Olle Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 BiBi, co to za piękna biała duszyczka w podpisie? :angel: Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='BiBi'][b]Santy[/b], a gdzie można dostać te CACAIB-ki :wink:[/quote] Ja też proszę o jakieś wskazówki :D Ale się zmieniły ta Twoja Białaska :P Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Tak Machowa zna się na pudlach, sama przecież prowadziła hodowlę Superstar. Wielkoludy mogą u niej startować, ale lepiej żeby były w klasie championów. Ma swoją wizję pudla i woli aby to był drobny egzemplarz, nie w górnej granicy wzrostu. Bardzo się cieszę, że jednymi z pudli, które mają u niej bardzo wysokie notowania są dziadek i ojciec Party, czyli Solnes Rain Dance i Sporens All Over :thumbs:[/quote] Myśle, że każdy któ zna się na pudlach doceni te dwa toyki, o których wspomniałaś :D Quote
Sonya-Nero Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Potwierdzam, od Nowego Targu zmienił się jej i wygląd i charakter na korzyść :wink: :D Quote
Olle Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 BiBi Pewnie to biała toyka co? No proszę zdradź tajemnicę!!!!!! :modla: Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 I jak ładnie obrosła, gdzie będzie pokazana? Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Tak, to moja biała kruszynka Fanusia :wink: Zobaczycie ją w Katowicach i mam nadzieję skończyć tam Championa Młodzieżowego :wink: :D Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Właśnie zapomniałem jak ma na imię, wydawało mi się, że Luna, ale to pewnie dlatego , że znajomi mają podhalana o tym imieniu, też biały :D Wstaw jakieś większe zdjęcie :lol: Quote
.ania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Śliczna dziewczynka :) Trzymam kciuki i życzę powodzenia w Katowicach ;) Nas nie będzie, ale w zeszłym roku właśnie na tej wystawie skończyłyśmy Championa Młodzieży :) Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Za życzenia powodzenia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :D Ale teraz wiem już z kim mam przyjemność :wink: To ja w Katowicach odbierałam szubieniczkę :D [b]Góral[/b] Luna to jest moja czarna toyka, ta najbardziej rozdarta :wink: Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Zdjęcia chętnie wstawię jak sie tylko uda mi dostać do albumu :evil: Quote
Santy Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='góral'][quote name='BiBi'][b]Santy[/b], a gdzie można dostać te CACAIB-ki :wink:[/quote] Ja też proszę o jakieś wskazówki :D Ale się zmieniły ta Twoja Białaska :P[/quote] CACIB-ki mamy : z ROSJI w konkur.z mniejszymi białymi-hod.Lenholl i z Warszawy. :D Zgadzam się z Góralem,że zarówno Solens Rain..i Sporrens All Over byli docenieni przez wielu sędziów bo to są piękne psy! Oba widziałam i oba są na pewno w moim typie. :thumbs: -eleganckie,krótkie i ten ruch... Quote
Olle Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 BiBi. Ja też chcę zrobić sobie taki podpisik ze zdjątek. Jak to się robi? podpowiedz. Czy tak samo jak emblemat? :fadein: Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Olle']BiBi. Ja też chcę zrobić sobie taki podpisik ze zdjątek. Jak to się robi? podpowiedz. Czy tak samo jak emblemat? :fadein:[/quote] Najpierw musisz zrobić zdjęcie panoramiczne, a później wklejasz je na jedną stronkę, z której kopiujesz adres do podpisu. Ale jak chcesz, to prześlij zdjęcia, to mogę Ci zrobić pasek :D Quote
Sonya-Nero Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Nie mogłam się powstrzymać :wink: a oto moje ulubione zdjecie Fanusi, z wczorajszego dnia :D [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/118252.jpg[/img] :D Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='góral']WOW jestem wielki :D mam emblemat[/quote] Jeśli masz na myśli swoje centymetry, to rzeczywiście jesteś :wink: A zdradź nam co to za główka? Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Wygląda na zamyśloną :D Ciekawe nad czym? Quote
góral Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='BiBi'][quote name='góral']WOW jestem wielki :D mam emblemat[/quote] Jeśli masz na myśli swoje centymetry, to rzeczywiście jesteś :wink: A zdradź nam co to za główka?[/quote] To macie zagadkę na dzisiejszy wieczór :lol: Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :multi: udało Ci się dostać do albumu, a mnie jeszcze nie :pissed: Quote
Gośka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Góral emblemacik ekstra :D BiBi toyka cudna, a jaki pigmencik... Quote
Sonya-Nero Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Odpowiedź dla [b]górala:[/b] :question: :hmmmm: :smhair2: :crazyeye: :confused: :wink: Quote
BiBi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='góral'][quote name='BiBi'][quote name='góral']WOW jestem wielki :D mam emblemat[/quote] Jeśli masz na myśli swoje centymetry, to rzeczywiście jesteś :wink: A zdradź nam co to za główka?[/quote] To macie zagadkę na dzisiejszy wieczór :lol:[/quote] Mnie to wygląda na sreberko :wink: Quote
Recommended Posts