Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Avatarek - no wreszcie góral oficjalnie przyznał się do nowej miłości ;)
[/quote]

No to macie trochę większą wersję
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/5277/lisek0xz4kl.jpg[/IMG]
więcej fotek na topicu o chińczykach, a do pudli wrócę.....;)

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajny:cool1: , ale to nie to co pudel;) a najlepiej dwa;) jeszcze lepiej trzy;) .....idealnie cztery;) ... z piątką... nie ma nudy;) :lol: ... szóstka to już mafia w domu:evil_lol: .... itd, itp.:cool3:

Posted

[quote name='Gośka']Góral ale super avatarek masz :p
Tutaj to głucha cisza, jakoś nikt się nie odzywa :roll:
Planuje ktoś wystawę w Rzeszowie?[/quote]

Ja tez się wybieram ale raczej bedę więcej przebywac w X grupie bo jadę tylko z afganem

Posted

[quote name='Violonczela']Moja Korcia 14.12. skończyła 14 lat. Aneta jak twoja dziewczyna się trzyma, bo moją chyba dość często dopada skleroza, czasami szuka mnie w domu ale ma codziennie dużo radości z powodu odnajdywania :crazyeye: swojej pańci :lol: .

Wow ale godzina :-o zmykam :scared: :sleep2: bo jutro o 6-stej :mdleje:
Jedyne co mnie rano podniesie to że jutro jest piątek weekendu początek:multi:

Posted

[quote name='Betti']Starsza pani z niej i tyle, figura nastolatki...[/quote]

To tak jak i u mnie ;)
Dopóku stawy nie wysiadły to Babcia była brana za młodzież :lol:
Teraz tylko dostojnie łazi, chociaż ostatnio jej trochę odbiło i próbowała jakichś biegów i podskoków - co się skończyło zaliczeniem gleby :crazyeye:

Posted

Starszym paniom coś się od czasu do czasu przypomina i próbują szaleć,a kończy się właśnie tak.
Nasza Dalia zachęca młodzież do zabawy,sama ma 12 lat:lol: ale jak do teraz jest super:lol: oby tak dalej.

Posted

[B]OGŁOSZENIE ! a zarazem zapytanie ![/B]

Czy wybiera się ktoś do Czech na na wystawę do Osmolca i do Tręczyna ???
Bo potrzebna jest pomoc w odebraniu szczenięcia toy i przywóz go do Polski

Posted

[quote name='góral']No to macie trochę większą wersję
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/5277/lisek0xz4kl.jpg[/IMG]
więcej fotek na topicu o chińczykach, a do pudli wrócę.....;)[/quote]

A ja się zapytam co to za psiurek - bo jakoś nie bardzo wiem cóż to takiego??

Posted

[quote name='góral']To chiński grzywacz Idealista Germanika w domu zwany Liskiem;)[/quote]

Naprawdę piękny pies. Natomiast co do chińskich grzywaczy wiedziałam, że też są w odmianie owłosionej, ale nigdy ich nie widziałam. Naprawdę super wyglada ten psik.
Góral a czy to jest twój nowy nabytek jeśli można zapytac!!??

Posted

[quote name='góral']No już nie taki nowy, ale mój, taki mały kaprys i odskocznia od pudli, choć za nimi tęsknie;)[/quote]

Naprawde super - nie wiedziałam, że one są takie śliczne. Mi natomiast podobają sie również nagie peruwiańskie, takie słodkie golaski!!!:lol:

Posted

[quote name='Ewelinaa'][B]OGŁOSZENIE ! a zarazem zapytanie ![/B]

Czy wybiera się ktoś do Czech na na wystawę do Osmolca i do Tręczyna ???
Bo potrzebna jest pomoc w odebraniu szczenięcia toy i przywóz go do Polski[/quote]

Ogłoszenie nie aktualne już jest wszytko załatwione !

Posted

[quote name='góral']No już nie taki nowy, ale mój, taki mały kaprys i odskocznia od pudli, choć za nimi tęsknie;)[/quote]

I tu mnie uspokoiłeś. Właśnie ostatnio wzięło mnie na rozmyślania czy mając pudla łatwo przestawić się na inną rasę i może fani innych ras się oburzą ale ja nie bardzo to sobie wyobrażam. Mam identyczny jak u Ciebie "przypadek" u moich przyjaciół. Przynajmniej skończyło się gadanie o wyższości dużego pudla nad każdym mniejszym a szczególnie moim.
Lisek cudny, grzywki są wogóle bardzo fotogieniczne.

Posted

Wszystkie moje lubią szczekać i gdyby nie stofowanie to ujadałyby ciągle. Ja uważam że pudel jest jazgotem i tylko od własciciela zależy czy utemperuje to czy nie. Na podwórku wystarczy byle pretekst i już z jazgotem lecą do bramy.

Posted

[quote name='ruda_asia']A jak to jest ze szczekaniem u pudli!? Czy są to jazgotniki, czy raczej nie krzyczą bez powodu!?[/quote]

Moje dwie starsze nigyd nie były jazgotliwe, owszem na polu pogonić psa, kota, ptaka to i o wszem, nie obyło się bez szczekania.
Ale najmłodsza , no naprawdę :shake: nie wiem skąd ma taki charakter - dosłownie wszystko MUSI BYĆ SKOMENTOWANE :motz: :turn-l: :megagrin: :mdrmed: :evillaug: :talker:

Posted

[quote name='ruda_asia']A jak to jest ze szczekaniem u pudli!? Czy są to jazgotniki, czy raczej nie krzyczą bez powodu!?[/quote]
To chyba kwestia charakteru. Moja nie jest wogóle jazgotliwa, ale trochę nad tym pracowałam. Poszczekać musi w sytuacjach przymusowych : dzwonek, inny pies szczeka, nikt się ze mną nie bawi, zaczepiamy....Poza tym wydaje mi się, że jak jest w domu wiecej niż jeden pies to sobie nawzajem wtórują. No chyba, że ma się "gadającego" pudla bo takie też są i opowiadają i opowiadają....:lol:

Posted

Dzięki za odpowiedzi, ja osobiście to nawet wolę jak można sobie z psem "pogadać"- mój gończy był taki,że uwielbiał się kłócić i zawsze musiał miec ostatnie słowo, a zakres dzwięków które z siebie wydawał był niesamowity!
Strasznie mnie smieszył tym swoim gruchaniem, powarkiwaniem, pomrukiwaniem itp.
Przynajmniej było w domu wesoło!!:p

Posted

Moze bedziecie sie ze mnie smiac, ale MUSZE sie Wam pochwalic! Gif zarosl, futro na grzbiecie ma prawie 10 cm no i porobily mu sie koltuny i "filce". Proby rozczesania wychodzily marnie, trudno sie to rozczesywalo a pies sie wkurzal. Juz miala zapasc decyzja o kolejnym goleniu na lysola, gdy rzutem na tasme kupilam nowa szczotke. Druciana, trixie, drobne igielki, z napisem "soft". No i chyba po prawie 3 latach posiadania pudla znalazlam sposob na te jego klaki! Szczotka jest mieciutka i delikatna i doskolnale rozczesuje wlos, a pies nie protestuje. Chyba wymarzony "puppy clip" sie uda!

Posted

Nie ma się z czego śmiać - dobra szczotka to połowa sukcesu.
To czekamy teraz na zdjęcia Gifa w nowej fryzurze.

Poniżej wstawiam zdjęcia mojego przypływu natchnienia:

[b]szubieniczka z Karuska=uchwyt do suszark[/b]:p

Wszystko razem bardzo dobrze zdało egzamin polecam:lol: Można ustawić pod dosyć dowolnym kątem i na dowolnej wysokości. I nie kosztuje 290,-:razz:
Z tym że ja swoje psy suszę na leżąco, oczywiście one leżą;)
[url]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/183023.jpg[/url]
[url]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/183024.jpg[/url]
[url]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/183025.jpg[/url]