wejherstaff Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 agnethka, po obejrzeniu Twoich filmików śmiem twierdzić, że moje stadko ciche jak myszki :evil_lol::evil_lol::eviltong: bo u Was to faktycznie wesoło aż w uszach dzwoni :lol::lol: Quote
wejherstaff Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 agnethka napisał(a):kurde.....i za dużo jednak tego Rubika....a miało działać uspokajająco :diabloti: widać coś nie wyszło :roll: :lol: Quote
Asztir Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 O Agnethka masz tak jak ja :D tyle że u nas tak - Loona szczeka namiętnie, Cartman jodłuje, ale niższym tonem niż Twoje ;) a Rava...hym... ona wydaje taki głos jak Samo Zło! :D tak ją też nazywamy, bo jak ma piłkę w paszczy to taki dziwny gardłowy dźwięk wydaje :evil_lol: a taką oponkę z taczek im Panowie budowniczy od nas rzucili i byli bardzo zdziwieni, że po 3 dniach już z niej nic nie było... :roll: na końcu dorzucili "ciekawe co by z nogi zostało" :diabloti: ;) Quote
Vectra Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asztir napisał(a):na końcu dorzucili "ciekawe co by z nogi zostało" :diabloti: ;) o to to :evil_lol: to jest dobry tekst :multi: :evil_lol: Quote
Asztir Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://images27.fotosik.pl/291/f5e66875c0d7611a.jpg ooo zawody! dlaczego nikt nie obstawiał kto będzie pierwszy :evil_lol: Quote
anilla Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Vectra Twoje zdjęcia to mistrzostwo świata :happy1:- nie mogę się napatrzeć Quote
Asztir Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Piękna pogoda była więc wybraliśmy się z Cartmanem nad wodę :D ale wyszły tylko dwa zdjęcia ;) na reszcie jest albo ogon albo tyłek :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ale tu cisza :razz: ciężka praca ;) modelki i zasłużony odpoczynek :razz: Quote
anilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Patka napisał(a):ale tu cisza :razz: ciężka praca ;) modelki chce mieć pomnik to musi pozować;) boski uśmiech :loveu: czy ktoś może mi ignorantce wytłumaczyć jak się zmienia zdjęcia na linki?! Quote
Vectra Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 anilla napisał(a): czy ktoś może mi ignorantce wytłumaczyć jak się zmienia zdjęcia na linki?! instrukcja obrazkowa :cool3: Zmiana zdjęcia na link [SIZE=1] Cytowanie metodą kopiuj/wklej Rudolfina :loveu: :loveu: :loveu: Franciszek wzdycha :lol: [SIZE=1] Quote
anilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Vectra napisał(a):instrukcja obrazkowa :cool3: Zmiana zdjęcia na link Cytowanie metodą kopiuj/wklej bardzo dziękuję Pani Moderator - idę studiować;) Quote
Vectra Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 anilla napisał(a):bardzo dziękuję Pani Moderator - idę studiować;) do usług , userze Anillo , odmaszerować :diabloti: w razie wątpliwości , problemów - pisać na pw ;) Quote
anilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 no to próba generalna;) zawsze się zachwycałam fotkami Pani Moderator ale to jest genialne;)Vectra napisał(a): http://images27.fotosik.pl/291/f5e66875c0d7611a.jpg [SIZE="1"]zdałam?? :cool3: Quote
Vectra Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 anilla napisał(a):no to próba generalna;) zawsze się zachwycałam fotkami Pani Moderator ale to jest genialne;) zdałam?? :cool3: tak zdałaś :loveu: normalnie się wzruszyłam jakie pilne te uczennice mam :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Patka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 anilla :loveu: Ewcia Rudzia już się szykuje :cool3: agnethka a gdzie dziewczyny ubranka maja hę wyrodna TY :razz: Quote
Patka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ja jeszcze myślę o sweterku dla Rudej bo kombinezoniki z Franiem maja takie same :loveu: Quote
Bullila.nl Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Patka napisał(a):ja jeszcze myślę o sweterku dla Rudej bo kombinezoniki z Franiem maja takie same :loveu: poka Panne w kombinezonku:cool3: Quote
Bullila.nl Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Patka napisał(a):jak złapię w miejscu pokażę :evil_lol: ......to [hyba troszke po[zekam....:evil_lol: Agnethka- ten kubrak to [hyba [iazowy...:diabloti: Quote
Lara & Loxy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No, prosze jak miło się czyta że ubieracie swoje fafiki (myślałam że to tylko mi odbija) moje dzieci mają polarowe kangurki Quote
Lara & Loxy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ta misia polarna jest prześliczna! Quote
Bullila.nl Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Lara & Loxy napisał(a):No, prosze jak miło się czyta że ubieracie swoje fafiki (myślałam że to tylko mi odbija) moje dzieci mają polarowe kangurki to moze jakies fotki???:cool3: Quote
wejherstaff Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Elitka w szlafroczku wyglada powalająco :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Lara & Loxy prosimy o jakieś fotki ;) I kilka portrecików Bessi :lol: :loveu: Quote
Asztir Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 hahaha super uśmiech! :loveu: ja mam za to taniec z gwiazdami ;) czyli dowód na to że Ravena też potrafi, bo to że Cartman potrafi latać wszyscy wiedzą :D YouTube - Cartman Stawka Większa Niż Życie, Ravena z Hambalek Busin, Looneczka Quote
Lara & Loxy Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bardzo chętnie dodam zdjęcia, tylko narazie zamiast zdjęć wyskakuje mi link :( Quote
Recommended Posts