Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']wcale : P
ja czytam, w przerwach między pisaniem rozprawki:razz:[/quote]

dlaczego dopiero teraz piszesz? miałaś cały weekend :lol:

[quote name='SZPiLKA23']no wsumie nie chciałoby mi sie :D[/quote]

eee...jakbym napisała od razu to byś przeczytała :diabloti:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']dlaczego dopiero teraz piszesz? miałaś cały weekend :lol:[/quote]
wczoraj nie było mnie w domu od 9 do 24, a dzisiaj... dzisiaj miałam lenia:diabloti: raz w tygodniu mi się należy...:roll:

Posted

[quote name='Tinka:)']wczoraj nie było mnie w domu od 9 do 24, a dzisiaj... dzisiaj miałam lenia:diabloti: raz w tygodniu mi się należy...:roll:[/quote]

nie za dobrze ci? :cool3:

Posted

[quote name='Tinka:)']mi? nie : P

te, pisz dalej bo już mi się spać chce:cool1:
i skończyłam pisać :diabloti:[/quote]

no dobra...no więc tak siedziałyśmy i czekałyśmy, a w tym samym czasie w innym miejscu nasza kobitka od gleby sprawdzała nasze wypociny....a my siedziałyśmy i czekałyśmy, aż wreszcie grupa mająca ćwiczenia zaczęła wychodzić na przerwę..no to my radocha w końcu nas zawoła, a minęło coś grubo ponad kolejne pół godziny...kobieta od biochemii biegała od drzwi do drzwi..myślimy sobie zajęta, ale gdzież tam...poszła z filiżanką kawy...wówczas przez głowe mi przeszło, że mogłaby nas poczęstować, bo rano nie piłam i miałam włączoną non stop ziewającą..dodam, że pogoda bez zmian tragiczna, a ja takie ulewy to bonusowo odczuwam, że spać się chce...no to czekamy, mijały kolejne minuty...ludzie zaczęli się zbierać z przerwy i wracać...no to my wbijamy z nimi, bo ileż można czekać łącznie z przerwą wyszło nam ładnie ponad godzinę...idziemy do niej, a ona WIELKIE oczy, że my czekamy, bo zapomniała o nas....bez komentarza....naturalnie odpytywania już nie było....kazała przyjść w poniedziałek rano lub we wtorek popołudniu...zapytała się o nasze nazwiska i parsknęła śmiechem...zupełnie nie wiedzieć czemu...co śmiesznego jest w nazwiskach: Koper i Pietruszka?....

w międzyczasie się okazało, że musimy wracać na gleboznawstwo, bo jesteśmy do dopytania...więc w te pędy do windy i drzwi wyjściowych....

Posted

[quote name='agnethka']co śmiesznego jest w nazwiskach: Koper i Pietruszka?....[/quote]
Wybacz, ale padłam jak przeczytałam wsze nazwiska :evil_lol:...

A w ogóle to w końcu przyszłam poodwiedzać twoją galerię ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Wybacz, ale padłam jak przeczytałam wsze nazwiska :evil_lol:...

A w ogóle to w końcu przyszłam poodwiedzać twoją galerię ;)[/quote]

spoko ;) ja się nie gniewam..tak naprawdę to nie lubię swoje nazwiska i żałuję, że nie wróciłam do poprzedniego, ale może jeszcze je kiedyś zmienię ;)

a w ogóle to miło powitać :razz:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Jestem - jak tylko mnie tu wpuścili :)[/quote]

mnie wpuścili wczoraj :multi:

[quote name='bonsai_88']Nazwisko masz fajne.... ale oba razem robiły wrażenie niesamowite :D[/quote]

ja tam nie lubie tego nazwiska - sprzedam je na straganie :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]:diabloti::diabloti::diabloti:

nie czytałam
za duzo piszesz:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/quote]

e tam..przeczytałaś :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']hiihhihihiihhi smacznie tu zaczyna byc;-)

i jak skonczyła sie ta uczelniana kołomyja?....zdawalas dzis czy jutro z tej biochemii?[/quote]

tak w skrócie to i gleby nie zaliczyłam wówczas.....dzisiaj był ostatni termin z tego właśnie przedmiotu, a jutro rano raporty z egzaminu wędrują do dziekanatu...ale żeby za wesoło nie było...to wczoraj wieczorem moja córa dostała temperatury, zaś popołudniu samochód zdał pracę...jesteśmy z mamą same w domu - tata instruował ją co i jak przez telefon...ale prawdopodobnie trzeba kupić nowy akumulator...tak czy siak rano samochód nie zapalił i zostałam w domu...jutro także nigdzie nie jadę...a studia leżą w martwym punkcie i nie wiem co wymyślić...nie mam jak córki do lekarza nawet zawieść...mam nadzieję że sama zbiję tą temperaturę...albo że tacie skróci się wyjazd i wróci wcześniej...

Posted

[quote name='zuzolandia']ooooooooooooo nio to faktycznie niezbyt kolorowo ...........
mam nadzieje ze temperatura spadla....[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]też se parskłam ..... :roll:
mam nadzieje że z małą już oki a ty sprężona z tymi studiami :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

mała od wczoraj ma temperaturę - dzisiaj miała ją dwa razy...
ja ze studiami mogę się sprężać lub rozprężać - wszystko zależy od samochodu, jeśli jutro nie odpali to kicha...bo nawet podania o przedłużenie sesji nie mam jak złożyć... :roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']Utulkaj córeczke ...niech szybko wraca do zdrówka ...
Postrasz gada ze pojdzie na spęd to moze sie przestraszy i odpali ;-)[/quote]

utulam codziennie i bajki czytam :loveu:

a gada to ocaliliśmy przed tym :diabloti: ale z akumulatorem to bywało niefajnie... zobaczymy jutro...

Posted

[quote name='zuzolandia']tez lubie bajki na dobranoc;-) hihhihihi tylko chetnego do czytania nie ma;-) hihiihih[/quote]

mi też nikt czytać nie chce.... :roll: ale czasem jak córa ma dobry humor to jakieś opowie :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']mi też nikt czytać nie chce.... :roll: ale czasem jak córa ma dobry humor to jakieś opowie :evil_lol:[/quote]
zawsze możesz znaleźć na necie jakieś bajki w wersji audio:diabloti:
do wyboru do koloru... : P