Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:do wyra ....a o 10 głowa do góry ;) :cool2:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

idę, już idę....a o 10 to będzie w kartkę patrz i pisz co wiesz, tego co nie wiesz też :diabloti:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']mniej żryć , mniej spać , więcej biegać i będzie jak malowany :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]jak mniej żryć??
jako on maślanymi śliczniutkimi oczętami tak patrzy
i patrzy
i patzry

i co??
nie dać??

na bieganie i spanie nie mam wpływu
jak nikogo w domu niema to psy śpia........... czyli do 14[/B][/COLOR]:diabloti:

[quote name='Vectra']za robote trza się wziąć :eviltong: :eviltong: :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]o to to to
świete słowa:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj
psy ode mnie wygłaskaj[/B][/COLOR]

Posted

siema...

WRÓCIŁAM! :angryy: było BOWSKO! :angryy:

wyszłyśmy do samochodu i się k**** skrzynia biegów zje**** :mad:
córka zrozpaczona, bo do przedszkola nie pojechała, a wczoraj ciężko pracowała nad zadaną pracą domową....:placz:
ja zła, bo się nie wyspałam :mad: ubrałam jak debilka :mad: i nastawiona na wojowanie z pytaniami byłam...dodatkowo to był OSTATECZNY termin poprawy i następnego nie będzie :angryy:
mama wściekła, bo chciała nas pozawozić, a poza tym będziemy same jeszcze 10 DNI! :shake: a bez samochodu tutaj żyć się nie da.... :angryy: sąsiedzi są ch**** i każdemu do nas ZA DALEKO! dobrze, że sołtys chociaż do nas podjedzie i zajrzy w tą skrzynie....jakby się udało to Roksane do przedszkola by się zawiozło, żeby zaległości jej nie robić i niech się dziecko pocieszy, bo ona uwielbia tam być....tylko akumulator musi się podładować....:roll:

a studia?.......mi pozostało napisać jedynie podanie o przedłużenie sesji :roll:

Posted

[quote name='agnethka']siema...

córka zrozpaczona, bo do przedszkola nie pojechała, a wczoraj ciężko pracowała nad zadaną pracą domową....:placz:
ja zła, bo się nie wyspałam :mad: ubrałam jak debilka :mad: i nastawiona na wojowanie z pytaniami byłam...dodatkowo to był OSTATECZNY termin poprawy i następnego nie będzie :angryy:
mama wściekła, bo chciała nas pozawozić, a poza tym będziemy same jeszcze 10 DNI! :shake: a bez samochodu tutaj żyć się nie da.... :angryy: sąsiedzi są ch**** i każdemu do nas ZA DALEKO! dobrze, że sołtys chociaż do nas podjedzie i zajrzy w tą skrzynie....jakby się udało to Roksane do przedszkola by się zawiozło, żeby zaległości jej nie robić i niech się dziecko pocieszy, bo ona uwielbia tam być....tylko akumulator musi się podładować....:roll:

a studia?.......mi pozostało napisać jedynie podanie o przedłużenie sesji :roll:[/QUOTE]

UUU same złe wieści:-(

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]

witaj
psy ode mnie wygłaskaj[/B][/COLOR][/quote]

WYMIZIANE!

[quote name='infers1995']UUU same złe wieści:-([/quote]

ano...dobre nie są...już pół biedy ten egzamin - aczkolwiek szlak mnie trafia jak pomyślę ile czasu wczoraj spędziłam z nosem w notatkach :mad:

samochód jest potrzebny, żeby chociaż do sklepu po zakupy pojechać... co innego jak ciepło i słońce, to można iść spacerkiem te 3km w jedną stronę... ale dzisiaj od rana pada deszcz :roll:
w dodatku samochód potrzebny będzie na piątek, bo mama musi stawić się w pośredniaku....a ja zapewne będę musiała dojechać do DZIEKANATU! (bleee.....) chyba, że starosta przyjedzie do mnie (czy po mnie) i pomoże załatwić te formalności... :roll: ale wykorzystywać go też nie chcę....

a wiecie, że jest jeden osobnik w domu co jest strasznie SZCZĘŚLIWY z zaistniałej sytuacji? :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz kurdwa :shake:...... mimo to zaciskam :kciuki: aby wszystko udało się pozałatwiać[/B][/COLOR][/FONT]

:glaszcze:[/quote]

samochód DZIAŁA! ja nie wiem czy się śmiać czy płakać....przyjechał sołtys, obczaił co jest, pomyślał, pobujał autko i JUŻ! wystarczyło rozbujać samochód, żeby skrzynia biegów zaskoczyła :-o na w życiu bym tego nie wymyśliła :evil_lol:

teraz dla odmiany akumulator się ładuje.....

a ja czekam na telefon od starosty, bo na EGZ to i tak bym się busem nie wyrobiła, a bezpośrednio na uczelnie nikt mnie nie zawiezie....

Posted

[quote name='agnethka']siema...

a studia?.......mi pozostało napisać jedynie podanie o przedłużenie sesji :roll:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]złośliwość rzeczy martwych:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]złośliwość rzeczy martwych:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/quote]

o to to.....ale wiecie...my tak mamy od początku wyjazdu taty :roll:
ciągle coś się dzieje, ale dzisiaj to był rekord...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nie umiem spiewać :eviltong: ja jodłuje :diabloti::evil_lol:[/quote]

no tak...słychać

[quote name='Rinuś'][I][B]I co teraz????????boshe jakie wieści :shake:[/B][/I][/quote]

spoko....autko działa, tylko musi siedzieć non stop pod akumulatorkiem, bo padł :mad: trza będzie nowy kupić.....a póki co ładować i będzie cacy :evil_lol:
dziecię do przedszkola jutro pojedzie, więc i zaległości strasznych nie będzie miała :multi:

a ze studiami to się ułoży ;) z tej uczelni tak łatwo się nie wylatuje :lol: trzeba ich o to bardzo ładnie poprosić.... :razz: na szczęście ponoć ci na górze są bardzo wyrozumiali....(krowy dojnej tak szybko się nie pozbędą...)

Posted

[quote name='Bullila.nl']No to mialalas poranek:shake::razz:

a ten jesden szczesliwy osobnik....to pewnie [B]Ellitka[/B]???:evil_lol:[/quote]

BINGO! :lol::lol:

no a teraz cynka dostałam, że następny termin został wyznaczony na sobote :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a ja myślałam , że zaspałaś :diabloti:
dobrze , że jest kolejny termin[/quote]

takiej opcji nie ma ;) chyba, że w warunkach ekstremalnych :lol: jeśli ja gdzieś zasypiam i przez to nie docieram na miejsce, to oznacza jedynie, że miałam lenia i nie chciało mi się wstawać, a co za tym idzie - mimo iż się i tak obudziłam to udawałam, że śpie :lol: mając nadzieję że nikt mnie na siłę nie podniesie :evil_lol:

też się cieszę z nowego terminu - a moja mama najbardziej :lol: