góral Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Avatarek - no wreszcie góral oficjalnie przyznał się do nowej miłości ;) [/quote] No to macie trochę większą wersję [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/5277/lisek0xz4kl.jpg[/IMG] więcej fotek na topicu o chińczykach, a do pudli wrócę.....;) Quote
Sonya-Nero Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 fajny:cool1: , ale to nie to co pudel;) a najlepiej dwa;) jeszcze lepiej trzy;) .....idealnie cztery;) ... z piątką... nie ma nudy;) :lol: ... szóstka to już mafia w domu:evil_lol: .... itd, itp.:cool3: Quote
góral Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Też tak mówię, zwłaszcza jak sie go na show przygotowuje, 2 godzinki a nie 6...;) Quote
Ewelinaa Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Gośka']Góral ale super avatarek masz :p Tutaj to głucha cisza, jakoś nikt się nie odzywa :roll: Planuje ktoś wystawę w Rzeszowie?[/quote] Ja tez się wybieram ale raczej bedę więcej przebywac w X grupie bo jadę tylko z afganem Quote
Betti Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Violonczela']Moja Korcia 14.12. skończyła 14 lat. Aneta jak twoja dziewczyna się trzyma, bo moją chyba dość często dopada skleroza, czasami szuka mnie w domu ale ma codziennie dużo radości z powodu odnajdywania :crazyeye: swojej pańci :lol: . Wow ale godzina :-o zmykam :scared: :sleep2: bo jutro o 6-stej :mdleje: Jedyne co mnie rano podniesie to że jutro jest piątek weekendu początek:multi: ___________________ Pozdrawiam Violonczela[/quote] Violonczela proszę mi tu nic na Korkę nie gadać, bo to nasza Rodzina w końcu. Starsza pani z niej i tyle, figura nastolatki a że bystrość nie już nie ta ... w końcu przy pozostałych dwóch z "bandy trojga" jako jedyna zachowuje dostojność no bo ta reszta....... Quote
aneta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Betti']Starsza pani z niej i tyle, figura nastolatki...[/quote] To tak jak i u mnie ;) Dopóku stawy nie wysiadły to Babcia była brana za młodzież :lol: Teraz tylko dostojnie łazi, chociaż ostatnio jej trochę odbiło i próbowała jakichś biegów i podskoków - co się skończyło zaliczeniem gleby :crazyeye: Quote
Alfa1 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Starszym paniom coś się od czasu do czasu przypomina i próbują szaleć,a kończy się właśnie tak. Nasza Dalia zachęca młodzież do zabawy,sama ma 12 lat:lol: ale jak do teraz jest super:lol: oby tak dalej. Quote
JustynaJK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 moje pudle były bardzo żywotne do końca swoich dni tj lat 15 i 18.To jest bardzo długowieczna i zdrowa rasa.:lol: Quote
Ewelinaa Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]OGŁOSZENIE ! a zarazem zapytanie ![/B] Czy wybiera się ktoś do Czech na na wystawę do Osmolca i do Tręczyna ??? Bo potrzebna jest pomoc w odebraniu szczenięcia toy i przywóz go do Polski Quote
ruda_asia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='góral']No to macie trochę większą wersję [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/5277/lisek0xz4kl.jpg[/IMG] więcej fotek na topicu o chińczykach, a do pudli wrócę.....;)[/quote] A ja się zapytam co to za psiurek - bo jakoś nie bardzo wiem cóż to takiego?? Quote
góral Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 To chiński grzywacz Idealista Germanika w domu zwany Liskiem;) Quote
ruda_asia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='góral']To chiński grzywacz Idealista Germanika w domu zwany Liskiem;)[/quote] Naprawdę piękny pies. Natomiast co do chińskich grzywaczy wiedziałam, że też są w odmianie owłosionej, ale nigdy ich nie widziałam. Naprawdę super wyglada ten psik. Góral a czy to jest twój nowy nabytek jeśli można zapytac!!?? Quote
góral Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No już nie taki nowy, ale mój, taki mały kaprys i odskocznia od pudli, choć za nimi tęsknie;) Quote
ruda_asia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='góral']No już nie taki nowy, ale mój, taki mały kaprys i odskocznia od pudli, choć za nimi tęsknie;)[/quote] Naprawde super - nie wiedziałam, że one są takie śliczne. Mi natomiast podobają sie również nagie peruwiańskie, takie słodkie golaski!!!:lol: Quote
Ewelinaa Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Ewelinaa'][B]OGŁOSZENIE ! a zarazem zapytanie ![/B] Czy wybiera się ktoś do Czech na na wystawę do Osmolca i do Tręczyna ??? Bo potrzebna jest pomoc w odebraniu szczenięcia toy i przywóz go do Polski[/quote] Ogłoszenie nie aktualne już jest wszytko załatwione ! Quote
Betti Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='góral']No już nie taki nowy, ale mój, taki mały kaprys i odskocznia od pudli, choć za nimi tęsknie;)[/quote] I tu mnie uspokoiłeś. Właśnie ostatnio wzięło mnie na rozmyślania czy mając pudla łatwo przestawić się na inną rasę i może fani innych ras się oburzą ale ja nie bardzo to sobie wyobrażam. Mam identyczny jak u Ciebie "przypadek" u moich przyjaciół. Przynajmniej skończyło się gadanie o wyższości dużego pudla nad każdym mniejszym a szczególnie moim. Lisek cudny, grzywki są wogóle bardzo fotogieniczne. Quote
ruda_asia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 A jak to jest ze szczekaniem u pudli!? Czy są to jazgotniki, czy raczej nie krzyczą bez powodu!? Quote
Ewelinaa Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 ze szczekaniem jest różnie ja myslę że zalezy to od charakteru i usposobienia pudelka Quote
Gośka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wszystkie moje lubią szczekać i gdyby nie stofowanie to ujadałyby ciągle. Ja uważam że pudel jest jazgotem i tylko od własciciela zależy czy utemperuje to czy nie. Na podwórku wystarczy byle pretekst i już z jazgotem lecą do bramy. Quote
aneta Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='ruda_asia']A jak to jest ze szczekaniem u pudli!? Czy są to jazgotniki, czy raczej nie krzyczą bez powodu!?[/quote] Moje dwie starsze nigyd nie były jazgotliwe, owszem na polu pogonić psa, kota, ptaka to i o wszem, nie obyło się bez szczekania. Ale najmłodsza , no naprawdę :shake: nie wiem skąd ma taki charakter - dosłownie wszystko MUSI BYĆ SKOMENTOWANE :motz: :turn-l: :megagrin: :mdrmed: :evillaug: :talker: Quote
Betti Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='ruda_asia']A jak to jest ze szczekaniem u pudli!? Czy są to jazgotniki, czy raczej nie krzyczą bez powodu!?[/quote] To chyba kwestia charakteru. Moja nie jest wogóle jazgotliwa, ale trochę nad tym pracowałam. Poszczekać musi w sytuacjach przymusowych : dzwonek, inny pies szczeka, nikt się ze mną nie bawi, zaczepiamy....Poza tym wydaje mi się, że jak jest w domu wiecej niż jeden pies to sobie nawzajem wtórują. No chyba, że ma się "gadającego" pudla bo takie też są i opowiadają i opowiadają....:lol: Quote
ruda_asia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dzięki za odpowiedzi, ja osobiście to nawet wolę jak można sobie z psem "pogadać"- mój gończy był taki,że uwielbiał się kłócić i zawsze musiał miec ostatnie słowo, a zakres dzwięków które z siebie wydawał był niesamowity! Strasznie mnie smieszył tym swoim gruchaniem, powarkiwaniem, pomrukiwaniem itp. Przynajmniej było w domu wesoło!!:p Quote
Ewelinaa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 mój projekt LOGO na Klubowej Pudla :) suuuper !!! Quote
magda_u Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Moze bedziecie sie ze mnie smiac, ale MUSZE sie Wam pochwalic! Gif zarosl, futro na grzbiecie ma prawie 10 cm no i porobily mu sie koltuny i "filce". Proby rozczesania wychodzily marnie, trudno sie to rozczesywalo a pies sie wkurzal. Juz miala zapasc decyzja o kolejnym goleniu na lysola, gdy rzutem na tasme kupilam nowa szczotke. Druciana, trixie, drobne igielki, z napisem "soft". No i chyba po prawie 3 latach posiadania pudla znalazlam sposob na te jego klaki! Szczotka jest mieciutka i delikatna i doskolnale rozczesuje wlos, a pies nie protestuje. Chyba wymarzony "puppy clip" sie uda! Quote
IraKa Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Nie ma się z czego śmiać - dobra szczotka to połowa sukcesu. To czekamy teraz na zdjęcia Gifa w nowej fryzurze. Poniżej wstawiam zdjęcia mojego przypływu natchnienia: [b]szubieniczka z Karuska=uchwyt do suszark[/b]:p Wszystko razem bardzo dobrze zdało egzamin polecam:lol: Można ustawić pod dosyć dowolnym kątem i na dowolnej wysokości. I nie kosztuje 290,-:razz: Z tym że ja swoje psy suszę na leżąco, oczywiście one leżą;) [url]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/183023.jpg[/url] [url]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/183024.jpg[/url] [url]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/183025.jpg[/url] Quote
Recommended Posts