Sonya-Nero Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 ...niestety...zginął tam człowiek, którego znałam, choć była to tylko "zawodowa" znajomość, to przykre...:sad: Quote
góral Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A mój sąsiad wyszedł pół godziny przed tą tragedią, jego gołębie, które zostawił w hali, wydostały się z klatek i wróciły do domu... Quote
JustynaJK Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 niesamowite,ale miał szczęście on i jego gołąbki,miło to słyszeć :lol: Quote
Sonya-Nero Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 szczęście przelatało się z nieszczęściem... gołębiarze z Wadowic odjechali autobusem z wystawy na godzinę przed zawaleniem... prezes Himy wpadł na chwilę żeby rzucić okiem na stoisko firmowe... ... Quote
JustynaJK Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 to wszystko straszne,przygnębiające:lol: Quote
aneta Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Zmieniając ten smutny temat. Dzis wystawa w rzeszowie. ciekawe jak idzie naszym dogomaniakom ;) Quote
aneta Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pierwsze wiadomości z Rzeszowa: duzy czarny CUMA FAITMA Nontiscordardime - BOB toy ABLE WILIAM Velvet Garden BOB i II BOG miniatury czarne / białe Croshka BRAD PITT BOB, I BOG Gratulacje dla wszystkich :multi: [SIZE=2][/SIZE] Quote
Gośka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Na stronach klubu juz jest pełna stawka z Rzeszowa. I nowe szczeniaczki w miotach :loveu: Quote
.ania Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [COLOR=black]Brawo :klacz: świetnie zaczęty sezon i oby tak dalej :happy1: [/COLOR] Quote
Sonya-Nero Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Gratulacje dla Ilany i Borii :klacz: :thumbs: niemniejsze ;) gratulacje dla Billa:klacz: a my się cieszymy, że mimo iż Luna robiła wszystko aby nie dostać CWC, od wczoraj jest Championem Polski:happy1: Quote
Betti Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Gratulacje dla Ilany i Borii :klacz: :thumbs: niemniejsze ;) gratulacje dla Billa:klacz: a my się cieszymy, że mimo iż Luna robiła wszystko aby nie dostać CWC, od wczoraj jest Championem Polski:happy1:[/quote] Gratulacje dla wszystkich :klacz:. Gratulacje dla nowej Championki - a co? nie miała ochoty na pokazywanie psiej urody - no może po prostu nie miała humoru, a gwiazdom się podobno wybacza :loveu:. Quote
Sonya-Nero Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 bo to panna niedotykalska jest;) :lol: :roll: Quote
Frosh Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie.:bye: Niestety jakwróciłam do pracy to jakoś doby mi ubyło i na siedzenie przed kompem nie mam czasu. Mam do Was wielką prośbę. moja mama pozegnała swoja 15 letnią Dagusię - welsh terier. Nie wyobraza sobie życia bez psa i zaczynamy poszukiwania jakiejś nowej istotki. Ja namawiam mamę na pudla miniaturę czarna w komplecie do Rafy:lol: Mama zastanawia sie jeszcze nad Shiz tzu. Troche szukałyśmy w necie ale nic prawie nie znalazłyśmy. Są jedynie pieski z niewiadomego źródła. Od razu powiem, ze moja mama chce mieć suczkę i tylko suczkę i ze na pewno nie bedzie wystawiać. Chce jednak, aby był to psiak rasowy ( może być z wadą dyskryminujaca do wystaw). Wiecie czy są gdzieś jakieś szczeniaki teraz????:roll: I co byście doradziły chodzi mi o rasę? Moja mama jest na emeryturze ma 59 lat. Jest osobą aktywna, duzo spaceruje, psy miała od dzieciństwa. Lubi trochę rozpieszczać ale w granicach normy. Czekam na wasze porady Rafcia jest juz roczną panienką!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Quote
IraKa Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witaj Frosch ! Może nam wstawisz aktualne zdjęcia Rafy - widzę, że jest ostrzyżona na krótko. Jak po roku oceniacie decyzję o zakupie dużego pudla? Quote
Betti Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Frosh']Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie.:bye: Niestety jakwróciłam do pracy to jakoś doby mi ubyło i na siedzenie przed kompem nie mam czasu. Mam do Was wielką prośbę. moja mama pozegnała swoja 15 letnią Dagusię - welsh terier. Nie wyobraza sobie życia bez psa i zaczynamy poszukiwania jakiejś nowej istotki. Ja namawiam mamę na pudla miniaturę czarna w komplecie do Rafy:lol: Mama zastanawia sie jeszcze nad Shiz tzu. Troche szukałyśmy w necie ale nic prawie nie znalazłyśmy. Są jedynie pieski z niewiadomego źródła. Od razu powiem, ze moja mama chce mieć suczkę i tylko suczkę i ze na pewno nie bedzie wystawiać. Chce jednak, aby był to psiak rasowy ( może być z wadą dyskryminujaca do wystaw). Wiecie czy są gdzieś jakieś szczeniaki teraz????:roll: I co byście doradziły chodzi mi o rasę? Moja mama jest na emeryturze ma 59 lat. Jest osobą aktywna, duzo spaceruje, psy miała od dzieciństwa. Lubi trochę rozpieszczać ale w granicach normy. Czekam na wasze porady Rafcia jest juz roczną panienką!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/quote] Absolutnie popieram komplet do Rafy!! Suczka czarnego pudla minaturowego to jest to - a o zaletach pudla nie trzeba Ci mówić ...............no i oczywiście sama mam taką. Argumentem przeciwko miniaturkom jest zawsze ich hałaśliwość - nieprawda, wszystko zależy od wychowania i charakteru pieska. Włożyłam w to trochę pracy ale moja nie jest hałaśliwa wogóle. A może średniak? - tylko tych jest jeszcze mniej niż miniatur. Najlepiej z dobrej hodowli tylko trudno znaleźć takiego pieska z wadą (jest ich tak mało) ale przecież nie każdy musi być biegać po ringu a i ceny wcale nie są porażające - trzeba tylko mówić, że nie do wystawiania . Powodzenia w poszukiwaniach odpowiedniego przyjaciela (a raczej przyjaciółki) dla mamy. Pozdrawiam. Quote
beta Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Frosh, Wejdź na stronę Klubu Pudla [URL="http://www.klubpudla.republika.pl"]http://www.klubpudla.republika.pl[/URL] Są tu ogłosznia o miotach. U Gosi na stronie [URL="http://www.pudel.pl"]www.pudel.pl[/URL] Na stronie hodowli Czarna Fuga [URL="http://www.czarnafuga.republika.pl/"]http://www.czarnafuga.republika.pl/[/URL] także są ogłoszenie. A miniatury są do wyboru. Pozdrawiam Marzena i Zuzia Quote
IraKa Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Instrukcja obsługi pudlowej głowy (oczywiście znalezione w necie): przeniesione do nowego wątku: Pudel - grooming Quote
IraKa Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Kto ma ochotę przećwiczyć taką fryzurę: [IMG]http://www.rusforum.com/attachment.php?postid=106072[/IMG] Quote
aneta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='IraKa']Kto ma ochotę przećwiczyć taką fryzurę: [IMG]http://www.rusforum.com/attachment.php?postid=106072[/IMG][/quote] hmmmmmmmm chyba bym przećiwiczył jazd maszynką po tyłku :shake: Wszystko można zrozumieć ale robienie z psa aż takiego idotę ? Co oni jeszcze nie wymyślą :shake: Quote
IraKa Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nie będę już co niektórych denerwować :evil_lol: bo aż płeć z nerwów zmieniają;) :shake: Quote
Sonya-Nero Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='aneta']hmmmmmmmm chyba bym przećiwiczył jazd maszynką po tyłku :shake: Wszystko można zrozumieć ale robienie z psa aż takiego idotę ? Co oni jeszcze nie wymyślą :shake:[/quote] Spokojnie;) :lol: to jest fotomontaż, sunia miala w rzeczywistości taką fryzurę [IMG]http://www.hot.ee/chanson/photos/normandie3y.jpg[/IMG] Widzę, że Iraka dogłębnie buszuje po rosyjskich stronkach;) :p Quote
aneta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No to mi ulżyło :evil_lol: A swoją drogą jestem ciekawa dlaczego nie działa edycja postów :mad: :mad: :mad: nawet błędów nie można poprawić :shake: Quote
IraKa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Widzę, że Iraka dogłębnie buszuje po rosyjskich stronkach;) :p[/QUOTE] Ktoś musi. Coś się opuszczacie ostatnio dziewczęta i chłopcy;) :evil_lol: Znalazłam jeszcze trochę fotek na temat czesania łepetyny pudlowej ale wrzucę je może dzisiaj. Może należałoby założyć nowy wątek na temat groomingu. W sam raz przed Kaliszem. Przeczytałam na stronach klubowych że oprócz konkursu będzie również pokaz strzyżenia. Jestem ciekawa w czyim wykonaniu, wiecie coś? Quote
Gośka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='IraKa']Może należałoby założyć nowy wątek na temat groomingu.[/quote] IraKa to jest rewelacyjny pomysł, naprawdę. Myslę że interesujący nie tylko dla początkujących ale i dla już strzygących również. A pokaz czesania głowy super, muszę się tylko w to wczytać dokładniej. Ja również jestem ciekawa kto będzie robił ten pokaz strzyżenia, a na konkurs tak się zastanawiam czy samej się nie zglosić ;) , muszę przed światówką Forda doprowadzić do użytku :lol: może już mu urosnął włosy żeby wyglądał jako tako. Quote
IraKa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gosia zdaje się że masz też koty, próbowałaś tak: [IMG]http://www.rusforum.com/attachment.php?postid=81255[/IMG] Quote
Recommended Posts