Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Tak Machowa zna się na pudlach, sama przecież prowadziła hodowlę Superstar.
Wielkoludy mogą u niej startować, ale lepiej żeby były w klasie championów.
Ma swoją wizję pudla i woli aby to był drobny egzemplarz, nie w górnej granicy wzrostu.
Bardzo się cieszę, że jednymi z pudli, które mają u niej bardzo wysokie notowania są dziadek i ojciec Party,
czyli Solnes Rain Dance i Sporens All Over
:thumbs:[/quote]
Myśle, że każdy któ zna się na pudlach doceni te dwa toyki, o których wspomniałaś :D

Posted

Właśnie zapomniałem jak ma na imię, wydawało mi się, że Luna, ale to pewnie dlatego , że znajomi mają podhalana o tym imieniu, też biały :D
Wstaw jakieś większe zdjęcie :lol:

Posted

Śliczna dziewczynka :) Trzymam kciuki i życzę powodzenia w Katowicach ;) Nas nie będzie, ale w zeszłym roku właśnie na tej wystawie skończyłyśmy Championa Młodzieży :)

Posted

Za życzenia powodzenia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :D Ale teraz wiem już z kim mam przyjemność :wink: To ja w Katowicach odbierałam szubieniczkę :D

[b]Góral[/b] Luna to jest moja czarna toyka, ta najbardziej rozdarta :wink:

Posted

[quote name='góral'][quote name='BiBi'][b]Santy[/b], a gdzie można dostać te CACAIB-ki :wink:[/quote]
Ja też proszę o jakieś wskazówki :D
Ale się zmieniły ta Twoja Białaska :P[/quote]

CACIB-ki mamy : z ROSJI w konkur.z mniejszymi białymi-hod.Lenholl i z Warszawy. :D

Zgadzam się z Góralem,że zarówno Solens Rain..i Sporrens All Over byli docenieni przez wielu sędziów bo to są piękne psy! Oba widziałam i oba są na pewno w moim typie. :thumbs: -eleganckie,krótkie i ten ruch...

Posted

[quote name='Olle']BiBi.
Ja też chcę zrobić sobie taki podpisik ze zdjątek. Jak to się robi?
podpowiedz. Czy tak samo jak emblemat? :fadein:[/quote]

Najpierw musisz zrobić zdjęcie panoramiczne, a później wklejasz je na jedną stronkę, z której kopiujesz adres do podpisu. Ale jak chcesz, to prześlij zdjęcia, to mogę Ci zrobić pasek :D

Posted

[quote name='góral']WOW jestem wielki :D mam emblemat[/quote]

Jeśli masz na myśli swoje centymetry, to rzeczywiście jesteś :wink:

A zdradź nam co to za główka?

Posted

[quote name='BiBi'][quote name='góral']WOW jestem wielki :D mam emblemat[/quote]

A zdradź nam co to za główka?[/quote]
To macie zagadkę na dzisiejszy wieczór :lol:

Posted

[quote name='góral'][quote name='BiBi'][quote name='góral']WOW jestem wielki :D mam emblemat[/quote]

A zdradź nam co to za główka?[/quote]
To macie zagadkę na dzisiejszy wieczór :lol:[/quote]

Mnie to wygląda na sreberko :wink: