Bullila.nl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']tu były takie fajne foty jak razem śpią i znikły :placz:[/quote] dzisiaj dogo odwla nam kawaly:evil_lol: Czesc;) Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Bullila.nl']dzisiaj dogo odwla nam kawaly:evil_lol: Czesc;)[/quote] siedem :lol!: no odwala ...... :watpliwy: dlatego nie bisuje z fotami, wstawie jak się uspokoi :evilbat: a teraz siedze, pije zimne piwko :drinka: w ten jakże "słoneczny" dzień :mad: i tworzę nowe dziady czyt. new strone www :PROXY5: może w tym tygodniu skończę.... :czytaj: Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 W takim razie miłej reszty słonecznego dnia , miłego popijania piweczka , i miełego tworzenia www ...:diabloti: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='klaudia&Manta']W takim razie miłej reszty słonecznego dnia , miłego popijania piweczka , i miełego tworzenia www ...:diabloti:[/quote] przesłoneczny...znowu spadł deszcz :mdleje: piwo prawie się skończyło, a było tylko jedno....:evil_lol: stronka....jak tak dalej pójdzie to szybko skończe :razz: Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 U nas nie pada , nie wieje , ale ciemno jak w ...:razz: Bo piwem delektować się trza , a nie na " kto pierwszy , ten lepszy .." .:diabloti: To dobrze - czekam na efekty .. [SIZE=1]ekhm..jak Ci tak wszystko szybko idzie , to może napiszesz mi wypracowanie z niemca ? :evil_lol: [/SIZE] [SIZE=1]żartowałam no ..[/SIZE] Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='klaudia&Manta']U nas nie pada , nie wieje , ale ciemno jak w ...:razz: Bo piwem delektować się trza , a nie na " kto pierwszy , ten lepszy .." .:diabloti: To dobrze - czekam na efekty .. [SIZE=1]ekhm..jak Ci tak wszystko szybko idzie , to może napiszesz mi wypracowanie z niemca ? :evil_lol: [/SIZE] [SIZE=1]żartowałam no ..[/SIZE][/quote] u nas jasno...w tej chwili się uspokoiło ;) ja się delektuje :evil_lol: przed kompem...jeszcze mam :eviltong: w zasadzie to już jest, ale brak jeszcze kilku szczegółów i pare rzeczy musze jeszcze poprawić ;) a kiedyś powstanie taka jaką chciałam zrobić na początku ;) wiesz....jakby to było wypracowanko z polaka...ta jeszcze mogłybyśmy pogadać o tym ;) ale z niemca......yyy....lepiej pisz sama, bo ja nie powiem co ja byłam w LO z niemca :eviltong: teraz na studiach dla odmiany rosyjskiego się uczę :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jak tu optymistycznie, niemiecki... :loveu: nie cierpię tego języka:loveu: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']jak tu optymistycznie, niemiecki... :loveu: nie cierpię tego języka:loveu:[/quote] ja też :lol: to Klaudia tu ze szprechaniem wyskakuje :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']ja też :lol: to Klaudia tu ze szprechaniem wyskakuje :eviltong:[/quote] a ja jutro mam kartkówkę:loveu: jedna już była, 2+ uczyłam się 3 lata wcześniej :cool1: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 a tam kartkówka.....ja w sobote mam egzamin z biochemii :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']a tam kartkówka.....ja w sobote mam egzamin z biochemii :eviltong:[/quote] ale biochemia ci potrzebna, a mi niemiecki do niczego:cool1: jutro muszę iść do szkoły na galowo, mamy koncert filharmonii:placz: chyba tam zasnę... Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ale biochemia ci potrzebna, a mi niemiecki do niczego:cool1: jutro muszę iść do szkoły na galowo, mamy koncert filharmonii:placz: chyba tam zasnę...[/quote] powiedz mi kochana - do czego mi biochemia potrzebna będzie w życiu? :lol: zapewniać Cię, że to mi całkowicie zbędny przedmiot - DO NICZEGO się w przyszłości mi nie przyda...tak...tak...nie tylko w gimnazjach i liceach uczą nie potrzebnych rzeczy - na studiach także.... :lol: nie marudź - ja na galowo muszę być w tą sobotę i przyszły wtorek :lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']powiedz mi kochana - do czego mi biochemia potrzebna będzie w życiu? :lol: zapewniać Cię, że to mi całkowicie zbędny przedmiot - DO NICZEGO się w przyszłości mi nie przyda...tak...tak...nie tylko w gimnazjach i liceach uczą nie potrzebnych rzeczy - na studiach także.... :lol: nie marudź - ja na galowo muszę być w tą sobotę i przyszły wtorek :lol:[/quote] a to psikus :mdleje: :evil_lol: ja też przecież będę się musiała angielskiego uczyć na studiach... a już teraz się na lekcjach nudzę.. ja muszę jutro i pojutrze :placz: mój najbardziej galowy strój to czarne jeansy i czarny sweterek z czymś kolorowym pod spodem... ale muszę mieć marynarkę i elegancie spodnie, cholera jasna:placz: Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale glupoty gadacie , niemiecki piękny język - nudny , denny i w ogóle :diabloti: Nienawidzę , nienawidzę , nienawidzę ! :angryy::lol: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [img]http://img529.imageshack.us/img529/1677/75112411fb6.jpg[/img] [img]http://img521.imageshack.us/img521/3668/87905127tz3.jpg[/img] [img]http://img521.imageshack.us/img521/2440/66203580sq7.jpg[/img] [img]http://img221.imageshack.us/img221/4938/72872754th4.jpg[/img] [img]http://img510.imageshack.us/img510/8216/27297507sy7.jpg[/img] Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [URL]http://img510.imageshack.us/img510/8216/27297507sy7.jpg[/URL] - jaka mina wielmożnej damy :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='klaudia&Manta'][URL]http://img510.imageshack.us/img510/8216/27297507sy7.jpg[/URL] - jaka mina wielmożnej damy :evil_lol:[/quote] ona się drapała w tym momencie :diabloti: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uprzejmie donoszę :grins: iż nie widzę fot :roll: a ja nie mogę nigdzie wychodzić na galowo , bo z wszystkich galowych ubrań wypadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]uprzejmie donoszę :grins: iż nie widzę fot :roll: a ja nie mogę nigdzie wychodzić na galowo , bo z wszystkich galowych ubrań wypadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] przed chwilą były foty :angryy: kuźwa, już drugi raz je wcięło....a na innym forum są, tylko tu znikają :mad: co do galowych ubrań i nie tylko, to ze mnie wszystkie spadają :oops: Quote
SZPiLKA23 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 u mnie w galeri tez dzisiejsze foty poznikały Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja nie mogę nigdzie wychodzić na galowo , bo z wszystkich galowych ubrań wypadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a ja muszę:placz: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']u mnie w galeri tez dzisiejsze foty poznikały[/quote] gupie dogo...niech oni szybciej tam robią co ma robić :mad: Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałam foty :grins: :hand: lecę do pracy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']tu były takie fajne foty jak razem śpią i znikły :placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja tam widzę:cool1:[/B][/COLOR] [quote name='klaudia&Manta']Ale glupoty gadacie , niemiecki piękny język - nudny , denny i w ogóle :diabloti: Nienawidzę , nienawidzę , nienawidzę ! :angryy::lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]niemiecki............. hm, w wykonaniu Rammstein :ylsuper::ylsuper::ylsuper:powala na kolana ciekawe czy śpisz:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Byłam tutaj ...z samego rana 8) Quote
Recommended Posts