Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://img27.imageshack.us/img27/6072/90616699.jpg[/URL]

[I][B]noo pannica pełnym pysiem :loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

[I][B]za chwil pare ani sie obejrzysz a znowu bedziesz miala szkrabki w domu :cool3:[/B][/I]

[I][B]buziaki wieczorne :loveu:[/B][/I]

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no w sumie czekamy na cieczkę, ale pod koniec listopada chcę najpierw zrobić suce, chociaż jedne badania - jeszcze przed kryciem, a potem może jechać się seksić.... byle było minimum dwa szczyle :diabloti:

jedno to jednak nie... smutno jednemu, wiele traci bez rodzeństwa

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']ale muszą mieć z nią radość :diabloti:[/QUOTE]

jeszcze trochę... Alutka jest GRZECZNA, czyli że w szoku :evil_lol: niech ochłonie z wrażenia po zmianie mieszkania to dopiero będą mieli radość :evil_lol:

Posted

[url]http://img27.imageshack.us/img27/6072/90616699.jpg[/url]
jaka dupeczka gruba :loveu::loveu::diabloti:

A mi się śniło, ze miałaś u siebie w hodowli niufy :mdleje: :mdleje: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']

A mi się śniło, ze miałaś u siebie w hodowli niufy :mdleje: :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE]

:mdleje:

dobrze, że to tylko sen :diabloti: z kłaków wystarczą mi poczwarki :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Super foto i super komentarz!
[URL]http://img27.imageshack.us/img27/6072/90616699.jpg[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]

kilka wypowiedzi nowych właścicieli o Alutce:

"...[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]po prostu wygląda jakby u nas mieszkała zawsze. [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]I udało mi się dzisiaj o 6.00 uzyskać od niej pierwszą historyczną kupę na dworze..."

"...[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]nawet nie chodziła po chacie w nocy. od 22 do 6 spała praktycznie non stop. [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]ona chrapie jak stary dziadek, a my zestresowani nową rolą cierpimy na bezsenność[/FONT][/COLOR]..."

"...[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]my jesteśmy mile zaskoczeni, wygląda jak by przyjeła nasz rytm życia w domu. jest spontaniczna i wesoła, biega wszędzie ale potrafi też siąść na tyłku i obserwować lub kładzie się z nami przed telewizorem i drzemie[/FONT][/COLOR]... [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]noc spędziła przy naszym łóżku na kocyku i skórze z owcy, nie ma wielkiego ciśnienia żeby do nas włazić, ale za to próbuje wskoczyć (czy też wdrapać się) na kanapę przed telewizorem, nie udaje jej się to jeszcze ale jest zawzięta...[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]co do gryzienia to nie bardzo chyba gryzie, lubi nasze ciapy, trzęsie się też z tym legowiskiem od Ciebie, [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]kładzie się w nim i wgryza w krawędź..."

"...[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]wracając do gryzienia to okrzyk "fe" działa, najbardziej lubi pogryzać takie koszyki plecione ze sznurka w sypialni no i zgłębia tajemnicę lustra..."

"...[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]może jesteśmy przewrażliwiemi ale chcemy jej trochę organizować czas choć sama też się nie nudzi..."

jest cacy ;)
[/FONT][/COLOR]

Posted

no ja zrobiłam niezły przesiew domków :diabloti:
tych ludzi poznałam w czerwcu na wystawie w Świdniku stali i czekali do końca - na staffiki, kibicowali Viki i Elicie... jak zobaczyli zapowiedź miotu po Eli to niemal od razu się odezwali w sprawie szczeniaka, a potem przez całą ciążę suki, dostawałam co chwila od nich serie pytań o życie ze staffikiem, potem podczas odchowywania Ali też non stop był kontakt.

Posted

[quote name='agnethka']:mdleje:

dobrze, że to tylko sen :diabloti: z kłaków wystarczą mi poczwarki :evil_lol:[/QUOTE]

Pamiętaj, ze niuf to nie tylko kłaki, to tez mnóstwo śliny :evil_lol:

Cieszę się, ze Ali tak super domek sie trafił :loveu::loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']I tak to powinno wygladac ;)[/QUOTE]

;)

[quote name='Iza.']Pamiętaj, ze niuf to nie tylko kłaki, to tez mnóstwo śliny :evil_lol:

Cieszę się, ze Ali tak super domek sie trafił :loveu::loveu:[/QUOTE]

niuf tylko na foto mogę oglądać :diabloti:

nom, też się cieszę ;) zobaczymy jak będzie nam się dalej układać, ale jestem dobrej myśli ;) Ala będzie chodzić do psiego przedszkola ;)

Posted

[quote name='agnethka']
niuf tylko na foto mogę oglądać :diabloti:

nom, też się cieszę ;) zobaczymy jak będzie nam się dalej układać, ale jestem dobrej myśli ;) Ala będzie chodzić do psiego przedszkola ;)[/QUOTE]

na zywo tez są całkiem spoko :diabloti:

Oo super, psie przedszkole bardzo fajna rzecz, ja niestety nic nie znalazłam takiego aktualnie u siebie, a chętnie bym pochodziła z Buenoskiem, bo troszkę mi się boi psów maluszek ;)

Posted

Staffiki może i są fajne, ale nie mój typ psa, mój ideał - "pracuś z wyłącznikiem, który miewa awarie i nie zawsze chce się wyłączyć:diabloti:"
Czyli owczarek australijski, a żeby tak szczyptę ideału urody dodać, to blue merle :evil_lol::loveu:
Ty wiesz, że pierwszy blue merle z twojej hodowli będzie mój, prawda?:diabloti: Ale to za parę lat jak już będę na swoim:loveu:

Posted

[quote name='C&B']Staffiki może i są fajne, ale nie mój typ psa, mój ideał - "pracuś z wyłącznikiem, który miewa awarie i nie zawsze chce się wyłączyć:diabloti:"
Czyli owczarek australijski, a żeby tak szczyptę ideału urody dodać, to blue merle :evil_lol::loveu:
Ty wiesz, że pierwszy blue merle z twojej hodowli będzie mój, prawda?:diabloti: Ale to za parę lat jak już będę na swoim:loveu:[/QUOTE]

no coś mi się obiło takiego o uszy :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Staffiki może i są fajne, ale nie mój typ psa, mój ideał - "pracuś z wyłącznikiem, który miewa awarie i nie zawsze chce się wyłączyć:diabloti:" [/QUOTE]
Powiem Ci,że nie wszystkie takie są ;)

Posted

[quote name='agnethka']no coś mi się obiło takiego o uszy :evil_lol:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='KaRa_']Powiem Ci,że nie wszystkie takie są ;)[/QUOTE]
A jaki np. jest twój?
Ja na razie poznaję dokładniej psychikę tej rasy - szkoda, że tylko książkowo :angryy:

Posted

[quote name='C&B']A jaki np. jest twój?
Ja na razie poznaję dokładniej psychikę tej rasy - szkoda, że tylko książkowo :angryy:[/QUOTE]
Mój jest zajefajny :evil_lol: do tańca i do różańca;)

Posted

[quote name='C&B']
Czyli owczarek australijski, a żeby tak szczyptę ideału urody dodać, to blue merle :evil_lol::loveu:[/QUOTE]
Prawda..albo red merle :loveu::evil_lol:
Ale za to Staffiki mają krótszą sierść = Mniejsza uwaga na pielęgnację :diabloti:

Posted

[quote name='Biutka']Prawda..albo red merle :loveu::evil_lol:
Ale za to Staffiki mają krótszą sierść = Mniejsza uwaga na pielęgnację :diabloti:[/QUOTE]

albo red tri :loveu:

no Staffiki są boskie w pielęgnacji sierści :loveu: :lol: