Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właściwie to tak nieśmiało zaczęłam myśleć o adopcji tego maleństwa ale wole nie zapeszać....... mam już swoją suczkę posokowca bawarskiego i zaczęłam myśleć o drugim psie ( bo tak w ogóle to jesteśmy z moja małą sportowcami tzn. ona jest sportowcem a ja się za nią toczę... )

Posted

rozmawiałam już z panią Joanną o tej dziewczynce za tydzień będę w warszawie więc ją zobaczę.... jeśli ktoś miałby możliwość przesłania mi dodatkowych zdjęć na @ będę wdzięczna chciałabym pogadać na ten temat z rodzinką... a zawsze łatwiej ze zdjęciami w łapce

Posted

Domek faktycznie się zastanawia Właściwie to ja już jestem raczej zastanowiona teraz wszystko zalezy od rodzinki..... chociaz szczerze mowiac zdziwilo mnie tak małe zainteresowanie Łatką ( teraz już Colorado;))...

Posted

mam kontakt tylko z p. Joanna z Fundacji Maja, jestem z nią nawet umówiona na poznanie suni.... w niedziele jade odwiedzic sunie po powrocie do domu obgadam sprawe z rodzinka i wszystko bedzie jasne ... mam nadzieje ze mała zamieszka z nami.... ale nie chce wyprzedzac faktów mam nadzieje ze są inni chętni na ślicznotke

Posted

[B]Wyjątek - Łatka bardzo Ci dziękuje za ogłoszenia !!![/B]
Wygląda na to, że naprawdę przyniosłaś jej szczęście !

Co prawda na 99%, ale dom już wybrany. (Ten 1% to ja zawsze daję na niespodziewany obrót sprawy...)

[B]Domek w Łodzi.[/B] Dwie Osoby dorosłe i dziecko (5 lat).
Już po rozmowach tel. wydał mi się świetny.
[B]Sprawdzony został na naszą prośbę przez Dziewczyny z Fundacji Niechciane i Zapomniane - dziękujemy !
[/B]
Łatka pojedzie do Łodzi chyba w przyszłą niedzielę.

A Wszystkim zaglądającym do psinki dziękuję za zainteresowanie.

Posted

[quote name='przyjaciel_koni'][B]Wyjątek - Łatka bardzo Ci dziękuje za ogłoszenia !!![/B]
Wygląda na to, że naprawdę przyniosłaś jej szczęście !

Co prawda na 99%, ale dom już wybrany. (Ten 1% to ja zawsze daję na niespodziewany obrót sprawy...)

[B]Domek w Łodzi.[/B] Dwie Osoby dorosłe i dziecko (5 lat).
Już po rozmowach tel. wydał mi się świetny.
[B]Sprawdzony został na naszą prośbę przez Dziewczyny z Fundacji Niechciane i Zapomniane - dziękujemy !
[/B]
Łatka pojedzie do Łodzi chyba w przyszłą niedzielę.

A Wszystkim zaglądającym do psinki dziękuję za zainteresowanie.[/quote]

[COLOR=RoyalBlue][B]Cudownie! :multi::multi:
To ja Tobie dziękuję!
Niezmiernie się cieszę, że moje ogłoszenia pomogły- cała przyjemność po mojej stronie :)
Oby jej sie wiodło! Powodzenia Łatko!:multi:[/B][/COLOR]

Posted

Małgosiu to jest ta suni o któej mówiłam Ci przez telefon.
Jest młodziutka ma może z 8 miesięcy.
Taki mały wariatek ale bardzo przyjacielska i pogodna.
Bardzo zależy mi żeby wyrwać ją ze schronu.
Sunia jest wielkości Łatki ale wydaje mi się że jest drobniejsza.

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/11/f880dc2491048b0f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/276/dc75dfe6867f4114.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/362/c2af9408759af64d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Piękna sunieczka Aniu !
Jeśli nie ma wątku - załóż jej proszę !
I wstaw tu linka !
Poogłaszamy ją intensywnie (tu prośba ogromna będzie do [B]Wyjątek ![/B] może i tej suni przyniesie szczęście !) niezależnie od tego, że na początek dotrzymam mojej obietnicy i porozmawiam z domkiem, który mi teoretycznie został.

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Piękna sunieczka Aniu !
Jeśli nie ma wątku - załóż jej proszę !
I wstaw tu linka !
Poogłaszamy ją intensywnie (tu prośba ogromna będzie do [B]Wyjątek ![/B] może i tej suni przyniesie szczęście !) niezależnie od tego, że na początek dotrzymam mojej obietnicy i porozmawiam z domkiem, który mi teoretycznie został.[/quote]

Jutro będę w schronie i się upewnie czy jeszcze jest i wtedy założę jej wątek.

Posted

[quote name='anouk92']Jutro będę w schronie i się upewnie czy jeszcze jest i wtedy założę jej wątek.[/quote]

Nie wiem czy jest sens zakładać nowy wątek i tak będą same hopki.

Zrobiłam suni allegro:

[URL]http://www.allegro.pl/item442253493_piekna_luna_szuka_domu_czy_znajdzie_go_u_ciebie.html[/URL]

Będę wdzięczna za pomoc w innych ogłoszeniach.