agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 taka tu cisza.................to wrzucę coś ot tak, co by pająki się nie zalęgły, bo nie lubię :diabloti: [img]http://img383.imageshack.us/img383/4157/hhihipb1.jpg[/img] A KU KU (c.d.n.....kiedyś :evil_lol: ) Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='agnethka']taka tu cisza.................to wrzucę coś ot tak, co by pająki się nie zalęgły, bo nie lubię :diabloti: [IMG]http://img383.imageshack.us/img383/4157/hhihipb1.jpg[/IMG] A KU KU (c.d.n.....kiedyś :evil_lol: )[/quote] Patryska ....:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 nuuu....Viki :loveu: pokazuje, że ten psies istnieje ;) Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='agnethka']nuuu....Viki :loveu: pokazuje, że ten psies istnieje ;)[/quote] nazwij ja Pati....:cool3: bo ma lepek po ojcu:loveu: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']nazwij ja Pati....:cool3: bo ma lepek po ojcu:loveu:[/quote] mama ją nazwała Viki :evil_lol: ona to cała córunia tatunia :loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='agnethka']mama ją nazwała Viki :evil_lol: ona to cała córunia tatunia :loveu:[/quote] mama moja Vesper nazwala Silvatica:cool3: Patryska ,patryska:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: w koncu taka podobna:cool3: a jak moja Vespr jest zaspana to mowie do niej Dziunia a jak rozrabia to Pindzia.....:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [I][B]haha jaka fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ponieważ Ty wyśmiewasz się z mojego psa , ja przyszłam troszkę po naśmiewać się z twoich , ale odpowiedzią na twój post , może być tylko :loveu::loveu::loveu: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']mama moja Vesper nazwala Silvatica Patryska ,patryska w koncu taka podobna a jak moja Vespr jest zaspana to mowie do niej Dziunia a jak rozrabia to Pindzia.....[/quote] u nas z reguły psiaki mają wiele imion ;) Naja - Najka, Jajka, Szczawnica Krościenko (to za młodu,bo ciągle sikała), Ruda, Rura, Wredota,Pinda Ozzy - Zi, Wielki Czarny Pies Elita - Eli, Lita, Elit, Lidka, Licia, a ostatnio Zołza Arwena - Ari, Aruśka - ona ma jeszcze mało imion ;) [quote name='Rinuś'][I][B]haha jaka fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] co chcesz od tej foty? :razz: [quote name='klaudia&Manta']Ponieważ Ty wyśmiewasz się z mojego psa , ja przyszłam troszkę po naśmiewać się z twoich , ale odpowiedzią na twój post , może być tylko :loveu::loveu::loveu:[/quote] gdzie ja się naśmiewam? to nie byłam ja - tylko siostra bliźniaczka :evil_lol: ha! widzisz jak Cie fotą zagięłam - nie spodziewałaś się tego :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 U mnie jeszcze jest Tullamore Dew-Bullit- rodowod.....ale Bullis ,Bullitka ,Ballerina,Synus,Nynus,Liklik-(od calowania):diabloti: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 u nas określenie staffika to po prostu - GĄBKA :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [QUOTE]ha! widzisz jak Cie fotą zagięłam - nie spodziewałaś się tego [/QUOTE] Bo Ty mnie pod włos wzięłaś - wiedziałaś że tu przyjdę , to dałaś coś żeby mnie zatkać :diabloti: Ja się tak nie bawię , to nie fair :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Bo Ty mnie pod włos wzięłaś - wiedziałaś że tu przyjdę , to dałaś coś żeby mnie zatkać :diabloti: Ja się tak nie bawię , to nie fair :evil_lol:[/quote] a skąd miałam wiedzieć? wróżka nie jestem :evil_lol: [img]http://img47.imageshack.us/img47/1995/vikiau3.jpg[/img] :siara: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Paszcze to maja strasznie podobne z Vesper:p Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']Paszcze to maja strasznie podobne z Vesper:p[/quote] w końcu pół-siostry :cool3: no patrz - rodziną będziemy :lol: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='agnethka']w końcu pół-siostry :cool3: no patrz - rodziną będziemy :lol: :evil_lol:[/quote] no w morde :diabloti:,daj znac kiedy opijamy:cool3: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']no w morde :diabloti:,daj znac kiedy opijamy:cool3:[/quote] ja biedna studencina jestem, to co najwyzej na jakieś piwo wyłuskam drobniaki :evil_lol: no umówimy się na dzień i godzinę i będziemy popijały przed monitorem :lol: a jak w PL zawitasz to w realu na jakie piwo można by wyskoczyc :razz: Quote
agnethka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 ale świntuchy....nikt się nie przywitał... :placz: Quote
agnethka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 fot. z hodowli Staff-Ka :cool3: [img]http://img504.imageshack.us/img504/105/zzzac5.jpg[/img] Quote
Rinuś Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [B][I]trululululululululululululululululululululu :hand::smilecol::sweetCyb::rofl::bigcool::B-fly::Cool!::jumpie:[/I][/B] Quote
agnethka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]trululululululululululululululululululululu :hand::smilecol::sweetCyb::rofl::bigcool::B-fly::Cool!::jumpie:[/I][/B][/quote] :hmmmm: ....... :hand: Quote
Vectra Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hihihihihi jakie ucha kosmiczne :multi: [url]http://img47.imageshack.us/img47/1995/vikiau3.jpg[/url] daj no mnie linka , do tej strony co , no wiesz , co szukałaś ot do rodowodu :diabloti: szlag by nie mam w zakładkach , wyparowało mi Quote
Rinuś Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='agnethka']:hmmmm: ....... :hand:[/quote] [B][I]idę nA URLOP :multi::multi::multi:[/I][/B] Quote
agnethka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Vectra']hihihihihi jakie ucha kosmiczne :multi: [URL]http://img47.imageshack.us/img47/1995/vikiau3.jpg[/URL] daj no mnie linka , do tej strony co , no wiesz , co szukałaś ot do rodowodu :diabloti: szlag by nie mam w zakładkach , wyparowało mi[/quote] co do rodowodu? :roll: znaczy się nie wiem o co konkretnie chodzi, bo ja 3 rodowody opracowywałam na różne sposoby :evil_lol: chcesz zrobić galerie przodków? czy jak? zaraz poszukam, bo ja w zakładkach też ni mam... (a foto to sprzed miesiąca, teraz ma śliczne uszka ;) ) [quote name='Rinuś'][B][I]idę nA URLOP :multi::multi::multi:[/I][/B][/quote] aaa...to stąd ta choroba :evil_lol: Quote
Recommended Posts