agnethka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Pewnie piłas moje zdrowie ;) :D[/quote] nooo... i pewnie dużo wypiłam ;) Quote
jbk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='agnethka']nooo... i pewnie dużo wypiłam ;)[/quote] Piłaś beze mnie? Wstydź się! Quote
agnethka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 ja piję codziennie różne rzeczy :diabloti: Quote
jbk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='agnethka']ja piję codziennie różne rzeczy :diabloti:[/quote] Ja też, ja też! Najwięcej kawy ;) Quote
klaudia&Manta Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przyszłam się przywitać , i już uciekam .. Obecnie nie mam neta w domu więc dlatego mnie tyle nie ma .. :placz: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [I][B]Jedzą piją lulki palą .............masakraaa .......:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]siemanko łysolki[/B][/I] :loveu: Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [CENTER][img]http://img83.imageshack.us/img83/11/merrysw4.jpg[/img] [SIZE=3][B][I] WSJEGO NAJPSIEJSZEGO Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT[/I][/B][/SIZE] ŻYCZĘ TERAZ, BO PÓŹNIEJ NIE BĘDZIE MI SIĘ CHCIAŁO :eviltong: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [I][B]Pikno pikno :loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]ale to przeca za wczas :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]Pikno pikno :loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]ale to przeca za wczas :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] ale tera to z serca, bo potem to wszyscy będą rozsyłać spam świąteczny :diabloti: poza tym życzenia jako takie to ludzie w większości składają, bo "tak wypada, bo święta i taka tradycja"....:roll: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [I][B]a jak z serca to moze byc ...:loveu:[/B][/I] [I][B]piknie dziekujemyy :loveu::loveu:[/B][/I] Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A ja najbardziej lubię papierowe kartki, tylko w tym roku pisać nie mogę :( Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 wiesz... khm... bo ja w wigilię SWOICH urodzin i w SWOJE urodziny innym życzeń nie wysyłam :cool1: to teraz rozsyłam życzenia :loveu: Quote
Tengusia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jakie sliczne zyczonka :grins: ja wczoraj dostalam zyczenia od kolezanki z ktora pracuje i pomyslalam sobie ze moze przespalam dwa tygodnie :evil_lol::eviltong::lol: Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 ja pierwsze życzenia dostałam kilka dni temu :lol: Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 bo to dość dziwne - jeszcze pocztówki można zrozumieć, bo poczta polska pracuje jak chce ;) Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja w tym tygodniu, kartka przyszła jedna pocztą, druga mailem. Też się zdziwiłam :) Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='agnethka']bo to dość dziwne - jeszcze pocztówki można zrozumieć, bo poczta polska pracuje jak chce ;)[/quote] Często kartki dochodzą w nowym roku :) Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']Często kartki dochodzą w nowym roku :)[/quote] nom... ale maile, przeważnie dochodzą na czas ;) Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='agnethka']nom... ale maile, przeważnie dochodzą na czas ;)[/quote] Nie zawsze, nie zawsze :diabloti: Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']Nie zawsze, nie zawsze :diabloti:[/quote] przecież napisałam [B]przeważnie[/B] :evil_lol: Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']Nooo ;) Strasznie śpiąca jestem, a jeszcze spacer mnie czeka....[/quote] ja dzisiaj nie idę - otwieram drzwi i niech same idą :diabloti: jutro mnie czeka wycieczka do lekarza z córą.... :shake: teatrzyk jej się odbija na zdrowiu :shake: a pojutrze wycieczka do UP znowu się dowiem ,ze bezrobocie nadal króluje i pracy nie ma :roll: Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='agnethka']przecież napisałam [B]przeważnie[/B] :evil_lol:[/quote] Nooo ;) Strasznie śpiąca jestem, a jeszcze spacer mnie czeka.... Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='agnethka']ja dzisiaj nie idę - otwieram drzwi i niech same idą :diabloti: jutro mnie czeka wycieczka do lekarza z córą.... :shake: teatrzyk jej się odbija na zdrowiu :shake: a pojutrze wycieczka do UP znowu się dowiem ,ze bezrobocie nadal króluje i pracy nie ma :roll:[/quote] Chciałabym otworzyć drzwi i ..... ale niestety, nie byłoby dobrze, jakby się psy załatwiły na klatce schodowej ;P W jaki sposób się jej odbija na zdrowiu? Przeziębiła się? Quote
agnethka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='jbk'] W jaki sposób się jej odbija na zdrowiu? Przeziębiła się?[/quote] niestety tak... temperatury nie ma, miała tylko raz w nocy, ale ciągle kaszle, nie chce jeść i dziś wieczorem zwymiotowała :shake: Quote
Recommended Posts