luka1 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/6619/dscxxn1101lv2.jpg[/IMG] [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/9097/dscn1xx100wu4.jpg[/IMG] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/2005/dscxxn1099so0.jpg[/IMG] Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 pękna i co z tego - siedzi bida w schroniskowym boksie Quote
lilith27 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no to podniosę hopaj panno piekna musisz znaleźć dom Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aaaa zaczynam się frustrować :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
lilith27 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Talcot ...się nie złość postaram się suczkę ogłosić w miarę wolnej chwili po srodzie na pewno ja będę miała w środę mam wazny ( jak nie najważniejszy ) egzamin na pewo potem (jhak nie wcześniej) zrobie suczy baner bądźmy dobrej myśli piekna jest nie wydaje się, żeby miała problemy z adopcją tymczasem mogę powiedzieć "hop cudna" Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kampania wrześniowa??? Trzymam kciuki !!!:loveu: Lawuniu hycamy dobranockowo!!!!:lol: Quote
lilith27 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 HA na spacer a potem do domu do ludzia co wykocha Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to strrrrraaaaasznie trzymam i Lawunia też - a ma 4 łapy:loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 no i sie budzimy i idziemy zdobywać świat Quote
lilith27 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hopaj maleńka na pierwsze i masz baner [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118547][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1183/lawaznapisamioy0.png[/IMG][/URL] Quote
RudaPaskuda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zakochałam sie w tych uszyskach(niestety do siebie wziać jej nie mogę,ale moge pomóc w sukaniu domu) jest możliwość przebadania suczy pod kątem dysplazji stawów biodrowych? jak ktoś zrobi plakacik ze zdjęciem i mi podesle to powiesze plakat w pracy w zoologiku i bede męczyć siostrę o nią, chociaż ona sie upiera na inną rase... Jaki jest jej charakter poza tym ze jest szalejącym podrostkiem?Jak do innych psów?Czy pilnuje się człowieka czy pędzi gdzieś w swoją strone?Jaki ma stosunek do dzieci?Jak reaguje na zabawe?Co z aportem?Lubi rzynosić i sie szarpać czy nie za bardzo? Wiem, ze z młodym psem można dużo zrobić i skorygowac pewne zachowania i zastapić je poprawnymi,ale lepiej wiedzieć o jej tendencjach..:) Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='RudaPaskuda'] jest możliwość przebadania suczy pod kątem dysplazji stawów biodrowych? [/quote] Niestety ale nie mamy takiej możliwości. O charakterze Lawy napisze Luka, Ona z nią przebywa jak jest w schronisku i zna sunie ;) Quote
RudaPaskuda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jakby się dało filmik zrobić jak biega, jak chodzi....I zeby wet jachocia z"powyginał"czy nie ma bolesnosci stawów.... a na opis charakteru czekam;) Bo ze jest piękna i kochana to trochę za mało :( Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='RudaPaskuda']jakby się dało filmik zrobić jak biega, jak chodzi....I zeby wet jachocia z"powyginał"czy nie ma bolesnosci stawów....[/quote] Kochanie....w naszym schronisku to wet zjawia się tylko po to aby zaszczepic psa albo uśpić :cool1: - innych czynności nie wykonuje, więc wydaje mi się niemożliwym zbadanie jej stawów :shake: Zabrać jej do "naszego" weta nie możemy, nie wydadzą nam psa do innego lekarza.............tzn. wydadzą, jeżeli ją wyadoptujemy na siebie :roll: [quote name='RudaPaskuda'] a na opis charakteru czekam;) Bo ze jest piękna i kochana to trochę za mało :([/quote] Tak jak pisałam wcześniej, Luka tu jutro zajrzy i napisze. Dzisiaj była bardzo zabiegana i nie napisała niestety :-( Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 co ożna powiedzieć o szczeniaku, który całe dnie siedzi w boksie i wszelkimi sposobami stara się z niego wydostać. Gdy miałam okazję z nią pochodzić ciągnęła na smyczy jak szlona, do biegających wokoł nas psów skakała ale raczej w cach zabawowych. Ludzi traktuje jak objekt miziający. Trudno w ocenić psa na podstawie godzinnego "spaceru". Lawa wcześniej , nim trafiła do schroniska, wałęsała się po osiedlu, więc też nie miała okazji czego kolwiek się nauczyć - jest surowa i dlatego teraz potrzebuje kogoś kto ją resocjalizuje. Zdrowie? - tak jak mówiła Ziutka. Postaram sie upolować weta w schronisku i poprosić aby popatrzył na jej stawy biodrowe - może mi sie uda,ale po ostatniej awanturze :shake: Quote
RudaPaskuda Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a moze ktoś zrobić plakacik z tekstem i zdjęciem ładnym i kontaktami? to wywiesze ja w gabinecie i w prazy w sklepie.:) I zeby tam było zaznaczone ze po podpisaniu umowy itd,albo tylko kontakt do osoby odpowiedzialnej w jakimś stopniu za psa to już bedą sobie telefonicznie umawiać... jak coś bedzie to prosze na maila:[email protected] a ja sobie wydrukuję ;) A tak na marginesie, to w jakim mieście ona jest bo mi umkneło;/ Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Yyyyyyy....kto nam może plakacik zrobić :hmmmm: Hmm....:PROXY5: o wiem...może Lilith :cool3: Quote
Recommended Posts