Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje!!!! :smilecol: :laola: dla wszystkich zwyciezców.

A były jakieś duze :question:

Ile w ogóle wystawia się duzych pudli :question:

Posted

Gratulacje dla wystawiających w Katowicach, brawo dziewczyny :D
My wreszcie, po kolejnych "wypadkach" na kolejne wystawy zdołaliśmy dotrzeć do Ostravy na naszą pierwszą wystawę w tym roku :wink:
Niczego nie kończyliśmy tak jak dziewczyny, ale i tak się cieszę z naszych małych sukcesików. Bili dostał CAJC i naj.juniora, ale na BISa juniorów nie czekaliśmy, zwinęliśmy się praktycznie od razu po ocenie, bo reszta naszego psiego towarzystwa została samiutka w domu, biedactwa siedziały same prawie cały dzień. Porównanie o rasę wygrała czarna suczka chyba z otwartej Ornela Elegans Sokom, mówię chyba bo w posr. była Rachel Elegans Sokom, obie identyczne wystawiane przez tego samego faceta, potem o naj.sukę weszła jedna z nim druga z kimś innym i się zgubiłam która jest która, zresztą same wiecie te emocje na wystawie, a to była nasza druga wystawa w poważniejszej klasie. Bili dostał taki opis, że byłam wniebowzięta.
Miniaturki wygrała Rosi. Ogólnie - kompletnie nie było na czym zawiesić oka. Poziom wystawiających żenujący w większości przypadków, psy nie wystawiane tylko ciągane po ringu, skaczące, uciekające z ringu, leżące.

Posted

[quote name='Frosh']

A były jakieś duze :question:
:[/quote]
ECLIPSE MOON Diamond and Pearls - CWC,CACIB, NPWR
CALIMERO Mysi Kozisek - CAC RES.CACIB

COSA NOSTRA Nontiscordardime - CWC, CACIB NSWR, BOB :D

Gośka gratulacje dla Billa :P

Posted

Dla mnie i Bambo pierwsza wystawa w Katowicach również była bardzo,bardzo szczęśliwa :sweetCyb: i z pewnością będzie niezapomniana.Mój młodzieniaszek rpzpoczął Młodzieżowy Championat :D ,został najpiękniejszym juniorem grupy 9 :D :angel: i zajął trzecie miejsce w BEST IN SHOW (JUNIOR) :multi:
Sporo tego,jak na pierwszy raz.Nie wytrzymałam napięcia.Emocje wzięły górę i .... :bigcry:

Dziękuję wszystkim,którzy trzymali kciuki.Naprawdę pomogło !!!!

Oczywiście gratuluję wszystkim zwycięzcom. :D :wink:

Posted

Co prawda dziś pierwszy dzień wiosny, ale znalazłam zdjęcie mojej Szelmusi z okresu Świąt Bożego Narodzenia 2003 :)

[img]http://www.album.com.pl/s45632KoLa/123047.jpg[/img]

Golutka była ;)[/img]

Posted

Witam wszystkich i dziękuję za gratulacje :D :D :D
[b]góral[/b] na zdjęcia będziesz musiał niestety trochę poczekać, bo moja poczta coś nawala i nie mogę nic wysłać :evil: No i co, wklejanie zdjęć nie okazało się wcale takie trudne :wink:
Duży apricot dostał ocenę bdb, nie wiadomo czemu.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday:

Posted

[quote]Duży apricot dostał ocenę bdb, nie wiadomo czemu. [/quote]
Suczyna nie chciała iść, nie mówiąc o spuszczeniu ogona, szkoda, bo ładna i sędzia chyba nie był zachwycony, że musiał dać jej tą ocenę.

:new-bday: dla Patashona !!!

i jego wnuczki - Queeni - skończyła wczoraj 5 latek :o

:new-bday: Queeni