velvia Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 No cóż takie czasy,nawet jak są możliwości to się nie chce. Kiedyś to były bale,ale odbiję sobie póżniej jak dzieciaki podrosną i pójdą w świat. :P Quote
Karka Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 U nas też może będzie mały :drinking: jak TZ nie zaśnie a juz ze trzy razy pochrapywał z jedną pannicą u boku :evilbat: Pod moimi nogami mama Ayka zamiast pilnować dzieci to drży ze strachu od huku petard. Za moimi plecami :baby: śpią a cała reszta psia nie może się doczekać aż pańcia położy się spać bo inaczej zasnąć się nie da :wink: Ot taki Sylwester :roll: Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 No, no to już porządny sprzęcik :D Quote
Alfa1 Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 A KTO BY SIĘ WIEKIEM PRZEJMOWAŁ,JA JUŻ DAWNO PRZESTAŁAM u nas też nie pada i niedługo młodzież starsza i ta młodsza wylegnie na ulicę i będzi,że hoho :diabloti: :HUT012: :buzi: :silly: :BIG: :beerchug: :BIG: :buzi: :drinka: Quote
Karka Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 A KTO BY SIĘ WIEKIM PRZEJMOWAŁ,JA JUŻ DAWNO PRZESTAŁAM u nas też nie pada i niedługo młodzież starszrsza i ta młodsza wylegnie na ulicę i będzi,że hoho :diabloti: :HUT012: :buzi: :silly: :BIG: :beerchug: :BIG: :buzi: :drinka: Koło nas już tak jest.Ale w końcu tylko jedna taka noc w roku :P Quote
velvia Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Tylko trzeba umieć nim robić zdjęcie uczę się od nowa,pokutują stare przyzwyczajenia .Twoję zdjęcia z Poznania "duchy Poznania' nie wiem czy bym takie zdjęcie zrobiła cyfrówką.Jeszcze raz brawo . :thumbs: Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 Ale to akurat był łut szczęścia :D Quote
Alfa1 Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 No cóż takie czasy,nawet jak są możliwości to się nie chce.Kiedyś to były bale,ale odbiję sobie póżniej jak dzieciaki podrosną i pójdą w świat. :P[/quo .........akurat........... :wink: Quote
velvia Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Stary Rok Zegnamy był dla mnie dobry . Finansowy nie najgorszy osobisty rózny ,hodowlany myślę że sie spełniłam jako debutujący hodowca. .Czas pokaże mam foworytę która prawdopodobnie zostanie.Co przyniesie 2005 zobaczymy za kwadrans Połnoc ŻYCZĘ SAMEJ POMYŚNLOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH DUŻYCH I MAŁYCH W 2005 :beerchug: Quote
Sonya-Nero Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 No to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby nam się wiodło, aby się marzenia spełniały plany powodziły... :D :D :D Quote
Alfa1 Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 ABY NAM SIĘ DOBRZE DZIAŁO-POWODZENIA W NOWYM ROKU 2005 Do nas już zapukał Nowy Roczek. :lol: Quote
JustynaJK Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Również wszystkiego naj naj :lol: :lol: :lol: :D :D :D Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 I ja dotarłam wreszcie na forum po odespaniu sylwestrowej zabawy (przetańczyłam pół nocy ze swoim szanownym małżonkiem na białej sali :B-fly: :B-fly: ). ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, OBY BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ TEN CO ODSZEDŁ :BIG: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mikołaj przyniósł nam sprzęcik foto. :P :P :P U mnie chyba był ten sam Mikołaj :x-mas: , bo ja też znalazłam pod choinką aparacik :wink: Więc już niedługo zacznę Was raczyć zdjęciami :D :D :D Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mikołaj przyniósł nam sprzęcik foto. :P :P :P U mnie chyba był ten sam Mikołaj :x-mas: , bo ja też znalazłam pod choinką aparacik :wink: Więc już niedługo zacznę Was raczyć zdjęciami :D :D :D W tym roku ,też musimy się umówić z tym samym Mikołajem - myślę że ma niezły gust. A co byś chciała dostać ? Ja nowy samochodzik. :wink: Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Dzisia ważyłam dzieciaki po raz pierwszy. Jak się urodziły nie miałam głowy żeby o tym pamiętac zresztą co innego było ważniejsze. I tak średnio ważą ok.36 dkg,najmniejsza suczka 25 ale ona urodziła się najmniejsza. Pytanie do Sonya jak się wyśpi : ile Twoje ważyły? :lilangel: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Ja wiem co się BiBi marzy... taki mały zgrabny busik :D , a naszym wspólnym marzeniem, niestety na razie nierealnym, jest ... mobil home :lol: :D :roll: Ludzie przeważnie wyglądają tak :o :eek: :eek2: widząc jak z osobówki wychodzą trzy dziewczyny :D i stado 8-9 psów: pudli i lewków :D :lol: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Dzisia ważyłam dzieciaki po raz pierwszy.Jak się urodziły nie miałam głowy żeby o tym pamiętac zresztą co innego było ważniejsze. I tak średnio ważą ok.36 dkg,najmniejsza suczka 25 ale ona urodziła się najmniejsza. Pytanie do Sonya jak się wyśpi : ile Twoje ważyły? :lilangel: Nie wiem :roll: , pierwszy miot ważyłam codziennie :D , a drugi w ogóle, patrzyłam tylko wzrokowo czy rosną i czy ją takie "jędrne", "nawilżone" , czy mają błyszczącą sierść :roll: Quote
IraKa Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Życzę Wszystkim aby plany jakie macie na 2005 rok udało się szczęśliwie zrealizować. POWODZENIA i Wasze zdrowie !!! :popcorn: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 W tym roku ,też musimy się umówić z tym samym Mikołajem - myślę że ma niezły gust. A co byś chciała dostać ? Ja nowy samochodzik. :wink: Koniecznie musimy się z nim umówić, widać, że zna nasze pragnienia :wink: Jak już Sonya napisała, marzy mi się samochód większy niż mam :D Chociaż co roku umieszczam go na liście prezentów, to niestety jeszcze go nie dostałam :cry: Ale może kiedyś... :lol: Nie żebym narzekała na swoją starą Renówką, bo chociaż ma już 16 lat, to na ilość kilometrów przejechanych w ciągu tych kilku lat, spisuje się naprawdę fantastycznie :D , ale zaczyna nam w niej po prostu brakować miejsca :wink: i jak wreszcie uda nam się z niej wydobyć, to reakcje są właśnie takie :o :eek2: :o Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A mnie się marzy większy niż mam koniecznie combi. Nas też przybywa i też zamierzamy nie jeżdzić w ciasnocie. Bibi gdzie zaczynacie sezon wystawowy,bo ja już marzę żeby gdzieś pojechac. :B-fly: Quote
Olle Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Witam na Forum w Nowym 2005 Roku. :BIG: Widzę, że ładnie smerfowałyście po dogomani zamiast bawić się. Ja już mogłam pozwolić sobie na wyjście z domu. Wprawdzie nie byłam na balu, ale sylwestrowałam w rodzinnym gronie. :eating: Moje psiaczki nie boją się strzelania, :snipersm: a poza tym od czasu jak wymieniłam okna na plastikowe, mieszkanie mam super wyciszone. Zapaliłam im światło w korytarzu, w kuchni i w pokoju, włączyłam im telewizor, żeby mogły oglądać sobie program i poszłam na przyjęcie. Od sąsiadów wiem, że u mnie był spokój. Widzę, że niektóre gwiazdory były bardzo hojne. Powiedzcie mi skąd ich wytrzasnąć? :santagri: Ja mam aparacik cyfrowy Canona, który dostałam od gwiazdora w ubiegłym roku (oczywiście musiałam sama mu dać pieniądze na ten prezencik). Mój ma tylko 3,2 Mega Pixeli, ale co z tego, że mam masę zdjęć jak nie umiem ich wysłać na forum. A może mnie ktoś nauczy? :Help_2: No to życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Spełnienia wszystkich marzeń – tych dużych i małych , wielu sukcesów wystawowych i hodowlanych. :beerchug: Niedzielny dogomaniak. Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Widzę, że niektóre gwiazdory były bardzo hojne. Powiedzcie mi skąd ich wytrzasnąć? :santagri: To bardzo proste, co roku robię listę i nie chcąc się narażać musi coś z niej wybrać :wink: Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 To tak samo jak ja.Musimy się wcześniej umówic,żeby nieodeszła od nas dobra passa.I niech ten Mikołaj uwzgłedni nasze wspólne marzenia. Olle wejdz w galerię i krok po kroku jest opis jak wrzucić zdjęcia. Najlepiej podpowie Ci sonya ona jest mistrz świata. :P Quote
Recommended Posts