aneta Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 To super Bi-Bi, okazuje się , że nie tylko importujemy. Twój pies to żywy dowód na to, że i od nas chcą wystawowe pudle. Quote
góral Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 a propos Bydgoszczy, to mnie intryguje ten duży, chyba nie jest tubylczy :P Quote
BiBi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='góral'] :hmmmm:[/quote] Nad czym tak intensywnie myślisz :question: Quote
Sonya-Nero Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 [quote name='góral']:terazpol: :hmmmm:[/quote] Czy to oznacza, że Góral jest trochę zaskoczony :D :lol: Quote
BiBi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='góral']Nad kolorami :D[/quote] Może przestałbyś być taki tajemniczy i napisałbyś coś dokładniej? Quote
Sonya-Nero Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Najświeższe informacje, lista interchampionów potwierdzonych w 2004 roku: CHEVALIER MON CHERRI Adorea DEIMOS BLACK BOY Besin Poklad Whiteway's QUEEN OF SNOW EVERLASTING LOVE Minaret Gratulujemy :klacz: :klacz: :klacz: Quote
góral Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='BiBi'][quote name='góral']Nad kolorami :D[/quote] Może przestałbyś być taki tajemniczy i napisałbyś coś dokładniej?[/quote] Nad kolorową przyszłością, ale jeszcze muszę długo :hmmmm: i pooglądać poczynań kilku osób....... Quote
BiBi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='aneta']To super Bi-Bi, okazuje się , że nie tylko importujemy. Twój pies to żywy dowód na to, że i od nas chcą wystawowe pudle.[/quote] Wprawdzie z naszej hodowli dużo szczeniaków poszło za granicę, ale niestety nie były wystawiane :cry: Dlatego bardzo się cieszę, że Czardasz poszedł w ręce wystawców :D Nawet imię pasuje do jego nowej narodowośći :wink: :D Quote
BiBi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Najświeższe informacje, lista interchampionów potwierdzonych w 2004 roku: CHEVALIER MON CHERRI Adorea DEIMOS BLACK BOY Besin Poklad Whiteway's QUEEN OF SNOW EVERLASTING LOVE Minaret Gratulujemy :klacz: :klacz: :klacz:[/quote] O, dzięki :D Skąd to masz, z nowego "Psa"? Quote
góral Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Sonya pamiętasz tego pieska, który wygrał BIS weteranów w Budapeszcie, ale ten czas leci, jeszcze niedawno bywał na naszych wystawach jako champion, a tu już weteran :roll: Quote
Sonya-Nero Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Nie mam, bo się zagapiłam z prenumeratą, jutro lecę do banku z przelewem :roll: Ale wiem gdzie ucho przyłożyć :wink: :lol: Wiadomość dla Karki i Górala: interchampionem jest też GEJSZA GALA Damaro również gratulacje :klacz: Quote
BiBi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ten piesek miał też I BIS Weteranów w sobotę :D Quote
Sonya-Nero Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 [quote name='góral']Sonya pamiętasz tego pieska, który wygrał BIS weteranów w Budapeszcie, ale ten czas leci, jeszcze niedawno bywał na naszych wystawach jako champion, a tu już weteran :roll:[/quote] pamiętam :D , miałam nim kryć, ale przestraszyłam się, że urodzą mi się miniaturki, bo Ilana uczciwie mnie poinformowała, że większość jego dzieci jest miniaturami :cry: , ale zawsze mi jest miło spotkać się z Ilaną i pogadać... o pudlach oczywiście :D Quote
Olle Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Witam wszystkich pudlarzy. Gratuluję sukcesów na Rzeszowskiej wystawie, zdobycia championatów, BOB-ów itd. Ja niestety siedzę w domu i piorę pieluchy, bo małe coraz więcej sikają. Od wczoraj jestem chora, ale leżeć się nie da więc uczę się zmniejszać zdjęcia, wklejać je no i czytam forum "Pudel nie taki straszny" . Udało mi się wkleić zdjęcie w przedziale Toy pudle w Polsce , spróbuję więc i tutaj. Niestety z pisaniem za Wami nie nadążam. :user: [url]http://www.album.com.pl/szulala5490/111643.jpg[/url] Quote
Alfa1 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Tutaj Ci się trochę rozeszło na boki,co nic nie ujmuje urodzie pieska,jest śliczny. :angel: Quote
Olle Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Brązika wysłałam na forum "Toy pudel w Polsce" jest tam z moją wnuczką. A teraz muszę wyjść na spacer z psiakami. Zaloguję si e jutro . :lol: Quote
BiBi Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='góral']Sonya pamiętasz tego pieska, który wygrał BIS weteranów w Budapeszcie, ale ten czas leci, jeszcze niedawno bywał na naszych wystawach jako champion, a tu już weteran :roll:[/quote] To ja Ci go wklejam :D Prawda, ze nie wygląda na weterana :wink: :D [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/114623.jpg[/img] Quote
Alfa1 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A Patashon ,jeszcze dwa lata temu był pełen wigoru(dziś ma 17 lat)włosy czarne ma do teraz,tylko już chodzi zdeczko przygarbiony,ale za Gogo jak ruszył to go z miejsca wyprostowało,instynkt u niego działa jak należy,a według wieku ludzkiego ma koło 90 tki. :ylsuper: Za Patusia :kciuki: Quote
BiBi Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Niektóre chłopy w tym wieku, też mają instynkt niczego sobie :wink: Quote
Recommended Posts