Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera, a Ty kiedy będziesz wiedziała na 100% czy jedziesz czy nie?
Ja strasznie chcę jechać, ale potem mama mi będzie robić problemy jak będę chciała jechać do Wrocławia... no ale jak się uprę to moge jechać i tu i tu :evil_lol: :cool3:

Posted

To może Estera weźmiesz Szyszkę ze sobą jednak, ja mogę ja brać na noc do domu, a w dzień jak będziemy u Kary to będziesz ją pilnować przed Sharon:eviltong:, a jak będziemy gdzieś wychodzić to tez ja będziesz u mnie zostawiać:eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']Estera, a Ty kiedy będziesz wiedziała na 100% czy jedziesz czy nie?
Ja strasznie chcę jechać, ale potem mama mi będzie robić problemy jak będę chciała jechać do Wrocławia... no ale jak się uprę to moge jechać i tu i tu :evil_lol: :cool3:[/quote]
Ania mnie przekonała jadę, biorę Szyszkę, będę na całym mini zlocie :multi: . No chyba, że z Szyszką będą problemy to wracam do domu.
Kara- mam nadzieję, że Rose nie kłamała :cool3: zgadzasz się i jesteś świadoma na co się godzisz? :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Ania mnie przekonała jadę, biorę Szyszkę, będę na całym mini zlocie :multi: . No chyba, że z Szyszką będą problemy to wracam do domu.
Kara- mam nadzieję, że Rose nie kłamała :cool3: zgadzasz się i jesteś świadoma na co się godzisz? :loveu:[/quote]
:multi::multi::multi: ja przyjade na pewno, nie wiem na ile dni i czy od początku,ale przyjade:)

Posted

Mamusiu zapomniałaś odliczać!!!

[COLOR=Purple][B][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=Purple][B][SIZE=7]:evil_lol:5:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR]
o ile dobrze liczę.... :roll:[/CENTER]

Posted

[quote name='basia bonnie']:multi::multi::multi: ja przyjade na pewno, nie wiem na ile dni i czy od początku,ale przyjade:)[/quote]ejjj no! Skoro ja przyjeżdżam od początku to nie bądźcie takie no.... :placz: Kto będzie na mnie na peronie czekał? :placz:

Posted

[quote name='Estera']ejjj no! Skoro ja przyjeżdżam od początku to nie bądźcie takie no.... :placz: Kto będzie na mnie na peronie czekał? :placz:[/quote]
nie placz! no to ja przyjade od poczatku, ale nie zostane do konca..;)
:loveu::loveu::loveu:

Komar, Ty pojedziesz tym samochodem? :D

Posted

[quote name='komar']no myśle że jeśli mój kochany tatuś go ubezpieczy to autkiem sie pojedzie;)

a o której godzinie ten pociąg jest we wrocławiu??[/quote]
:cool3::cool3:

Ten moj? 12:25 Wroclaw Glowny :)

Posted

[quote name='Estera']Dlaczemu? :-([/quote]
Rodzicielka będzie zła, jak wyjadę znów na 5 dni, w dodatku muszę jeszcze szkolne zakupy i mam remont w pokoju:angryy: i będę musiała pomagać w remoncie, i jeszcze kilka spraw do zalatwienia i malo czasu:-(
[quote name='komar']ooo:) to wrecz idealnie by od razu Estere zgarnąć z dworca w Poznaniu:)[/quote]
:multi:a kto pojedzie z tego Wrocka oprocz mnie i Ciebie?:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']a to do kiedy możesz Basiu zostać?
Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol:[/quote]
hmmm pewnie do wtorku,środy, no ale w sumie 28 to jest czwartek.. więc może uda mi się zostać na cały mini zlot hehe:)
no wlasnie!:evil_lol: jak będzie wystawa w Poznaniu i będziemy nocować u Kary to zrobimy sobie moje urodziny, bo ja mam w listopadzie:cool3::diabloti:
[quote name='rose']Nie, bo jeszcze krzywdę Basi zrobi:eviltong:[/quote]
Bardziej bym się bała o Komara...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol:[/quote]
Zrobię co w mojej mocy, żeby przyjechać już w sobotę. No ale zobaczymy, czy mi się uda... :roll:

Posted

[quote name='komar']ooo:) to wrecz idealnie by od razu Estere zgarnąć z dworca w Poznaniu:)[/quote]Mamusia, aleś tatusiowi nagadała :loveu: Pacz jak o mnie mysli :loveu:

Aśka nie wymyślaj:eviltong: u Kary ta 18stke wyprawimy, wypijemy za niepobecnego solenizanta:evil_lol:[/quote]no właśnie! :mad: Asia, ale nie pij za dużo i w niedzielę z rańca wpadaj :loveu:

[quote name='komar']nie wiem;P mozemy jakiegos autostopowicza zabrac:evil_lol:[/quote]
nie ob Was jeszcze zabije, albo okradnie :placz:

[quote name='basia bonnie']hmmm pewnie do wtorku,środy, no ale w sumie 28 to jest czwartek.. więc może uda mi się zostać na cały mini zlot hehe:)
no wlasnie!:evil_lol: jak będzie wystawa w Poznaniu i będziemy nocować u Kary to zrobimy sobie moje urodziny, bo ja mam w listopadzie:cool3::diabloti:
[/quote]zostajesz tak długo jak ja zostaję :evil_lol:
Zrobimy, zrobimy :loveu: I prezenty kupimy :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']no wlasnie!:evil_lol: jak będzie wystawa w Poznaniu i będziemy nocować u Kary to zrobimy sobie moje urodziny, bo ja mam w listopadzie:cool3::diabloti:
[/quote]

którego listopada masz urodzinki? :cool3: