Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przejrzałam mój brewierz,przez tyle lat ani jednego szczeniaka w listopadzie,a tak w kazdym innym miesiącu, :hmmmm: ciekawe.
Ale wnusie mam dwie z listopada i synową.
:D Wam się niezła imprezka szykuje :wink:

Posted

[quote name='Bubi']W Katowicach ma być ale wiem tylko, że to duży czarny[/quote]

Masz na myśli Black Prince Mistral Rick, widziałęm go tylko na 1 zdjęciu i jest ciekawy, natomiast jego brata widziałęm na żywo w Brnie i nie wzbudził we mnie zachwytu, a nawet wręcz przyciwnie :(

Posted

A ja nie z listopada ale z ostatniego pażdziernika i też 100%-towy skorpion. :evil:

Mam mnóstwo pytań !! Może pomożecie. :modla:

1) jakie posłanko Rafaeli zakupić.
2) czy miski na stojaku czy nie.
3)czy warto zakupić taką zabawke firmy KONG a jeśli nie ta to jaką
4) jakie szczotki i grzebienie jej kupić i czy od początku ja czesać, hodowczyni mi polecała szczotke firmy Karlie (pewnie się dopytam o szczegóły jak pojedziemy po małą)
5) czy kupić 18 kg eukanuby teraz czy najpierw ją przyzwyczaić do niej lub Royala i kupić mała paczkę.
6) jak ja traktować jako szczeniaka średniej rasy czy dużej (chodzi mi o podział u producentów karm)
7) jak przetrwać jeszce tydzień bez niej??????????

I czekam rownież na wszystkie wasze rady i sugestie.

Z góry dziękuję bardzo

:lol:

Posted

Jeżeli chodzi o posłanie to na początek proponuję kartonowe pudełko wyłożone kocykiem bo nie ma sensu wydawac pieniędzy na coś co przetrwa ok tygodnia ;) wiem to z własnego doświadczenia.