tusia. Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ty jesteś z Obornik Śląskich i zmieniłaś nick? :cool3: Wcześniej miałaś chyba inny. :cool3:[/quote] Tak. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='tusia.']Tak. :evil_lol:[/quote] a kto to? :cool3: ejjj... Trochę z tematu zeszliśmy :roll: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='tusia.']Tak. :evil_lol:[/quote] Czyli dobrze kojarzę. :multi: Jeszcze mnie pamięć nie zawodzi. :p Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Estera, a Ty kiedy będziesz wiedziała na 100% czy jedziesz czy nie? Ja strasznie chcę jechać, ale potem mama mi będzie robić problemy jak będę chciała jechać do Wrocławia... no ale jak się uprę to moge jechać i tu i tu :evil_lol: :cool3: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To może Estera weźmiesz Szyszkę ze sobą jednak, ja mogę ja brać na noc do domu, a w dzień jak będziemy u Kary to będziesz ją pilnować przed Sharon:eviltong:, a jak będziemy gdzieś wychodzić to tez ja będziesz u mnie zostawiać:eviltong: Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='basia bonnie']Estera, a Ty kiedy będziesz wiedziała na 100% czy jedziesz czy nie? Ja strasznie chcę jechać, ale potem mama mi będzie robić problemy jak będę chciała jechać do Wrocławia... no ale jak się uprę to moge jechać i tu i tu :evil_lol: :cool3:[/quote] Ania mnie przekonała jadę, biorę Szyszkę, będę na całym mini zlocie :multi: . No chyba, że z Szyszką będą problemy to wracam do domu. Kara- mam nadzieję, że Rose nie kłamała :cool3: zgadzasz się i jesteś świadoma na co się godzisz? :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A ja chyba przyjadę dopiero w niedzielę, bo w sobotę jest 18-nastka mojego kuzyna. :placz: :wallbash: Nie róbcie nic ciekawego beze mnie. :mad: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Estera']Ania mnie przekonała jadę, biorę Szyszkę, będę na całym mini zlocie :multi: . No chyba, że z Szyszką będą problemy to wracam do domu. Kara- mam nadzieję, że Rose nie kłamała :cool3: zgadzasz się i jesteś świadoma na co się godzisz? :loveu:[/quote] :multi::multi::multi: ja przyjade na pewno, nie wiem na ile dni i czy od początku,ale przyjade:) Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mamusiu zapomniałaś odliczać!!! [COLOR=Purple][B][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=Purple][B][SIZE=7]:evil_lol:5:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR] o ile dobrze liczę.... :roll:[/CENTER] Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='basia bonnie']:multi::multi::multi: ja przyjade na pewno, nie wiem na ile dni i czy od początku,ale przyjade:)[/quote]ejjj no! Skoro ja przyjeżdżam od początku to nie bądźcie takie no.... :placz: Kto będzie na mnie na peronie czekał? :placz: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Estera']ejjj no! Skoro ja przyjeżdżam od początku to nie bądźcie takie no.... :placz: Kto będzie na mnie na peronie czekał? :placz:[/quote] nie placz! no to ja przyjade od poczatku, ale nie zostane do konca..;) :loveu::loveu::loveu: Komar, Ty pojedziesz tym samochodem? :D Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no myśle że jeśli mój kochany tatuś go ubezpieczy to autkiem sie pojedzie;) a o której godzinie ten pociąg jest we wrocławiu?? Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='komar']no myśle że jeśli mój kochany tatuś go ubezpieczy to autkiem sie pojedzie;) a o której godzinie ten pociąg jest we wrocławiu??[/quote] :cool3::cool3: Ten moj? 12:25 Wroclaw Glowny :) Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='basia bonnie']nie placz! no to ja przyjade od poczatku, ale nie zostane do konca..;) :loveu::loveu::loveu: [/quote] Dlaczemu? :-( Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ooo:) to wrecz idealnie by od razu Estere zgarnąć z dworca w Poznaniu:) Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Estera']Dlaczemu? :-([/quote] Rodzicielka będzie zła, jak wyjadę znów na 5 dni, w dodatku muszę jeszcze szkolne zakupy i mam remont w pokoju:angryy: i będę musiała pomagać w remoncie, i jeszcze kilka spraw do zalatwienia i malo czasu:-( [quote name='komar']ooo:) to wrecz idealnie by od razu Estere zgarnąć z dworca w Poznaniu:)[/quote] :multi:a kto pojedzie z tego Wrocka oprocz mnie i Ciebie?:evil_lol: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a to do kiedy możesz Basiu zostać? Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol: Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nie wiem;P mozemy jakiegos autostopowicza zabrac:evil_lol: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='komar']nie wiem;P mozemy jakiegos autostopowicza zabrac:evil_lol:[/quote] Nie, bo jeszcze krzywdę Basi zrobi:eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='rose']a to do kiedy możesz Basiu zostać? Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol:[/quote] hmmm pewnie do wtorku,środy, no ale w sumie 28 to jest czwartek.. więc może uda mi się zostać na cały mini zlot hehe:) no wlasnie!:evil_lol: jak będzie wystawa w Poznaniu i będziemy nocować u Kary to zrobimy sobie moje urodziny, bo ja mam w listopadzie:cool3::diabloti: [quote name='rose']Nie, bo jeszcze krzywdę Basi zrobi:eviltong:[/quote] Bardziej bym się bała o Komara...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='rose']a to do kiedy możesz Basiu zostać? Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol:[/quote] Zrobię co w mojej mocy, żeby przyjechać już w sobotę. No ale zobaczymy, czy mi się uda... :roll: Quote
Estera Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='komar']ooo:) to wrecz idealnie by od razu Estere zgarnąć z dworca w Poznaniu:)[/quote]Mamusia, aleś tatusiowi nagadała :loveu: Pacz jak o mnie mysli :loveu: [quote name='rose']a to do kiedy możesz Basiu zostać? Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol:[/quote]no właśnie! :mad: Asia, ale nie pij za dużo i w niedzielę z rańca wpadaj :loveu: [quote name='komar']nie wiem;P mozemy jakiegos autostopowicza zabrac:evil_lol:[/quote] nie ob Was jeszcze zabije, albo okradnie :placz: [quote name='basia bonnie']hmmm pewnie do wtorku,środy, no ale w sumie 28 to jest czwartek.. więc może uda mi się zostać na cały mini zlot hehe:) no wlasnie!:evil_lol: jak będzie wystawa w Poznaniu i będziemy nocować u Kary to zrobimy sobie moje urodziny, bo ja mam w listopadzie:cool3::diabloti: [/quote]zostajesz tak długo jak ja zostaję :evil_lol: Zrobimy, zrobimy :loveu: I prezenty kupimy :loveu: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Estera']Mamusia, aleś tatusiowi nagadała :loveu: Pacz jak o mnie mysli :loveu: [/quote] Dla Ciebie wszystko Esterko:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='basia bonnie']no wlasnie!:evil_lol: jak będzie wystawa w Poznaniu i będziemy nocować u Kary to zrobimy sobie moje urodziny, bo ja mam w listopadzie:cool3::diabloti: [/quote] którego listopada masz urodzinki? :cool3: Quote
rose Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='basia bonnie'] 23 :cool3:[/quote] Myślałam, że 1 w Święto Zmarłych:diabloti: Quote
Recommended Posts