Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/6619/dscxxn1101lv2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/9097/dscn1xx100wu4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/2005/dscxxn1099so0.jpg[/IMG]

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcot ...się nie złość
postaram się suczkę ogłosić w miarę wolnej chwili
po srodzie na pewno ja będę miała
w środę mam wazny ( jak nie najważniejszy ) egzamin
na pewo potem (jhak nie wcześniej) zrobie suczy baner

bądźmy dobrej myśli
piekna jest
nie wydaje się, żeby miała problemy z adopcją

tymczasem mogę powiedzieć "hop cudna"

Posted

zakochałam sie w tych uszyskach(niestety do siebie wziać jej nie mogę,ale moge pomóc w sukaniu domu)

jest możliwość przebadania suczy pod kątem dysplazji stawów biodrowych?

jak ktoś zrobi plakacik ze zdjęciem i mi podesle to powiesze plakat w pracy w zoologiku i bede męczyć siostrę o nią, chociaż ona sie upiera na inną rase...

Jaki jest jej charakter poza tym ze jest szalejącym podrostkiem?Jak do innych psów?Czy pilnuje się człowieka czy pędzi gdzieś w swoją strone?Jaki ma stosunek do dzieci?Jak reaguje na zabawe?Co z aportem?Lubi rzynosić i sie szarpać czy nie za bardzo?

Wiem, ze z młodym psem można dużo zrobić i skorygowac pewne zachowania i zastapić je poprawnymi,ale lepiej wiedzieć o jej tendencjach..:)

Posted

[quote name='RudaPaskuda']

jest możliwość przebadania suczy pod kątem dysplazji stawów biodrowych?
[/quote]
Niestety ale nie mamy takiej możliwości.

O charakterze Lawy napisze Luka, Ona z nią przebywa jak jest w schronisku i zna sunie ;)

Posted

jakby się dało filmik zrobić jak biega, jak chodzi....I zeby wet jachocia z"powyginał"czy nie ma bolesnosci stawów....

a na opis charakteru czekam;) Bo ze jest piękna i kochana to trochę za mało :(

Posted

[quote name='RudaPaskuda']jakby się dało filmik zrobić jak biega, jak chodzi....I zeby wet jachocia z"powyginał"czy nie ma bolesnosci stawów....[/quote]
Kochanie....w naszym schronisku to wet zjawia się tylko po to aby zaszczepic psa albo uśpić :cool1: - innych czynności nie wykonuje, więc wydaje mi się niemożliwym zbadanie jej stawów :shake:
Zabrać jej do "naszego" weta nie możemy, nie wydadzą nam psa do innego lekarza.............tzn. wydadzą, jeżeli ją wyadoptujemy na siebie :roll:

[quote name='RudaPaskuda'] a na opis charakteru czekam;) Bo ze jest piękna i kochana to trochę za mało :([/quote]
Tak jak pisałam wcześniej, Luka tu jutro zajrzy i napisze.
Dzisiaj była bardzo zabiegana i nie napisała niestety :-(

Posted

co ożna powiedzieć o szczeniaku, który całe dnie siedzi w boksie i wszelkimi sposobami stara się z niego wydostać.
Gdy miałam okazję z nią pochodzić ciągnęła na smyczy jak szlona, do biegających wokoł nas psów skakała ale raczej w cach zabawowych. Ludzi traktuje jak objekt miziający. Trudno w ocenić psa na podstawie godzinnego "spaceru". Lawa wcześniej , nim trafiła do schroniska, wałęsała się po osiedlu, więc też nie miała okazji czego kolwiek się nauczyć - jest surowa i dlatego teraz potrzebuje kogoś kto ją resocjalizuje.
Zdrowie? - tak jak mówiła Ziutka. Postaram sie upolować weta w schronisku i poprosić aby popatrzył na jej stawy biodrowe - może mi sie uda,ale po ostatniej awanturze :shake:

Posted

a moze ktoś zrobić plakacik z tekstem i zdjęciem ładnym i kontaktami?
to wywiesze ja w gabinecie i w prazy w sklepie.:)
I zeby tam było zaznaczone ze po podpisaniu umowy itd,albo tylko kontakt do osoby odpowiedzialnej w jakimś stopniu za psa to już bedą sobie telefonicznie umawiać...
jak coś bedzie to prosze na maila:[email protected] a ja sobie wydrukuję ;)

A tak na marginesie, to w jakim mieście ona jest bo mi umkneło;/