Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=6][COLOR=red] G R A T U L A C J E :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][/COLOR]
Same pudle na pudle - tego jeszcze nie było:multi: :loveu: :multi:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Alutka'][SIZE=6][COLOR=red] G R A T U L A C J E :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: [/COLOR][/SIZE]

Same pudle na pudle - tego jeszcze nie było:multi: :loveu: :multi:

:Rose: dobrego nigdy za wiele[/quote]

DOKŁADNIE !!!!!:cool1:

Posted

[quote name='Ewelinaa']

ja mam tylko jedną fote

[B]Pudel miniaturowy apr.-sreb[/B]
[B][/B]
[B]EFENDI STAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit[/B]
klasa szczeniat - ?

[/QUOTE]

Efendi zdobył 1 lokatę

Posted

Gdynia 2006
Pudel duży (biały, brązowy, czarny), pies, otwarta - PRINCE GREZ ZIRKA ANTARES Parubets Elena, Kiev - nieobecny
Pudel duży (biały, brązowy, czarny), pies, championów - EVER LASTING LOVE Minarett Szczepańska Joanna, Pruszków - CWC, NPWR
Pudel duży (biały, brązowy, czarny), suka, młodzieży - Martina's LA CHICA WALZ Parubets Elena, Kiev - nieobecna
Pudel duży (biały, brązowy, czarny), suka, pośrednia - QUANE WHITE SABINE AMI-RA Szczepańska Joanna, Pruszków - CWC, NSWR, BOB
Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny), pies, młodzieży - SUMMER TIME Lindeza FCI Białek Danuta, Gdynia - Zw. Mł
Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny), pies, otwarta - MARTIN ZIRKA ANTARES Parubets Elena, Kiev - nieobecny
Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny), pies, championów - Kudos LEXUS Reglińska Anna, Gdynia - CWC, NPWR, BOB, BOG II
Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny), suka, szczeniąt - Canmoy's HAPPY CHIC Parubets Elena, Kiev - nieobecna
Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny), suka, championów - EVITA Asmodeusz Mielnicka Beata, Sopot - CWC, NSWR
Pudel średni (biały, brązowy, czarny), pies, championów - SHEREKHAN Ebeneus Ossowska Hanna, Gdynia - CWC, NPWR, BOB, BOG III
Pudel średni (biały, brązowy, czarny), suka, otwarta - GLAMOUR BROWN-W Silver Nijarete Zieliński Jarosław, Gdynia - CWC, NSWR

Gratulacje:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='velvia']Gratuluję.I znowu pudle stoją na pudle.:laola:[/quote]

[SIZE=5][COLOR=purple]I tak trzymać !:klacz: :smilecol: :klacz: [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
:Rose: [COLOR=black]dobrego nigdy za wiele[/COLOR]

Posted

[quote name='Alutka']Wyników niestety nie znam, ale mam fotkę z finałów IX grupy

[IMG]http://img126.imageshack.us/img126/8213/10013465iv.jpg[/IMG][/quote]

No no, lubię takie zdjecia. Pudle górą :multi:

Posted

z góry bardzo przepraszam za zaśmiecanie wam tematu!
[B]Uwaga Bardzo Ważna Sprawa Dla Wszystkich Członków Zk![/B] "Odgrzebuje topik ze wzgledu na oszustwo podmiany suk podczas ubieglorocznej wystawy w Sopocie, ktore zostalo w nim przytoczone. Otoz sprawa ponownie ujrzala na swiatlo dzienne, gdyz pan Jamrozy zamiescil na innym forum ogloszenie o szczeniakach po suce, ktora uzyskala uprawnienia hodowlane w wyniku nieuczciwych dzialan. Dla zainteresowanych podaje link do dyskusji:
[COLOR=Red][URL="http://scr.home.pl/dogolandia/viewtopic.php?t=2453&postdays=0&postorder=asc&start=0"]http://scr.home.pl/dogolandia/viewto...=asc&star t=0[/URL][/COLOR]

Poniewaz szczecinski oddzial umyl rece i ukrecil leb sprawie, postanowilismy wystapic do Zarzadu Glownego ZKWP, opisac sprawe i przeslac dowody. Aby jednak ZG nas nie zignorowal, najlepiej bedzie podac w pismie dane jak najwiekszej ilosci osob, ktore sa zainteresowane wyjasnieniem tego zdarzenia i ukaraniem nieuczciwego hodowcy. W zwiazku z tym bardzo prosze, aby osoby chetne uczestniczeniem w tym przedsiewzieciu, przeslaly do mnie na pw swoje dane." ReiMar

[SIZE=4][COLOR=Red][B]Każdy kto nie chce by takie oszustwa więcej miały miejsce proszony jest o wysłanie pw lub emaila ([/B][/COLOR][/SIZE][EMAIL="[email protected]"] [email protected] [/EMAIL])[SIZE=4][COLOR=Red][B] do użytkownika ReiMar. Proszę o to by możliwie jak najwięcej osób zgłaszało się, by więcej tak podłe oszustwa nie miały miejsca!
Więcej informacji również w topiku : Psy zaprzęgowe "Sopot-Kto Jedzie?" - ostatnia strona.
[/B][SIZE=2]
Z góry przepraszam że umieszczam tą informacje na wszystkich topikach o danych rasach z Grupy IX, ale sprawa jest bardzo poważna. Myśle też że nie dotyczy tylko grupy V.
Pozdrawiam serdecznie[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

2006-07-29 w Palandze (Litwa) Joy zdobyl JN i pierwszy swoj BOB:multi: a w konkurencjach finalowych byl takze BIG-3:multi: :multi: :multi:

[url]http://rusforum.com/attachment.php?postid=132959[/url]

Na tej wystawie swietkowalismy urodziny Joy'a - 1 roczek:laola:

Posted

Już nie mogę się doczekać, żeby nie pochwalić się wynikami wczorajszej wystawy w Chojnicach.

wyniki pudli CHOJNICE 2006 r. 30.07.2006 r.

pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny)

młodzież:
SUMMER TIME Lindeza - Zw. Młodzieży
otwarta:
ROMANTIC'S QUEEN Lindeza - CWC
championów:
EVITA Asmodeusz - CWC, BOS, BOB i....BOG - I

Tak, tak, jeszcze do dziś nie mogę uwierzyć ale Vitka wygrała 9-tą grupę!!!
Moja sunia mnie zadziwia, im goręcej tym lepiej biega. Było już późno po południu, upał wściekły, ja ledwo przytomna a w Vitkę jakieś siły wstąpiły.
Bardzo się cieszę, że mamy na koncie taki sukces, konkurencja jak zwykle na 9-ce nie mała, to tym bardziej.
Drugi na grupie był Germanika z Falstaffem (gratulacje!!), a trzeci.. no tego nawet nie wiem - taka byłam przytomna jak widać z gorąca.

I najlepsze. Zdjęcia nie mam ani pół:placz:, teraz podążam na inne fora żebrać o jakieś fotki.

Gratulacje dla Violonczeli za piękne prowadzenie i przygotowanie swoich dzieci do wystawy oraz zupełnie oddzielne :calus: ode mnie i od Vitki za to samo i jeszcze więcej.
Było po prostu super.

Posted

[quote name='Betti']Już nie mogę się doczekać, żeby nie pochwalić się wynikami wczorajszej wystawy w Chojnicach.
championów:
EVITA Asmodeusz - CWC, BOS, BOB i....BOG - I
Tak, tak, jeszcze do dziś nie mogę uwierzyć ale Vitka wygrała 9-tą grupę!!![/quote]

Betti OGROMNE GRATULACJE!!!! :klacz: :thumbs: :bigcool: :BIG: :cunao: :laola:

Jak wyżebrasz jakies fotki to wstaw.

Posted

[quote name='MagicJohnson']2006-07-29 w Palandze (Litwa) Joy zdobyl JN i pierwszy swoj BOB:multi: a w konkurencjach finalowych byl takze BIG-3:multi: :multi: :multi:

Na tej wystawie swietkowalismy urodziny Joy'a - 1 roczek:laola:[/quote]

Super pies, GRATULUJĘ!!!!!

Posted

zadzwoniła do mnie dziś p. Olga z taką prośbą: [URL="http://free4web.pl/3/1,100348,257079,,Threads.html;jsessionid=4C158FF4D1EA050524E8FD194CBD9A4A"]http://free4web.pl/3/1,100348,257079,,Threads.html;jsessionid=4C158FF4D1EA050524E8FD194CBD9A4A[/URL]
tu zamieściłam.
Może ktoś ma szczeniaczki :lol: to proszę o odpowiedz.