Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż takie czasy,nawet jak są możliwości to się nie chce.

Kiedyś to były bale,ale odbiję sobie póżniej jak dzieciaki podrosną i pójdą w świat. :P

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas też może będzie mały :drinking: jak TZ nie zaśnie a juz ze trzy razy pochrapywał z jedną pannicą u boku :evilbat: Pod moimi nogami mama Ayka zamiast pilnować dzieci to drży ze strachu od huku petard. Za moimi plecami :baby: śpią a cała reszta psia nie może się doczekać aż pańcia położy się spać bo inaczej zasnąć się nie da :wink: Ot taki Sylwester :roll:

Posted

A KTO BY SIĘ WIEKIEM PRZEJMOWAŁ,JA JUŻ DAWNO PRZESTAŁAM

u nas też nie pada i niedługo młodzież starsza i ta młodsza

wylegnie na ulicę i będzi,że hoho :diabloti: :HUT012: :buzi:

:silly: :BIG: :beerchug: :BIG: :buzi: :drinka:

Posted
A KTO BY SIĘ WIEKIM PRZEJMOWAŁ,JA JUŻ DAWNO PRZESTAŁAM

u nas też nie pada i niedługo młodzież starszrsza i ta młodsza

wylegnie na ulicę i będzi,że hoho :diabloti: :HUT012: :buzi:

:silly: :BIG: :beerchug: :BIG: :buzi: :drinka:

Koło nas już tak jest.Ale w końcu tylko jedna taka noc w roku :P

Posted

Tylko trzeba umieć nim robić zdjęcie uczę się od nowa,pokutują stare

przyzwyczajenia .Twoję zdjęcia z Poznania "duchy Poznania' nie wiem czy bym takie zdjęcie zrobiła cyfrówką.Jeszcze raz brawo . :thumbs:

Posted
No cóż takie czasy,nawet jak są możliwości to się nie chce.

Kiedyś to były bale,ale odbiję sobie póżniej jak dzieciaki podrosną i pójdą w świat. :P[/quo

.........akurat........... :wink:

Posted

Stary Rok Zegnamy był dla mnie dobry .

Finansowy nie najgorszy osobisty rózny ,hodowlany myślę że sie spełniłam

jako debutujący hodowca. .Czas pokaże mam foworytę która prawdopodobnie zostanie.Co przyniesie 2005 zobaczymy za kwadrans

Połnoc ŻYCZĘ SAMEJ POMYŚNLOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH

DUŻYCH I MAŁYCH W 2005 :beerchug:

Posted

I ja dotarłam wreszcie na forum po odespaniu sylwestrowej zabawy (przetańczyłam pół nocy ze swoim szanownym małżonkiem na białej sali :B-fly: :B-fly: ).

ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, OBY BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ TEN CO ODSZEDŁ :BIG:

Posted
Mikołaj przyniósł nam sprzęcik foto.

:P :P :P

U mnie chyba był ten sam Mikołaj :x-mas: , bo ja też znalazłam pod choinką aparacik :wink: Więc już niedługo zacznę Was raczyć zdjęciami :D :D :D

Posted
Mikołaj przyniósł nam sprzęcik foto.

:P :P :P

U mnie chyba był ten sam Mikołaj :x-mas: , bo ja też znalazłam pod choinką aparacik :wink: Więc już niedługo zacznę Was raczyć zdjęciami :D :D :D

W tym roku ,też musimy się umówić z tym samym Mikołajem - myślę że

ma niezły gust.

A co byś chciała dostać ? Ja nowy samochodzik. :wink:

Posted

Dzisia ważyłam dzieciaki po raz pierwszy.

Jak się urodziły nie miałam głowy żeby o tym pamiętac zresztą co innego

było ważniejsze.

I tak średnio ważą ok.36 dkg,najmniejsza suczka 25 ale ona urodziła się

najmniejsza.

Pytanie do Sonya jak się wyśpi : ile Twoje ważyły? :lilangel:

Posted

Ja wiem co się BiBi marzy... taki mały zgrabny busik :D ,

a naszym wspólnym marzeniem, niestety na razie nierealnym, jest ... mobil home :lol: :D :roll:

Ludzie przeważnie wyglądają tak

:o

:eek:

:eek2:

widząc jak z osobówki wychodzą

trzy dziewczyny :D i stado 8-9 psów: pudli i lewków :D :lol:

Posted
Dzisia ważyłam dzieciaki po raz pierwszy.

Jak się urodziły nie miałam głowy żeby o tym pamiętac zresztą co innego

było ważniejsze.

I tak średnio ważą ok.36 dkg,najmniejsza suczka 25 ale ona urodziła się

najmniejsza.

Pytanie do Sonya jak się wyśpi : ile Twoje ważyły? :lilangel:

Nie wiem :roll: , pierwszy miot ważyłam codziennie :D , a drugi w ogóle, patrzyłam tylko wzrokowo czy rosną i czy ją takie "jędrne", "nawilżone" , czy mają błyszczącą sierść :roll:

Posted
W tym roku ,też musimy się umówić z tym samym Mikołajem - myślę że

ma niezły gust.

A co byś chciała dostać ? Ja nowy samochodzik. :wink:

Koniecznie musimy się z nim umówić, widać, że zna nasze pragnienia :wink:

Jak już Sonya napisała, marzy mi się samochód większy niż mam :D Chociaż co roku umieszczam go na liście prezentów, to niestety jeszcze go nie dostałam :cry: Ale może kiedyś... :lol: Nie żebym narzekała na swoją starą Renówką, bo chociaż ma już 16 lat, to na ilość kilometrów przejechanych w ciągu tych kilku lat, spisuje się naprawdę fantastycznie :D , ale zaczyna nam w niej po prostu brakować miejsca :wink: i jak wreszcie uda nam się z niej wydobyć, to reakcje są właśnie takie :o :eek2: :o

Posted

A mnie się marzy większy niż mam koniecznie combi.

Nas też przybywa i też zamierzamy nie jeżdzić w ciasnocie.

Bibi gdzie zaczynacie sezon wystawowy,bo ja już marzę żeby gdzieś pojechac. :B-fly:

Posted

Witam na Forum w Nowym 2005 Roku. :BIG:

Widzę, że ładnie smerfowałyście po dogomani zamiast bawić się.

Ja już mogłam pozwolić sobie na wyjście z domu. Wprawdzie nie byłam na balu, ale sylwestrowałam w rodzinnym gronie. :eating:

Moje psiaczki nie boją się strzelania, :snipersm: a poza tym od czasu jak wymieniłam okna na plastikowe, mieszkanie mam super wyciszone. Zapaliłam im światło w korytarzu, w kuchni i w pokoju, włączyłam im telewizor, żeby mogły oglądać sobie program i poszłam na przyjęcie. Od sąsiadów wiem, że u mnie był spokój.

Widzę, że niektóre gwiazdory były bardzo hojne. Powiedzcie mi skąd ich wytrzasnąć? :santagri:

Ja mam aparacik cyfrowy Canona, który dostałam od gwiazdora w ubiegłym roku (oczywiście musiałam sama mu dać pieniądze na ten prezencik). Mój ma tylko 3,2 Mega Pixeli, ale co z tego, że mam masę zdjęć jak nie umiem ich wysłać na forum.

A może mnie ktoś nauczy? :Help_2:

No to życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Spełnienia wszystkich marzeń – tych dużych i małych , wielu sukcesów wystawowych i hodowlanych. :beerchug:

Niedzielny dogomaniak.

Posted
Widzę, że niektóre gwiazdory były bardzo hojne. Powiedzcie mi skąd ich wytrzasnąć? :santagri:

To bardzo proste, co roku robię listę i nie chcąc się narażać musi coś z niej wybrać :wink:

Posted

To tak samo jak ja.Musimy się wcześniej umówic,żeby nieodeszła od nas dobra passa.I niech ten Mikołaj uwzgłedni nasze wspólne marzenia.

Olle wejdz w galerię i krok po kroku jest opis jak wrzucić zdjęcia.

Najlepiej podpowie Ci sonya ona jest mistrz świata. :P