GOSIA09 Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Moja Emi jak jedzie karetka to zaczyna najpierw wyć a potem przeciąga i wychodzi cos takiego aaaggrruuuuułłłłaaaa nie wiem czy to normalne nigdy nie słyszałam żeby pies takie odgłosy wydawał. Chciałam sie dowiedzieć czy wasze psy też tak reagują dziwnie na odgłos np karetki ? Quote
_dingo_ Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 Moja Emi jak jedzie karetka to zaczyna najpierw wyć a potem przeciąga i wychodzi cos takiego aaaggrruuuuułłłłaaaa nie wiem czy to normalne nigdy nie słyszałam żeby pies takie odgłosy wydawał.Chciałam sie dowiedzieć czy wasze psy też tak reagują dziwnie na odgłos np karetki ? Mój pies wydaje dziwne odgłosy na co dzień, więc nie przypisuje ich poszczególnym wydarzeniom :) Najbardziej mi się podoba jak zaczyna jojczeć, przechodzi przez bulgotanie i znowu wchodzi w jojczenie :) Jałłłłłłgrrrrrrrrłłłjjjj :) Quote
Marta Chmielewska Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 A tak poza tym to się wszyscy dobrze czujemy nie? :o :lol: :stupid: Quote
GOSIA09 Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Ja się czuje dobrze, ale nie jestem pewna czy Emi jest całkiem normalna :puppydog: Quote
Recommended Posts