velvia Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Wielkie Gratulacje dla wszyskich zwycięzców Dogomaniaków,ja też trzymałam kciuki. Jak poszło apricot miniaturowym .? :P :P :P Quote
Sonya-Nero Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Pisze z głowy więc mogłam się pomylić :roll: Zw. Mł. dla suki Maryli, CACIB w psach i BOB dla czeskiego sreberka, CACIB w sukach dla Enoli Blandyny. Quote
Alfa1 Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 :terazpol: :BIG: :laola: :BIG: [b]Dla wszystkich zwycięzców fanfary[/b] :D Quote
Frosh Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Gratulacje!!!! :smilecol: :laola: dla wszystkich zwyciezców. A były jakieś duze :question: Ile w ogóle wystawia się duzych pudli :question: Quote
Gośka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Gratulacje dla wystawiających w Katowicach, brawo dziewczyny :D My wreszcie, po kolejnych "wypadkach" na kolejne wystawy zdołaliśmy dotrzeć do Ostravy na naszą pierwszą wystawę w tym roku :wink: Niczego nie kończyliśmy tak jak dziewczyny, ale i tak się cieszę z naszych małych sukcesików. Bili dostał CAJC i naj.juniora, ale na BISa juniorów nie czekaliśmy, zwinęliśmy się praktycznie od razu po ocenie, bo reszta naszego psiego towarzystwa została samiutka w domu, biedactwa siedziały same prawie cały dzień. Porównanie o rasę wygrała czarna suczka chyba z otwartej Ornela Elegans Sokom, mówię chyba bo w posr. była Rachel Elegans Sokom, obie identyczne wystawiane przez tego samego faceta, potem o naj.sukę weszła jedna z nim druga z kimś innym i się zgubiłam która jest która, zresztą same wiecie te emocje na wystawie, a to była nasza druga wystawa w poważniejszej klasie. Bili dostał taki opis, że byłam wniebowzięta. Miniaturki wygrała Rosi. Ogólnie - kompletnie nie było na czym zawiesić oka. Poziom wystawiających żenujący w większości przypadków, psy nie wystawiane tylko ciągane po ringu, skaczące, uciekające z ringu, leżące. Quote
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Frosh'] A były jakieś duze :question: :[/quote] ECLIPSE MOON Diamond and Pearls - CWC,CACIB, NPWR CALIMERO Mysi Kozisek - CAC RES.CACIB COSA NOSTRA Nontiscordardime - CWC, CACIB NSWR, BOB :D Gośka gratulacje dla Billa :P Quote
Bubi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Wielkie gratulacje dla wystawiających i wystawianych :calus: .Czekamy na zdjęcia Quote
Santy Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Dla mnie i Bambo pierwsza wystawa w Katowicach również była bardzo,bardzo szczęśliwa :sweetCyb: i z pewnością będzie niezapomniana.Mój młodzieniaszek rpzpoczął Młodzieżowy Championat :D ,został najpiękniejszym juniorem grupy 9 :D :angel: i zajął trzecie miejsce w BEST IN SHOW (JUNIOR) :multi: Sporo tego,jak na pierwszy raz.Nie wytrzymałam napięcia.Emocje wzięły górę i .... :bigcry: Dziękuję wszystkim,którzy trzymali kciuki.Naprawdę pomogło !!!! Oczywiście gratuluję wszystkim zwycięzcom. :D :wink: Quote
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No widzę, że już wszyscy dojechali szczęśliwo :D Quote
Santy Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Dotarli,dotarli.Od paru godzin w domowym ciepełku. :D Quote
.ania Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 My w tym roku odpuściliśmy tą wystawę, ale ciesze się, że Wszyscy wrócili zadowoleni :) Za to warszawska zbliża sie milowymi krokami... :) Quote
.ania Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Co prawda dziś pierwszy dzień wiosny, ale znalazłam zdjęcie mojej Szelmusi z okresu Świąt Bożego Narodzenia 2003 :) [img]http://www.album.com.pl/s45632KoLa/123047.jpg[/img] Golutka była ;)[/img] Quote
Bubi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Jak to wspaniale że już wiosna :multi: :sweetCyb: Szelma wyglądasz cudnie ale zamień gogle na okulary p/słoneczne :B-fly: Quote
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [img]http://www.dognews.com/doglinks/sosnoff_coleman/covcvs.gif[/img] Pierwsza próba wklejenia fotki Quote
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Udało się, znowu umiem coś nowego :lol: Gdzie wszyscy się podziali, czyżby złapali jakiegoś wirusa w Katowicach :wink: Quote
Santy Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Czy ktoś wie jaki pies/suka dostał BOB-a w toyach i czy był przyznany BOB w dużych apricotach ? Quote
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 W toyach boba dostała HESI Biały Kark nie wiem co z tym dużym apricotem, był na romgu, ale jak wypadł.....? :hmmmm: na grupie go nie było Quote
Alfa1 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Świetnie,udało się :klacz: to pokaż coś jeszcze,może z rodzimych wystaw :D :D Quote
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 NIestety nie mam nic z rodzimych wystaw sam czekam, aż Bibi i Sonya coś wtawią :wink: Quote
Alfa1 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [b]SERDECZNE ŻYCZENIA Z OKAZJI 17 URODZIN DLA PATUSIA Z hodowli Crista Mini :BIG: :laola: :BIG: [/b] Quote
BiBi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Witam wszystkich i dziękuję za gratulacje :D :D :D [b]góral[/b] na zdjęcia będziesz musiał niestety trochę poczekać, bo moja poczta coś nawala i nie mogę nic wysłać :evil: No i co, wklejanie zdjęć nie okazało się wcale takie trudne :wink: Duży apricot dostał ocenę bdb, nie wiadomo czemu. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday: Quote
aneta Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote]Duży apricot dostał ocenę bdb, nie wiadomo czemu. [/quote] Suczyna nie chciała iść, nie mówiąc o spuszczeniu ogona, szkoda, bo ładna i sędzia chyba nie był zachwycony, że musiał dać jej tą ocenę. :new-bday: dla Patashona !!! i jego wnuczki - Queeni - skończyła wczoraj 5 latek :o :new-bday: Queeni Quote
Recommended Posts