Bullila.nl Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 .....hahhahhahaa na ktorej stronce:diabloti: [url]http://img93.imageshack.us/img93/1232/a17qi3.jpg[/url] do Manty podobna na tej focie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
SZPiLKA23 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja miałam niby kotke birmanska a puszczała sie z dachowcami .... a kotki ronie puchate albo i nie Quote
agnethka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Bullila.nl'].....hahhahhahaa na ktorej stronce:diabloti: [URL]http://img93.imageshack.us/img93/1232/a17qi3.jpg[/URL] do Manty podobna na tej focie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] mają z Mantą trochę wspólnego ;) jak to polskie staffiki :lol: no, nie wiedziałam na której, bo odpaliłam dzisiaj drugą :eviltong: tą nad którą pracuję od wczoraj - chciałam zobaczyć jak to wygląda i czy moje wypociny choć troche działają :lol: jak skończę i wszystko poprzenoszę to podam Wam adresik, będziecie mogli pokrytykować :evil_lol: [quote name='SZPiLKA23']Ja miałam niby kotke birmanska a puszczała sie z dachowcami .... a kotki ronie puchate albo i nie[/quote] a ja mam "miejska" szlachciankę, która puszcza się z "wiejskimi parobkami" :lol: Quote
Bullila.nl Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no to kiedy dokladnie Vicky???bedzie Cie szatkowac towarzystwo???:cool3: Quote
agnethka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Bullila.nl']no to kiedy dokladnie Vicky???bedzie Cie szatkowac towarzystwo???:cool3:[/quote] a skąd ja mam to wiedzieć? :lol: zadajesz w kółko to samo pytanie :lol: moja wiedza się nie zmienia na ten temat :shake: póki co czekam na rodziców, muszą wrócić z Piły - dzisiaj mają wyjechać tylko nie wiem o której, ale podejrzewam, że będą dopiero wieczorem w domu...potem musimy pogadać, popatrzeć w kalendarz i się umówić na termin. a ja nie wiem czy w piśmie nie będzie to Wiki (?) - muszę się mamy zapytać jak mam pisać imię jej psa :lol::lol::lol: Quote
BeaC Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Bullila.nl']Arwi cwaniara....wlazi pod meble gdzie Ellitka sie nie wcisnie:razz: Doberek;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]he he he Dyziol też jeszcze włazi w sypialni pod wyrko ale w salonie się już nie mieści witaj....przeszłam całą galerię( gupia czy co) i jestem pełna podziwu dla twojego zwierzyńca jeszcze słonia i konia..........:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]ja mam dwa dziecki.............( o dwa za dużo) dwie kocice. i dwa piesy......... o piesach to pewnie wiesz:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz: Quote
agnethka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ta galeria nie jest taka duża :eviltong: dopiero się rozkręcamy ;) co do konia to chcielibyśmy osiołka :loveu: idealnie kolejny uparciuch by się tutaj wkomponował, ale wątpie czy uda się to spełnić....może za pare lat, kto wie :evil_lol: a co do zwierzyńca to wbrew pozorom wcale duży nie jest ;) zwłaszcza, że teraz na wsi mieszkamy - możemy sobie pozwolić na te zwierzaki, mamy miejsce i jest im tu dobrze, mogą biegać do woli :loveu: miasto im tego nie zapewniało...spacery na smyczy, a amstaffka [*] musiała jeszcze w kagańcu chodzić, bo się ludzie "pluli" - kiedyś jak była malutka to ją pies pogryzł i od tamtej pory musieliśmy uważać :shake: bo nie lubiła każdego "dziamiącego" - a wiadomo na osiedlach takich najwięcej :diabloti: a tu? tutaj tylko nasze dziamią :evil_lol: kiedyś jak mieszkaliśmy w kawalerce (32m2 - pokój + kuchnia) to wtedy mieliśmy stado zwierzaków, znacznie więcej niż dzisiaj :evil_lol: ja nie potrafię wymienić tego co już miałam :lol: :lol: Quote
BeaC Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [COLOR=DarkRed][B].........prawie z tego samego powodu przeprowadziłam się na wieś dwa lata temu.........z powodu panicznej ucieczki na widok bulteriera( morderca??):razz::razz::razz: zwierzów mam dostatek zwłaszcza że one są domowe.psy śpia ze mna:razz: kaotki z Kamilem synem mym.............. myśłalam o kozie kiedyś ale......... to to wszedzie sra zje mi wszystkie kwiatki i krzaczi a po za ty pewnie Luśka by na nia polowała........ nie lubi koni na przykład............:cool1: [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Elita konie po raz pierwszy w życiu widziała w Zakopanym i muszę przyznać, że jestem zachwycona jej zachowaniem wobec nich - przeszła obok wielokrotnie (bo tam mają dorożki za taksówki przecież ;) ) i ani razu nie szczeknęła, nie warknęła - po prostu je olała :multi: fakt, że mogło to być spowodowane zupełnie obcym miejscem,ale równie dobrze mogła chcieć je zjeść ;) ja ostatnio sypiam z dwoma staffikami, bo od tygodnia sama z tą zgrają w domu jestem :diabloti: troche ciasno na tym łóżku się robi, bo z Arweną walczę o poduszki, a z Elitą o kołdrę (bo ona musi spać przykryta :evil_lol: ) - aż ciekawa jestem o co będę walczyć z trzecią bestią :razz: Quote
BeaC Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wiem czytałam........... wyobraź sobie że wszystko przeczytałam ja mam łoże duże ale na mojej połowie śpi bulka waga 32 kg żywej wagi wielka jak smok:diabloti: i pan Dyź który nie lubi ciepełka się wiecznie przemieszcza czołganiem tam gdzie akurat jest chłodna posciel:razz: niunia spi pod kołdra bo ona w óżku ciepłolubna jest:loveu: [/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [B][I]Ty masz konia?osiołka? :diabloti:[/I][/B] Quote
agnethka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Ty masz konia?osiołka? :diabloti:[/I][/B][/quote] nie mam :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='agnethka']nie mam :eviltong:[/quote] To chyba jedyne zwierzęta domowe, których nie masz... :evil_lol: Zapraszamy do nas, new foty :loveu:. Quote
agnethka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 bo to nie są zwierzęta domowe :evil_lol: już lecę... Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='agnethka']bo to nie są zwierzęta domowe :evil_lol: już lecę...[/quote] W pewnym sensie tak, tylko gospodarskie... :roll: :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [QUOTE] [I].....hahhahhahaa na ktorej stronce:diabloti: [URL]http://img93.imageshack.us/img93/1232/a17qi3.jpg[/URL] do Manty podobna na tej focie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I] [/QUOTE] Skoro Bullitek z Frankiem mogą być bliźniakami , to Manta z Elitką mogą być bliźniaczkami :diabloti: Tak jak Agnieszka powiedziała mają trochę wspólnego , jacyś tam Ci sami przodkowie się przewijają . W ogóle to Manta z 99% , a może ze wszystkimi polskimi fafiorami jest spokrewniona :evil_lol: I Eli chyba także .. A tak w ogóle to dzień dobry :p Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 a Dzień Doberek ;) miło, że nas odwiedziłaś :evil_lol: [B]Klaudia[/B] - dziadek Manty Rasty (nie pamiętam dokładnie imienia psa, wiem, że z hod. Buldożer) i Rapid Shot Buldożer (dziadek Elity) to miotowi bracia będą :evil_lol: tak więc jest cosik wspólnego, ale są i konkretne psiaki powtarzające się w obu rodowodach, zresztą....Manta, Elita i Viki oraz Bullit - mają w rodowodzie Victory March Pullera :lol: poza tym jakby tak zacząć wyliczać i grzebać w psich papierach, to wyjdzie, że jest to jedna wielka polska rodzina i tylko poniektóre osobniki będą "inne" :lol: [B]Klaudysiaczku[/B] - ano gospodarskie, a ja gospodarki nie posiadam, mieszczuch jestem i nie nadaje się do tego :evil_lol: [B]Szpilka[/B] - co mi tu jodłujesz? :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Wczułam sie :D przy niemieckim piwie:D Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wczułam sie :D przy niemieckim piwie:D[/quote] nie pij tyle, bo Ci na głowe szkodzi :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote]Manta, Elita i Viki oraz Bullit - mają w rodowodzie Victory March Pullera :lol: [/quote] Victory too mało gdzie nie występuje :lol: Ale nie zawsze jest to tak widoczne (patrz. Manta :evil_lol:) jak ostatnio ty zauważyłaś u Vigora . [quote]dziadek Manty Rasty (nie pamiętam dokładnie imienia psa, wiem, że z hod. Buldożer) i Rapid Shot Buldożer (dziadek Elity) to miotowi bracia będą [/quote] Mówisz o Rorty Ray Buldożer ? :diabloti: Będą , bedą już to dawno zauważyłam , tylko nie bracia bo to Mantowa babcia jest :lol: [quote]to wyjdzie, że jest to jedna wielka polska rodzina i tylko poniektóre osobniki będą "inne" :lol: [/quote] No tak ...:roll: Ja osobiście z psów tych co zaglądałam do rodowodu , nie znalazłam żadnego , który nie byłby chociaż jedynm przodkiem z Mantą spokrewniony . Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [B]Szpilka[/B] - oj..tak :evil_lol: albo zmień trunek :evil_lol: [B]Klaudia[/B] - sorki, źle spojrzałam, oczywiście, że miałam na myśli babcie :oops: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Oj dziewczyny.....tu babcia tu dziadek tu wujek....ja tam wiem jedno Bullit ma ogromne rodzenstwo ze strony tatusia...:evil_lol: Dzien dobry:diabloti: Quote
agnethka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']Oj dziewczyny.....tu babcia tu dziadek tu wujek....ja tam wiem jedno Bullit ma ogromne rodzenstwo ze strony tatusia...:evil_lol: Dzien dobry:diabloti:[/quote] w to rodzeństwo to nie wątpię, bo sporo tych szczeniaczków chodzi po świecie po Carbo :evil_lol: Quote
Recommended Posts