zuzolandia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [I][B]Trzymamay kciukaski za calą rodzinke ..buziaczki i duzooo zdrówka dla córki :loveu:[/B][/I]:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Agnethka nadal z córką w szpitalu... Pzdr. Quote
pati1033 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Agnethka nadal z córką w szpitalu... Pzdr.[/quote] :placz::placz: nadal mocno trzymam kciuki za zdrowko Quote
M&S Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Agnethka nadal z córką w szpitalu... Pzdr.[/quote] Oj, to poważna sprawa.....trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie A. Quote
agnethka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 to Zespół Nerczycowy.... dziś jestem tu na 5 minut, mamy szanse wyjść ze szpitala w sobote, a potem pół roku leczenia w domu... Quote
M&S Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='agnethka']to Zespół Nerczycowy.... dziś jestem tu na 5 minut, mamy szanse wyjść ze szpitala w sobote, a potem pół roku leczenia w domu...[/quote] O kurcze, to masz problem....:shake: Trzymaj się A. Quote
agnethka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 spoko - szok mi już przeszedł, nie bidolę - trza się z tym żyć teraz nauczyć ;) Quote
M&S Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='agnethka']spoko - szok mi już przeszedł, nie bidolę - trza się z tym żyć teraz nauczyć ;)[/quote] To prawda, podobno z tego się wyrasta.... A. Quote
agnethka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']To prawda, podobno z tego się wyrasta.... A.[/quote] podobno...ma szanse w okresie dojrzewania, ale są przypadki, gdzie odezwało sie to po 10 latach Quote
betka-sp Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 o kurcze....biedna niunia :glaszcze: ucałuj ja od ciotek............. Quote
Vectra Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 trzymajcie się Aga , będzie dobrze :kciuki: Quote
zuzolandia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [I][B]witamy :loveu:[/B][/I] [I][B]buziaczki dla corki ..przesyłamy pozytywne wibracje ...trzymajcie sie ![/B][/I] Quote
pati1033 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 bidulki :-( i ja wysylam pozytywne mysli do Was :) Quote
Bullila.nl Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Przykro mi z powodu corki.....trzymaj sie:calus: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='agnethka']to Zespół Nerczycowy.... dziś jestem tu na 5 minut, mamy szanse wyjść ze szpitala w sobote, a potem pół roku leczenia w domu...[/quote] A ta choroba to objawia się czym? Czy trzeba utrzymywac jakąś odpowiednią dietę? Pzdr. Quote
anilla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Agnetka trzymaj się i buziaki dla córci niech szybko wraca do zdrowia! Quote
zuzolandia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [I][B]jestesmyyyyyyy :loveu::loveu: ...buziaczki dla Małej :loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Wyściskaj Małą :calus: Da radę Twoja kruszyna , trochę będzie musiała bardziej się pilnować , ale ludziska z tym żyją . Tylko cholerka niesprawiedliwe to , ze choróbska się czepiają :shake:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
M&S Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dzień dobry :) Uściski dla córci :lol:, a co u "brzuszka"...... A. Quote
agnethka Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 później Wam na wsjo odpowiem - dopiero wróciłyśmy ;) [size=18][color=green][b]12.09.2009[/b] o godzinie [b]4:20[/b] urodziła się nasza [b]PIERWORODNA JEDYNACZKA[/b] - suczka ważyła 380g[/color] :D [/size] zarówno mama jak i dzieciątko czują się znakomicie! Elitka urodziła w moim łóżku :lol: moja pociecha zaś czuję się na tyle dobrze, że dziś wróciłyśmy do domu ze szpitala ;) jak tylko się ogarniemy wrzucę fotki naszej małej milusińskiej :heart: Quote
C&B Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Gratulacje :multi::loveu: Cieszymy się że z córcią lepiej :multi: Porozpieszczaj tą pierworodną jedynaczkę :loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]woW.... malunia córunia Elitki :loveu: gratulki , wazne ze zdrowe i mama i córcia [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts