Gośka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 To może przejżyj dokładnie kilkanaście stron wstecz i zobacz czy tam nie ma "normalnych" pudli. Naprodukowałam tam zdjęć Fordzika, umazanego, zarośniętego i ubłoconego :wink: Quote
Frosh Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Zgadza sie i przed chwila wspaniałą odnalezioną Mafinke :P Nie pisałam, ze takich tematów i zdjęć nie ma wcale, ale, ze temat jest zdominowany przez co innego. Dobra już nie drążę tematu. :D Quote
BiBi Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Wiem, że temat jest już zamknięty, ale ponieważ nie było mnie wczoraj na Dogo, to chciałabym i ja coś dodać :D [quote name='velvia']Ty też nie podałaś z Ostrowia pełnych wyników [/quote] Jakbyś się Velvia dokładnie wczytała, to wiedziałabyś od razu, że wyników nie podała Sonya :wink: Wśród nich nie ma Tamaryszka i Luckiego, więc byłoby bez sensu wstawiać wyniki nie podając swoich psów :wink: :D To tyle ode mnie :D Ewelina, super zdjęcia :D Quote
Alfa1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :cooldevi: Codzienne życie naszych milusińskich,jestem za. :D :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Alfa1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Chcę dodać ,że moje psy wszystkie są normalne,wystawiane i nie wystawiane :fadein: Quote
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Bolońskie gratulacje składam Wam, doopelki :buzi: :wink: Za Warszawę oczywiście (sorki, że nieco spóźnione) :oops: I już się baby nie kłóćcie :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Masz rację Frosh zrobiło się trochę monotematycznie fryzury - sukcesy - fryzury - sukcesy :wink: :roll: Ja ze swej strony obiecuję poprawę :wink: A tak w ogóle to co słychać u Rafaeli, sądząc po zdjęciu na awatarku całkiej niezły z niej konik :wink: :D Wstawiaj zdjęcia :D Quote
Alfa1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Tomek67']Bolońskie gratulacje składam Wam, doopelki :buzi: :wink: Za Warszawę oczywiście (sorki, że nieco spóźnione) :oops: I już się baby nie kłóćcie :wink:[/quote] A kto się kłóci,to tylko w formie urozmaicenia i ozywienia forum :wink: Quote
flashka-g Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 góral- śniło mi sie dzisiaj ze wystawialam Tobie jakiegos czarnego średniaka i wygralismy rase i grupe...chyba na jakiejs wystawie na pomorzu:P to wiesz;] moje sny sie spełniają 8) :lol: :D tylko czy ty masz czarnego średniaka :roll: raczej chyba nie :D Quote
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Tomek67']Bolońskie gratulacje składam Wam, doopelki :buzi: :wink: Za Warszawę oczywiście (sorki, że nieco spóźnione) :oops: I już się baby nie kłóćcie :wink:[/quote] A kto się kłóci,to tylko w formie urozmaicenia i ozywienia forum :wink:[/quote] A jeśli tak, to pardon :oops: Oślepłem :lol: Quote
Sonya-Nero Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Tomek67']Bolońskie gratulacje składam Wam, doopelki :buzi: :wink: Za Warszawę oczywiście (sorki, że nieco spóźnione) :oops: I już się baby nie kłóćcie :wink:[/quote] A kto się kłóci,to tylko w formie urozmaicenia i ozywienia forum :wink:[/quote] Myśmy chciały tylko dogonić grzywacze :wink: :niewiem: ... ale się nie udało :bigcry: Quote
Gośka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Te ostrzyżone to nie tylko na wystawy czasami też potrafia prowadzić samochód :wink: [img]http://img341.imageshack.us/img341/4958/78tu.jpg[/img] albo śpią po wystawach :wink: [img]http://img337.imageshack.us/img337/1369/82tt.jpg[/img] ja właściwie to mam same takie, w pozycjach wystawowych to bardzo mało. Quote
Gośka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [img]http://img338.imageshack.us/img338/2411/96zq.jpg[/img] Quote
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] Myśmy chciały tylko dogonić grzywacze :wink: :niewiem: ... ale się nie udało :bigcry:[/quote] I raczej nie dogonicie, bo one ze względu na swoją opływowość (wiadomo - łyse) mają mniejszy współczynnik oporu powietrza i są szybsze, niestety :lol: :wink: Quote
Alfa1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 W moim psim albumie mam kilka zdjęć z wystaw,a reszta to gonitwy po ogrodzie ,pozycje łóżkowo wypoczynkowe z pańcią lub bez. :cunao: Quote
Gośka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 No właśnie i u mnie to samo, ale w większości ocenzurowane przez mojego męża :wink: Quote
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Alfa1']W moim psim albumie mam kilka zdjęć z wystaw,a reszta to gonitwy po ogrodzie ,pozycje łóżkowo wypoczynkowe z pańcią lub bez. :cunao:[/quote] Dawaj te z pozycjami, Alfa :lol: Quote
IraKa Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Frosh'] Czy nikt nie uprawia, zadnego sportu z psem, czy nikt nie jeździ do lasu, nad jezioro itp. [/quote] Uprawia, uprawia tylko aparatu nie ma żeby zdjęcia wstawiać. Właśnie w siepniu wybieramy sie do Legnicy na szkolenie i zawody agilitowe (Indi pierwsze). A poza tym nie ma co się dziwić skoro na skromną ilosć pudli w Polsce sport uprawiają 4. Trzy pudle są agilitowe i jeden ćwiczy obedience Quote
magda_u Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Pilnie potrzebuje fotke dowolnego pudla pokonujacego dowolna przeszkode agility. [email][email protected][/email] Quote
Alfa1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Gdzieś tam są ,ale na której stronie to nie wiem,może w temacie agility. Proszę mi powiedzieć coś o obedience. Quote
Gośka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Magda wysłałam ci zdjęcia Forda i Mercedes z agility. Strasznie żałuję że tu w okolicy nie ma nic takiego :( Quote
Surprise Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Hmm... na [url]www.doggy.rasowe.kei.pl[/url] jest identyczne ogloszenie o kradziezy szuczki, tylko napisane przez niejaka Ewelinę. Quote
Recommended Posts