ZORIKA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 właściwie to tak nieśmiało zaczęłam myśleć o adopcji tego maleństwa ale wole nie zapeszać....... mam już swoją suczkę posokowca bawarskiego i zaczęłam myśleć o drugim psie ( bo tak w ogóle to jesteśmy z moja małą sportowcami tzn. ona jest sportowcem a ja się za nią toczę... ) Quote
ZORIKA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 rozmawiałam już z panią Joanną o tej dziewczynce za tydzień będę w warszawie więc ją zobaczę.... jeśli ktoś miałby możliwość przesłania mi dodatkowych zdjęć na @ będę wdzięczna chciałabym pogadać na ten temat z rodzinką... a zawsze łatwiej ze zdjęciami w łapce Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]ja niestety nie otrzymałam żadnych wiecej zdjęć do ogłoszeń, wiec nie moge Ci w tym pomóc:shake: Ale powodzenia!! :multi:[/B][/COLOR] Quote
ZORIKA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no trudno ale jeśli ktokolwiek będzie coś o suni wiedział niech pisze czekam na jakiekolwiek informacje Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 cioteczki z watku cos zamilkły :roll: domek sie zastanawia a wy nic???? :mad: Quote
Wyjątek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Ale ja nie mam żadnych info:-([/B][/COLOR] Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=royalblue][B]Ale ja nie mam żadnych info:-([/B][/COLOR][/quote] a nie nie. chodzilo mi o autorke watku :p Quote
ZORIKA Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Domek faktycznie się zastanawia Właściwie to ja już jestem raczej zastanowiona teraz wszystko zalezy od rodzinki..... chociaz szczerze mowiac zdziwilo mnie tak małe zainteresowanie Łatką ( teraz już Colorado;))... Quote
Wyjątek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]ZORIKA a masz kontakt z rodzina/autorką wątku inaczej niż przez dogomanie?[/B][/COLOR] Quote
ZORIKA Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mam kontakt tylko z p. Joanna z Fundacji Maja, jestem z nią nawet umówiona na poznanie suni.... w niedziele jade odwiedzic sunie po powrocie do domu obgadam sprawe z rodzinka i wszystko bedzie jasne ... mam nadzieje ze mała zamieszka z nami.... ale nie chce wyprzedzac faktów mam nadzieje ze są inni chętni na ślicznotke Quote
ZORIKA Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 chociaż będę się starała ze wszystkich sił żeby mała została wrocławianką:) Quote
TYGRYS-ica. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 fakt dziwne ze sunia ma takie małe zainteresowanie. o takiego psa to ludzie powinni sie bic... no nic trzymam kciuki za pomyslna decyzje :p Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Łatka ma bardzo różne propozycje... To jeden z niewielu psiaków, który może mieć wybór... I zamierza z tego skorzystać ! Moim marzeniem jest, by każdy pies i kot z Dogo miał tyle możliwości. Quote
Wyjątek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Przyjacielu koni to wspaniale! :multi: Czy ponawiać ogłoszenia Łatki?[/B][/COLOR] Quote
przyjaciel_koni Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [B]Wyjątek - Łatka bardzo Ci dziękuje za ogłoszenia !!![/B] Wygląda na to, że naprawdę przyniosłaś jej szczęście ! Co prawda na 99%, ale dom już wybrany. (Ten 1% to ja zawsze daję na niespodziewany obrót sprawy...) [B]Domek w Łodzi.[/B] Dwie Osoby dorosłe i dziecko (5 lat). Już po rozmowach tel. wydał mi się świetny. [B]Sprawdzony został na naszą prośbę przez Dziewczyny z Fundacji Niechciane i Zapomniane - dziękujemy ! [/B] Łatka pojedzie do Łodzi chyba w przyszłą niedzielę. A Wszystkim zaglądającym do psinki dziękuję za zainteresowanie. Quote
Wyjątek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='przyjaciel_koni'][B]Wyjątek - Łatka bardzo Ci dziękuje za ogłoszenia !!![/B] Wygląda na to, że naprawdę przyniosłaś jej szczęście ! Co prawda na 99%, ale dom już wybrany. (Ten 1% to ja zawsze daję na niespodziewany obrót sprawy...) [B]Domek w Łodzi.[/B] Dwie Osoby dorosłe i dziecko (5 lat). Już po rozmowach tel. wydał mi się świetny. [B]Sprawdzony został na naszą prośbę przez Dziewczyny z Fundacji Niechciane i Zapomniane - dziękujemy ! [/B] Łatka pojedzie do Łodzi chyba w przyszłą niedzielę. A Wszystkim zaglądającym do psinki dziękuję za zainteresowanie.[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Cudownie! :multi::multi: To ja Tobie dziękuję! Niezmiernie się cieszę, że moje ogłoszenia pomogły- cała przyjemność po mojej stronie :) Oby jej sie wiodło! Powodzenia Łatko!:multi:[/B][/COLOR] Quote
anouk92 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Małgosiu to jest ta suni o któej mówiłam Ci przez telefon. Jest młodziutka ma może z 8 miesięcy. Taki mały wariatek ale bardzo przyjacielska i pogodna. Bardzo zależy mi żeby wyrwać ją ze schronu. Sunia jest wielkości Łatki ale wydaje mi się że jest drobniejsza. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/11/f880dc2491048b0f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/276/dc75dfe6867f4114.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/362/c2af9408759af64d.jpg[/IMG][/URL] Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Piękna sunieczka Aniu ! Jeśli nie ma wątku - załóż jej proszę ! I wstaw tu linka ! Poogłaszamy ją intensywnie (tu prośba ogromna będzie do [B]Wyjątek ![/B] może i tej suni przyniesie szczęście !) niezależnie od tego, że na początek dotrzymam mojej obietnicy i porozmawiam z domkiem, który mi teoretycznie został. Quote
anouk92 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Piękna sunieczka Aniu ! Jeśli nie ma wątku - załóż jej proszę ! I wstaw tu linka ! Poogłaszamy ją intensywnie (tu prośba ogromna będzie do [B]Wyjątek ![/B] może i tej suni przyniesie szczęście !) niezależnie od tego, że na początek dotrzymam mojej obietnicy i porozmawiam z domkiem, który mi teoretycznie został.[/quote] Jutro będę w schronie i się upewnie czy jeszcze jest i wtedy założę jej wątek. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 czyli Łatka ma domek?? to wspaniale :multi: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zwarta i gotowa;) Tylko jakieś info o suńce bedzie potrzebne:roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja tylko napomknę zeby zmienic tytuł watku :eviltong: Quote
anouk92 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='anouk92']Jutro będę w schronie i się upewnie czy jeszcze jest i wtedy założę jej wątek.[/quote] Nie wiem czy jest sens zakładać nowy wątek i tak będą same hopki. Zrobiłam suni allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item442253493_piekna_luna_szuka_domu_czy_znajdzie_go_u_ciebie.html[/URL] Będę wdzięczna za pomoc w innych ogłoszeniach. Quote
Recommended Posts