Alfa1 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='-Magda-'][img]http://www.album.com.pl/szulala5490/119523.jpg[/img] A co powiecie na taką fryzurkę?[/quote] Fryzurka bardzo mi się podoba,lecz pewna nasza p.sędzia powiedziałaby ,że pies nie ma fryzury :niewiem: :nono: A gdzie cAROL :question: :hmmmm: Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Tak ostrzyżony pudel bardziej przypomina /moim skromnym zdaniem :wink: / portugalskiego psa wodnego odmiany kędzierzawej .Zdecydowanie wolę ostrzyżone kufy :) [img]http://www.westminsterkennelclub.org/2005/photos/breed/WR03232502.jpg[/img] Portugalski pies wodny Ch Driftwood's Scheming Calypso -BOS -Westminster 2005 Quote
IraKa Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Witam wszystkich starych/nowych pudlarzy. Po krótkiej przerwie związanej z perypetiami chrobowo-zawodowymi znów mam chwilkę czasu i spokoju którą mogę poświęcić na czytanie forum. Widzę że uczestników przybywa. To miło. Póki nie będzie zdjęć z kolejnych wystaw to pochwlę się swoją sunią - zdjęcia z wystawy w Głogowie. [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/119599.jpg[/img] Z przyrodnią siostrą i hodowczynią w ringu: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/119602.jpg[/img] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/119604.jpg[/img] Trzymamy kciuki :thumbs: za Wilno i Jarosław i czekamy na spotkanie w Katowicach. Quote
góral Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='-Magda-']A może zdradzisz co to za piesek?[/quote] ch. Jap., USA Smash Good Looks a jeśli chodzi o fryzurkę, to moją średniaczka wygrała w takiej BISa weteranów, takie strzyzenie podoba się niektórym sędziom, zwłaszcza tym od terierów :D Quote
Olle Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Witam nowego Dogomaniaka :hand: Ja jestem niedzielnym dogomaniakiem, ale dziś prawie jak niedziela. Mam nadzieję, że nowy dogomaniak też chociaż od czasu do czasu włączy się na forum. Góral - emblemacik super, zdjątka apricotów też śliczne, no i ja też trzymam kciuki za dzisiejszych i jutrzejszych wystawców :thumbs: Quote
Santy Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Góral,masz ślicznego pudla na emblemaciku. :D Ale kto go tak brzydko uczesał ? :roll: Wytrymowałeś już Zubę ? Domyślam się,że najpierw zabrałeś się za kark i głowę. :lol: Quote
Olle Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Co taka cisza, cAROL, jesteś na forum, jeżeli tak to napisz coś. A może balujecie przy sobocie. :beerchug: Quote
Olle Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Nie chcecie pisać, to ja też idę chociaż poczesać :krolik: oczywiście pudelki, anie króliki. Quote
cAROL Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Hej!!Dziekuje wszystkim za mile powitanie. :lol: Co do fryzury tego duzego bialego pudla to jest on zrobiony na biszona. Quote
BB Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Witam serdecznie Carola. Góral - Smash fajny:) Mnie rowniez bardzo sie podoba taka fryzura jak u twgo bialego na zdjeciu, ale mysle,ze szanse sa niewyrownane jesli porownuje sie ta fryzure z innymi bardziej wyrafinowanymi na ringu;) Natomiast moze zamiast podzialu pudli na umaszczenia , powinno sie zrobic podzial na wystawie, w zaleznsci od fryzury, w jakiej na danej wystawie pies wystepuje;)) Quote
góral Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='Santy']Góral,masz ślicznego pudla na emblemaciku. :D Ale kto go tak brzydko uczesał ? :roll: Wytrymowałeś już Zubę ? Domyślam się,że najpierw zabrałeś się za kark i głowę. :lol:[/quote] Ha ha ha, trymowałem mojego podopiecznego sznaucerka, w końcu Katowice tuż tuż... Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='góral'] Ha ha ha, trymowałem mojego podopiecznego sznaucerka, w końcu Katowice tuż tuż...[/quote] Macie konkurencję i chyba nie będzie lekko :roll: Wierzę ,że jednak pokonacie rywali góral :) Quote
góral Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 W otwartej na szczęście tylko 1, ale championy..... :( Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 No właśnie championy :o aż mi się włos zjeżył jak to zobaczyłam .... Quote
góral Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 A na dodatek sędzia z NIemiec, mam poważne obawy jak zareaguje na naszych Amerykanów, a Cymesikowi brakuje jednego CWC do championatu.... Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Cymes ma jednak większe szanse nie ma co ukrywać -choć niemcowi niekoniecznie musi wpaść w oko , sam wiesz że niemcy to trudni arbitrzy :wink: Trzymam :thumbs: za tę wystawę :) Quote
Frosh Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Zauważcie :flasings: Mamy 200-setną stronę :D Gratuluje wszystkim i tak trzymać dalej :ylsuper: Quote
.ania Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Będzie dobrze ;) [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/119648.jpg[/img] Nie wiem jak tak można skrzywdzic psa... Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 To przecież odmiana sznurowa pudla taki "biały kruk " akurat niezbyt szczególne zdjątko.... Gdzieś na początku tematu ktoś wkleił śliczne foto takiego białego pudla . Jestem za ... ale tylko by popatrzeć Quote
Alfa1 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Nim zobaczyłam podpis pod zdjęciem to pomyślałam ,,biedny pies'' :cry: Czy to się rozczesuje? To jest pare dobrych kilogramów :cry: Quote
.ania Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Wiem, że to sznurowy :D a ten biały to chyba domuślam się, o którego chodzi, on jest naprawdę piękny :) ale ten pewnie nawet nie może biegac. Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Wiem ,że na pewno wiesz :P ale za piernika takiego cudaka w domu bym nie trzymała :roll: ani to wyczesać , ani to wykąpać brr... Quote
.ania Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Tego się nie czesze... i rzadko takiego psa się kąpie. Kiedyś rozmawiałam z hodowcą komondorów i powiedział, że taki pies po kąpieli kilka godzin wisi na pasach i obcieka z wody bo ciężar jest tak duży, że może złamac kręgosłup. Nie wiem jak to się odbywa w przypadku takich pudli, ale pewnie podobnie. Quote
Santy Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 A ja współczuję takim psom.Muszą czuć się potwornie w takich spilśnionych dredach sięgających do ziemi. :cry: Quote
aneta Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 HURRA 200-na STRONKA !!! Nikt nas nie pobije 8) Quote
Recommended Posts