Jump to content
Dogomania

Ch.Pl, Zw. Klubu TTB CORLEONE Terierkowo- i nowa kolezanka SHOW ME LOVE RPiG

Recommended Posts

Posted

agnethka - no mi tez na kynologii srednio sie chce :) ale juz mam Cie tu :)

Asiaczku- na specjalne zyczenie foteczki :)
wczoraj sie za nie zabralam ale dogo nie dzialalo :(

Tamisia w odwiedzinach u wujka Nemcia :) Nemcio to psiak mojej kolezanki.

2 jezory :yyy:

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Nemcio to zdecydowanie kawal chlopa :evil_lol:
i oczywiscie jego tez sobie tamcia podporzadkowala :evil_lol:

a teraz juz Tamcia jest na wakacjach- a ja tez spakowana i z samego rana wyruszam nad morze :multi::multi:
a wiec do "zobaczenia" za tydzien :)

Posted

Justyna- milo, ze wreszcie wpadlas :)
Asiaczku- ja juz po wakacjach :( zdjec niestety niewiele mam :(
dzis na zachete pozwole sobie skopiowac zdjecia Tamisi z wakacji (dziekuje za fotki :) )- mozna na nich zobaczyc zmiane w wygladzie Tamci :loveu:
Tamisia z siostrzyczka:

i z nowa kolezanka:

Posted

ja tez sie ciesze, ze juz wyglada jak amstaff :loveu: dopiero dzis ja w tych uszkach zobaczylam... caly urlop sie zastanawialam, jak wyglada.
Zdjecia nadrobie- po prostu Tamisia byla na wakacjach gdzie indziej niz ja- i dlatego fotek brak- ale juz od dzis jest ze mna w domku :multi::multi:

Posted

Justyska- oj rosna strasznie... tydzien jej nie widzialam a ona 2 razy wieksza :crazyeye:
Gosia- kurcze- szkoda strasznie moze znajda sie jeszcze :mad: bardzo liczylam na fotki :oops:

na szybko zrobone fotki Tamisi w nowej fryzurce :) jakosc kiepska- juz mrok prawie byl na dworzu ..

Posted

[quote name='Basia&Safi']to jest sliczne :):):) kto takie robiiii :) proszeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Ja robiÄ™, ja robiÄ™! :lol:

Jedziecie jednak do Torunia? :cool3:

Posted

Biutka napisał(a):
Ja robiÄ™, ja robiÄ™! :lol:

Jedziecie jednak do Torunia? :cool3:

jak to robisz i sie nie przyznajesz??? :mad: to ja bym chciala takie jeszcze :)

no jedziemy do Torunia z Bimem- przeciez mowilam Ci w sobote... caly czas mielismy jechac, tylko nie wiedzialam czy TZ bedzie mogl sie urwac z pracy wczesniej..
a dzis zglosilam Rakije na 2 warszawskie- wiec jesli bedziesz miala ochote- jest cala Twoja :loveu::evil_lol:

Posted

obie wystawy mnie kusily- i tu i tu fajny sedzia.. ale stwierdzilam, ze w Radomiu bylam tyle razy, ze teraz pora zwiedzic Torun. Nigdy nie bylam, wiec chcemy sobie zrobic spacerek po miescie pozniej :)