Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol:
Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)[/quote]jestem za! I w alkochińczyka na wódkę też gram :evil_lol: Asia też zagrasz no! Wszyscy padniemy :evil_lol:
[quote name='basia bonnie']ooo, swietny pomysl!!! :cool3: jestem za:multi: I musimy tego Olka wyciągnąć!:mad: bo najpierw sam mówil, że tęskni za alkomaniakami a teraz nie chce jechac:-([/quote]Nie chce mu się niech nie jedzie. Tylko niech nie gada, że tęskni :mad:

[quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote]taak! I koziołki chcę zobaczyć! Do zoo obowiązkowo bo od małego zoo lubię, a u nas takie mini zoo jest :multi: :loveu:

[quote name='Asia & Ginger']Nie wiem ile to by wyszło, ale może taniej by było gdyby Basia kupiła Ci bilet rodzinny (osoba dorosła + dziecko do 16 lat) z Bielska? Musicie zapytać na PKP ile to wyjdzie. :roll: Ile km jest Bielsko od Zabrza?

Olek nie chce jechać? :mad: :angryy:

Nad Maltę idźmy. :multi:
Może umówimy się jeszcze z jakimiś dogomaniakami na spacerek? :cool3:[/quote]
Ja już nawet Mysi proponowałam, że jej kasę pożyczę.... A samochodem ile ją wyjdzie? Pewnie jeszcze drożej, nie? Aśka możemy umowić się też ze spanielomaniakami. Dina, Cocki np....

Ja tak piszę i piszę, a nadal nie mam z kim psa zostawić, więc mnie traktujcie z przymróżeniem oka ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja już wiem ,że nie jade :( Nie mam z kim zostawić psów jednak.
Ale Sylwester to inna bajka ,bo juz uprzedziłem dziadków ,ze spędzą kilka uroczych dni z biegającym po ścianach Czarkiem :D

Posted

[quote name='Estera']jestem za! I w alkochińczyka na wódkę też gram :evil_lol: Asia też zagrasz no! Wszyscy padniemy :evil_lol:
Nie chce mu się niech nie jedzie. Tylko niech nie gada, że tęskni :mad:
[/quote]

Tak wszyscy padniemy i Asia nie będzie czuła sie samotna:evil_lol: A co do Olka to dziś da dopowiedz;)

Posted

Samochodem (od Wrocławia) wyjdzie mniej niż pociągiem lub w cenie podobnej;P zależy od ilości osób;) ale bedzie w przedziale 15 - 20 zł w jedną strone;)

Posted

[quote name='Estera']jestem za! I w alkochińczyka na wódkę też gram :evil_lol: Asia też zagrasz no! Wszyscy padniemy :evil_lol:
Nie chce mu się niech nie jedzie. Tylko niech nie gada, że tęskni :mad:

taak! I koziołki chcę zobaczyć! Do zoo obowiązkowo bo od małego zoo lubię, a u nas takie mini zoo jest :multi: :loveu:

Ja już nawet Mysi proponowałam, że jej kasę pożyczę.... A samochodem ile ją wyjdzie? Pewnie jeszcze drożej, nie? Aśka możemy umowić się też ze spanielomaniakami. Dina, Cocki np....

Ja tak piszę i piszę, a nadal nie mam z kim psa zostawić, więc mnie traktujcie z przymróżeniem oka ;)[/quote]
A babcia psiakami się nie zajmie? :roll:
Poza tym pogoda pewnie będzie taka jak teraz, wic rodzinka nad morze nie pojedzie. :evil_lol:

Spacerek ze spanielomaniakami i dogomaniakami na Malcie to jest to. :cool3:

[quote name='Mysia_']jeszcze coś pokombinuję, ale nie wiem co z tego wyjdzie :oops:[/quote]
Mysiu, kombinuj dziewczyno. ;)

[quote name='olekg18']A ja już wiem ,że nie jade :( Nie mam z kim zostawić psów jednak.
Ale Sylwester to inna bajka ,bo juz uprzedziłem dziadków ,ze spędzą kilka uroczych dni z biegającym po ścianach Czarkiem :D[/quote]
No wiesz co? :placz: :placz: :placz:

[quote name='rose']Tak wszyscy padniemy i Asia nie będzie czuła sie samotna:evil_lol: A co do Olka to dziś da dopowiedz;)[/quote]
Ale by były jaja jakby się okazało, że wszyscy padli, a tylko ja nie. :lol:

Posted

[quote name='olekg18']A ja już wiem ,że nie jade :( Nie mam z kim zostawić psów jednak.
Ale Sylwester to inna bajka ,bo juz uprzedziłem dziadków ,ze spędzą kilka uroczych dni z biegającym po ścianach Czarkiem :D[/quote]

O nie:placz::placz::placz::placz: z kim będę jadła precelki:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nie wiem ile to by wyszło, ale może taniej by było gdyby Basia kupiła Ci bilet rodzinny (osoba dorosła + dziecko do 16 lat) z Bielska? Musicie zapytać na PKP ile to wyjdzie. :roll: Ile km jest Bielsko od Zabrza?[/quote]
Z Bielska do Zabrza jest jakieś 60km, ale może by Mysia podjechała do Katowic i wzięłybyśmy sobie z Katowic do Wrocławia rodzinny..:cool3: Kombinuj Myszka, kombinuj bo szkoda by było gdyby Cię nie było:-(

Estera, a do jakiejś babci, cioci, dziadka byś nie mogła dać Szyszki? albo nie wiem,do hoteliku jakiegos?

Olek :placz::placz: a kto nas będzie karmił kisielem?:-(:-(:-(

Ja jechać mogę, ale nie wiem czy nie będę musiała wcześniej wrócić... no ale każdy dzien z Wami jest dla mnie cenny:multi:

Posted

Kurczę no mam problem z Szyszką no... Babcia nie weźmie, bo wyjeżdża, dziadek nie weźmie psa, bo nie. Ciotka bierze kota, druga babcia z dziadkiem mają moją przyrodnią siostrę na głowie i nie lubią psów.
Może jednak wynajmiemy coś? Wtedy problem psów odpadnie...

Posted

[quote name='Estera']Kurczę no mam problem z Szyszką no... Babcia nie weźmie, bo wyjeżdża, dziadek nie weźmie psa, bo nie. Ciotka bierze kota, druga babcia z dziadkiem mają moją przyrodnią siostrę na głowie i nie lubią psów.
Może jednak wynajmiemy coś? Wtedy problem psów odpadnie...[/quote]

A może jednak Kara zgodzi się na Szyszkę?:eviltong: W końcu to takie małe niewidoczne:evil_lol: wzięłabyś jakiś transporter żeby ja w razie czego zamknąć ja będziemy wychodzić, albo byś ją dawała do klatki Duke'a?

Posted

[quote name='olekg18']Na sylwestra nawet wezme zapas kiślu i z kilogram precelków:)
Ale teraz musicie poradzić sobie same.:(:([/quote]
trzymamy za słowo:loveu::loveu::loveu:

[COLOR=Red][B]WSZYSCY TJ. JA,ESTERA,KARA,ROSE,ASIA&GINGER,KOMAR,OLEK,MYSIA DZIŚ NA CHAT WP TEN CO OSTATNIO NA 22 !!! MAMY Z ESTERA PEWIEN PLAN:evil_lol:[/B] [B]OBECNOSC OBOWIAZAKOWA! BĄDŹCIE PROSIMY![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia bonnie'][COLOR=red][B]WSZYSCY TJ. JA,ESTERA,KARA,ROSE,ASIA&GINGER,KOMAR,OLEK,MYSIA DZIŚ NA CHAT WP TEN CO OSTATNIO NA 22 !!! MAMY Z ESTERA PEWIEN PLAN:evil_lol:[/B] [B]OBECNOSC OBOWIAZAKOWA! BĄDŹCIE PROSIMY![/B][/COLOR][/quote]

Jak już Ci Basiu pisałam, raczej mnie nie bedzie, więc prosze potem o przekazanie co zostało ustalone :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Dlaczego na czarno?:eviltong:[/quote]

A tak żeby to wesoło wyglądało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote]

Pokażcie Basi Targi bo ona w listopadzie chce przyjechać na wystawę :cool3:

Posted

[quote name='Okamia']A tak żeby to wesoło wyglądało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pokażcie Basi Targi bo ona w listopadzie chce przyjechać na wystawę :cool3:[/quote]
Wszyscy przyjeżdżają w listopadzie na wystawę. :cool3: :multi:

Posted

[quote name='Mysia_']Niestety nie jadę na mini zlocik :-(:-(:-(
ale na Sylwestrze będę na 100% ;)[/quote]

:placz::placz::placz:
Ale dobrze, że chociaż w Sylwestra sie zobaczymy;) A we wrześniu do Wrocławia 27-28 na wystawę nie chciałabyś sie wybrać?:eviltong:

Posted

[quote name='rose']:placz::placz::placz:
Ale dobrze, że chociaż w Sylwestra sie zobaczymy;) A we wrześniu do Wrocławia 27-28 na wystawę nie chciałabyś sie wybrać?:eviltong:[/quote]

pomyślimy :razz:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Wszyscy przyjeżdżają w listopadzie na wystawę. :cool3: :multi:[/quote]

To chyba dobrze :cool3: ja może nawet wybiorę się całą familią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='tusia.']Rose będziesz na tej wystawie we Wrześniu?:D[/quote]

Tak raczej będę:p Kara_ będzie wystawiać Duke'a;) Na wystawę jedzie też jeszcze Asia i może Basiabonnie i Estera;)

Posted

[quote name='tusia.']Łii :D
Też będę chyba ;P
A Asię rok temu poznałam na tej wystawie :D

ps. sorry za off`a :evil_lol:[/quote]
Ty jesteś z Obornik Śląskich i zmieniłaś nick? :cool3:
Wcześniej miałaś chyba inny. :cool3: