad godzinę...idziemy do niej, a ona WIELKIE oczy, że my czekamy, bo zapomniała o nas....bez komentarza....naturalnie odpytywania już nie było....kazała przyjść w poniedziałek rano lub we wtorek popołudniu...zapytała się o nasze nazwiska i parsknęła śmiechem...zupełnie nie wiedzieć czemu...co śmiesznego jest w nazwiskach: Koper i Pietruszka?.... w międzyczasie się okazało, że musimy wracać na gleboznawstwo, bo jesteśmy do dopytania...więc w te pędy do windy i drzwi wyjściowych.... Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='agnethka']co śmiesznego jest w nazwiskach: Koper i Pietruszka?....[/quote] Wybacz, ale padłam jak przeczytałam wsze nazwiska :evil_lol:... A w ogóle to w końcu przyszłam poodwiedzać twoją galerię ;) Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='bonsai_88']Wybacz, ale padłam jak przeczytałam wsze nazwiska :evil_lol:... A w ogóle to w końcu przyszłam poodwiedzać twoją galerię ;)[/quote] spoko ;) ja się nie gniewam..tak naprawdę to nie lubię swoje nazwiska i żałuję, że nie wróciłam do poprzedniego, ale może jeszcze je kiedyś zmienię ;) a w ogóle to miło powitać :razz: Quote
klaudia&Manta Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jestem - jak tylko mnie tu wpuścili :) Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nazwisko masz fajne.... ale oba razem robiły wrażenie niesamowite :D Quote
Weronikaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Piękna galeria :loveu: Zapraszam do mnie :cool3: Quote
BeaC Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B]:diabloti::diabloti::diabloti: nie czytałam za duzo piszesz:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Jestem - jak tylko mnie tu wpuścili :)[/quote] mnie wpuścili wczoraj :multi: [quote name='bonsai_88']Nazwisko masz fajne.... ale oba razem robiły wrażenie niesamowite :D[/quote] ja tam nie lubie tego nazwiska - sprzedam je na straganie :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]:diabloti::diabloti::diabloti: nie czytałam za duzo piszesz:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/quote] e tam..przeczytałaś :eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hiihhihihiihhi smacznie tu zaczyna byc;-) i jak skonczyła sie ta uczelniana kołomyja?....zdawalas dzis czy jutro z tej biochemii? Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='zuzolandia']hiihhihihiihhi smacznie tu zaczyna byc;-) i jak skonczyła sie ta uczelniana kołomyja?....zdawalas dzis czy jutro z tej biochemii?[/quote] tak w skrócie to i gleby nie zaliczyłam wówczas.....dzisiaj był ostatni termin z tego właśnie przedmiotu, a jutro rano raporty z egzaminu wędrują do dziekanatu...ale żeby za wesoło nie było...to wczoraj wieczorem moja córa dostała temperatury, zaś popołudniu samochód zdał pracę...jesteśmy z mamą same w domu - tata instruował ją co i jak przez telefon...ale prawdopodobnie trzeba kupić nowy akumulator...tak czy siak rano samochód nie zapalił i zostałam w domu...jutro także nigdzie nie jadę...a studia leżą w martwym punkcie i nie wiem co wymyślić...nie mam jak córki do lekarza nawet zawieść...mam nadzieję że sama zbiję tą temperaturę...albo że tacie skróci się wyjazd i wróci wcześniej... Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='infers1995']Bry! Ależ, się rozpisujesz:mad::diabloti:[/quote] ja lubię pisać :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ooooooooooooo nio to faktycznie niezbyt kolorowo ........... mam nadzieje ze temperatura spadla.... Quote
Alicja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też se parskłam ..... :roll: mam nadzieje że z małą już oki a ty sprężona z tymi studiami :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='zuzolandia']ooooooooooooo nio to faktycznie niezbyt kolorowo ........... mam nadzieje ze temperatura spadla....[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]też se parskłam ..... :roll: mam nadzieje że z małą już oki a ty sprężona z tymi studiami :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mała od wczoraj ma temperaturę - dzisiaj miała ją dwa razy... ja ze studiami mogę się sprężać lub rozprężać - wszystko zależy od samochodu, jeśli jutro nie odpali to kicha...bo nawet podania o przedłużenie sesji nie mam jak złożyć... :roll: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Utulkaj córeczke ...niech szybko wraca do zdrówka ... Postrasz gada ze pojdzie na spęd to moze sie przestraszy i odpali ;-) Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='zuzolandia']Utulkaj córeczke ...niech szybko wraca do zdrówka ... Postrasz gada ze pojdzie na spęd to moze sie przestraszy i odpali ;-)[/quote] utulam codziennie i bajki czytam :loveu: a gada to ocaliliśmy przed tym :diabloti: ale z akumulatorem to bywało niefajnie... zobaczymy jutro... Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 tez lubie bajki na dobranoc;-) hihhihihi tylko chetnego do czytania nie ma;-) hihiihih Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='zuzolandia']tez lubie bajki na dobranoc;-) hihhihihi tylko chetnego do czytania nie ma;-) hihiihih[/quote] mi też nikt czytać nie chce.... :roll: ale czasem jak córa ma dobry humor to jakieś opowie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='agnethka']mi też nikt czytać nie chce.... :roll: ale czasem jak córa ma dobry humor to jakieś opowie :evil_lol:[/quote] zawsze możesz znaleźć na necie jakieś bajki w wersji audio:diabloti: do wyboru do koloru... : P Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Tinka:)']zawsze możesz znaleźć na necie jakieś bajki w wersji audio:diabloti: do wyboru do koloru... : P[/quote] eee...tam....to nie to samo... Quote
Recommended Posts