Jump to content
Dogomania

Szkielet labradora zostawiony sobie!!!!!! PILNIE DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Namiary można podać do mnie.
Małgorzata tel. 609 776 794
(nie podawajcie proszę maila z pierwszej strony)

Mam upoważnienie ustne Właściciela do prowadzenia wstępnych rozmów.

W moim poście zamieszczonym po spotkaniu z Cukrem jest opis jego aktualnego stanu i zachowań (Jest nieco różnicy między opisem Właściciela, a tym, co stwierdziłam..) I są Tam chyba moje wnioski dot. ewentualnej możliwości przystosowania się psiaka do nowej sytuacji.

Jeśli znajdzie się chętny - w rozmowie bezpośredniej dokładniej jeszcze mogę wyjaśnić jak oceniam psa.

Nie wiem, dlaczego Właściciel nie odbierał...
Mnie sie te linki też nie otwierają.

Posted

Przepiękny. :loveu:
W weekend jadę do rodziny TZa. Oni wszyscy labkolubni, więc może się zlitują nad Cukrem. Rodzice TZa mają labkę zabraną z pseudohodowli, ich rodzina kolejnego labka. Wszyscy mają domki z ogrodami. Porozmawiam i po weekendzie napiszę co i jak. Nie pokładam w tym zbyt duzych nadziei, ale warto chwytać się każdej opcji.

Posted

Dostałam maila z pytaniem o naszego psiaczka od jednej pani.Jest poważnie zainteresowana adopcją ale ma dwa owczarki niemieckie więc z tego co czytałam na wątku odpada :roll:
Na allegro obserwują go 2 osoby.Trzymamy kciuki!!!

Posted

[quote name='Atina']Ogłosiłam psiaka na "Szansie" ale ale ponieważ nie chciałyście by kopiować pierwszego postu to nie mogłam wkleić zdjęć a przydały by się. Jesli ktoś może to bardzo proszę albo proszę wysłać do mnie to wkleję( kontakt na PW)
http://www.pomocgoldenom**********/inne-retrievery,30/piekny-cukier,1807.html

Ten link nie działa.
Możesz skopiować moje ogłoszenie,które ułożyłam z najważniejszych informacji podanych przez dziewczyny.Jak ktos będzie poważnie zainteresowany to dopyta o resztę.

Posted

GameBoy napisał(a):
na dogo jest cenzura, linkow nie da sie wklejac
lepiej pisac adres ze spacjami zamiast kropek

w jakim sensie cenzura? ja wklejam linki do ogłoszeń i jest ok wszystko:roll:

Posted

Przepraszam za brak wiadomości...
Ale... Wkurzona jestem maksymalnie !

Szanowny Opiekun Cukra nie odpowiada na tel.
Mam propozycje dla psiaka, a nie mogę się skontaktować od dwóch tygodni z zainteresowanym.
Ludzie w końcu stracą cierpliwość...

Nawet jeśli gdzieś na dłużej wyjechał, to mógł o tym wspomnieć.
W tej sytuacji nie wiem, czy Cukier wciąż jest bez domu. Przypuszczam, że tak... Nic już nie rozumiem...
Biedny psiak... Serce mi pęknie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...