SZAMAN Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 22.08 Łódź PT, IPO 22.08 Łódź Zawody IPO Puchar Polski Czy ktoś się wybiera w charakterze zawodnika? Czy każdy może przyjść i popatrzeć na takie zawody? To chyba nie jest "impreza" zamknięta? Macie jakieś bliższe informacje? Quote
Mokka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 To nigdy nie sa imprezy zamkniete, a widzowie sa zawsze mile widziani. Zawody IPO prawie zawsze odbywaja sie na stadionie, wiec jest dosyc miejsca dla publicznosci. Quote
SZAMAN Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 A czy mile są widziani również widzowie-psy? Skoro to ma być na stadionie... Czy nie można z czworonogiem? Quote
baster30 Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Z tego co wiem stadion Budowlanych - obrona i posłuszeństwo ślady gdzieś na rżysku pod Łodzią. Też się wybieram pokibicować. Quote
SZAMAN Posted August 18, 2004 Author Posted August 18, 2004 Niestety nie wybiorę się :( bo, muszę balować na weselichu pod Łodzią. A następna tego typu impreza dopiero w grudniu, oczywiście nie Puchar Polski, ale też zawody PT i IPO. Quote
Berek Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 No niezupełnie - za tydzień (28 sierpnia) masz MPPT w Żyrardowie - Łódź od Warszawy niedaleko, czemu się nie wybrać i pokibicować? :D Quote
SZAMAN Posted August 19, 2004 Author Posted August 19, 2004 Dzięki za wieści :) , wiem, że "imprezy" tego typu jeszcze będą, ale następna w Łodzi to dopiero pod koniec roku. Quote
SZAMAN Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 He, he... i znalazłam ten temat.Tak coś właśnie pamiętałam, że już o podobne rzeczy pytałam. Teraz jednak juz nie przegapię imprezki, o której w temacie: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26403[/url] Zapraszam! Quote
Recommended Posts