Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']nooo...rączki mi się w szycie wprawiły ;) najgorsza dla mie jest "wykończeniówka", bo już nie jest tak fajna jak samo szycie ;)[/quote]

Zawsze te ostatki są najbardziej upierdliwe ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jak plany jarosławsko-wystawowe?[/quote]

będziemy na 100% :cool1: zgłoszone są: Viki (szczeniaki), Arwena (młodzież) :evil_lol:
możliwe, że wyjazd będzie w sobotę :cool3:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No to spoko;] ja mam byc tydzien u mamy mam nadzieje ze na wekend wroci tato[/quote]

oby....Ci nie wyszło jak z Rzeszowem... :roll:
ja mam nadzieję, że wyjedziemy w miarę wcześnie, bo mam ochotę na spacerek po mieście :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']oby....Ci nie wyszło jak z Rzeszowem... :roll:
ja mam nadzieję, że wyjedziemy w miarę wcześnie, bo mam ochotę na spacerek po mieście :evil_lol:[/quote]

Do tej pory byłam pewna ze wystawa jest 7-8 i dlatego tez byłam pewna ze bede, a z mama musze byc bo jest po zabiegu ale mysle ze do piatku u niej bede

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Do tej pory byłam pewna ze wystawa jest 7-8 i dlatego tez byłam pewna ze bede, a z mama musze byc bo jest po zabiegu ale mysle ze do piatku u niej bede[/quote]

bo się w kalendarza dzieciątko zagląda tego od wystaw :czytaj:

Posted

Ej ciotka zyjesz? okazało sie ze siostra zostaje do czw z mama potem na czw ja a od piatku bedzie tato a wiec wystawę zahacze :multi: (mam nadzieje)

kawe masz i ZYJ :D

[IMG]http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg[/IMG]

Posted

szyję, szyję :evil_lol: :evil_lol: jestem w trakcie... hihi :lol:

noo...a poza tym to nas zasypało po Ch*** ...bardzo :evilbat: w związku z tym... mając chwile "nudy" siadam przed allegro i terroryzuję listonosza :evilbat: który to jeszcze trochę i zacznie mnie przeklinać :pissed: bo musi zostawiać autko na dole i zasuwać jakieś...hmm... 400-500m :hmmmm: z buta.... :evil_lol: dzisiaj z mamą stwierdziłyśmy, że jeszcze troche i koleś rzuci tą robotę :scared:
ale cóż... ryzyko zawodowe... skoro można robić zakupy w sieci, to czemu mam z tego nie korzystać? :siara:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']OMG :D:D schudnie chociaz :D przewalone maja listonosze z tymi stafikowymi ciotkami :D[/quote]

no...on i tak mizerniutki :evil_lol:

ale...jakby przyszedł TERAZ, a nie 2 godziny wcześniej, to by po odśnieżonym szedł, a nie w śniegu po kolana :evil_lol:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Cześć :diabloti:
[SIZE=1]może niech ten listonosz lepiej u Was zamieszka :evil_lol:[/SIZE][/quote]

cześć :)

ale jak listonosz tu zamieszka, to kto mi wtedy paczki zamówione przyniesie? :diabloti:

[quote name='jbk']Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :(

:calus:[/quote]

bywa ;) ja to ostatnio ledwo żywa jestem :roll: idę na kaff :loveu:

Posted

zła Pańcia męczy pieseczka :diabloti:

[img]http://img166.imageshack.us/img166/171/33825985.jpg[/img]

[img]http://img166.imageshack.us/img166/3937/90931882.jpg[/img]