BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [b]Gośka[/b] dzięki :D Ja bym nie powiedziała, ze ona zamyślona, tylko, że patrzy na nas z politowaniem, co też to wyprawiamy przed nią na kolanach :roll: Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Gośka']A może to brudny biały :wink:[/quote] :2gunfire: punkt dla Bibi :klacz: Quote
Gośka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A, jeśli jesteście na kolanach przed nią, to jej spojrzenie nabiera innego wyrazu, ja myślę że ona patrzy na was z góry :wink: Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Zapowiada się kolorowa stawka w Katowicach, nowy sędzia i natychmiast frekwencja rośnie :lol: Quote
Olle Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Góral, Emblemacik wspaniały, a główka jeszcze wspanialsza. Gratulacje za emblemat. Doceniam wysiłek, bo ja też się wysilałam i wiem jak to się ciężko samemu dochodzi. Ja dużo zawdzięczam BiBi. BiBi, podpisik jest chyba bardziej skomplikowany od emblematu więc skorzystam z Twojej pomocy , ale nie dzisiaj, bo muszę wyszukać jakieś ładne zdjątka w albumie, a sama wiesz jak ciężko tam się wchodzi. Chyba, że wyślę Ci trochę większe i pomniejszysz je sama. Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [b]Olle[/b] czekam na zdjęcia, te większe. Sama je zmniejsze :D I proszę mnie już tak nie zachwalać :oops: Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Gośka']A, jeśli jesteście na kolanach przed nią, to jej spojrzenie nabiera innego wyrazu, ja myślę że ona patrzy na was z góry :wink:[/quote] Masz rację, ona leżała na stoliku, a my przed nią niżej na kolanach :D Quote
Olle Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 BiBi Pochwał nie należy się wstydzić :oops: Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Wreszcie udało mi się dostać do albumu :roll: :D Specjalnie dla [b]górala[/b] większa fotka :wink: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/118261.jpg[/img] :D :D :D Quote
BB Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Drodzi pudlomaniacy, za Wami to nie sposob nadazyc ;) Jak sie nie bywa tutaj codziennie, to juz sie ma ogromne zaleglosci. Witam Olle , Magde i Szelme i wszystkich inncyh,m z ktorymi sie jeszcze nie witalam. Bibi - Fanusia przesliczna. Jak mozesz to napisz mi na forum albo pw cos wiecej o niej. I jak masz jakies inne zdjecia, to tez bardzo poprosze. Ma super pigmencik, mysle,ze pod tym wzgledem biale Toyki w PL beda sie wyroznialy ;) Ja wybieram sie dopiero na wystawe w W-wie. Z powodu ostatnich dosc licznych wyjazdow i poniesionych kosztow musialam sie troche ograniczyc z wyjazdami. Niestety Leszno ( a moze i stety) sobie odpuscilam. Pozodbie jak Katowice. Dopiero zagoscimy na wystawie w W-wie, bo najwyzszy czas znowu zajac sie wystawianiem toyk'ow :) A przynajmniej jednego kawalera, ktoryemu ( wstyd sie przyznac) najwyzsza pora skonczyc uprawnienia reproduktora ;) Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 3 w bisie w Lesznie był maltańczyk z Czech, brak doniesień o pudlach Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Nie, w tej chwili w każdej grupy są wyłaniane 3 psy i ta 30 jest porównywana między sobą w drodze losowania :o Quote
Alfa1 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ciekawa :wink: jestem kto wyszedł z gr.IX Quote
Gośka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Znalazałm na forum "wystawy" do IX grupy weszli Pudel miniaturowy pani Matławskiej, Chiński grzywacz NABAB Germanika,Maltanczyk i pekinczyk, ale on pzez przyapedk gdyz pani Junikiewicz sie zagalopowała..miala wybrac tylko 3 wiec pekonczyka pozniej przeprosila. A to niespodzianka co?... :wink: :lol: Quote
Alfa1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Z grupy wyszły maltańczyk,pudel czarny i chyba grzywacz :lol: Quote
Bubi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Witam po paru dniach przerwy :) Poniżej wklejam parę aktualnych zdjęć moich dziewczynek: [img]http://www.quanewhite.webpark.pl/DSC08190.jpg[/img] [img]http://www.quanewhite.webpark.pl/DSC08411.jpg[/img] [img]http://www.quanewhite.webpark.pl/DSC08420.jpg[/img] [img]http://www.quanewhite.webpark.pl/DSC08423.jpg[/img] Quote
góral Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ale słodziutkie, aż się mięciutko na serduszku robi :P a jakie już duże :lol: Quote
Santy Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ale słodkie pysiaki :buzi: ! Która zostaje u Ciebie ? Quote
góral Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Super ta druga i trzecia od lewej :angel: Quote
Frosh Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [b]Bubi[/b] A ile maja twoje dziewczynki na tych zdjęciach. Ciekawa jestem bo staram sie moją sobie wyobrazić. Bardzo mi sie podobają Są słodkie i już bym chciała moją mieć Rafunie. Quote
Alfa1 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Są super,ja je widzę po raz pierwszy,a tak naprawdę nie widziałam jeszcze szczeniąt pudla dużego w tym wieku,rewelacyjne,dlaczego nie wstawiałaś fotek? :ylsuper: :lilangel: Quote
aneta Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Chwile mnie nie ma a tu tyle nowości :) Bubi -dziewczyny śliczne, niech żałują ci co ich nie chcą !!! Quote
Recommended Posts