Estera Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='rose']Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol: Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)[/quote]jestem za! I w alkochińczyka na wódkę też gram :evil_lol: Asia też zagrasz no! Wszyscy padniemy :evil_lol: [quote name='basia bonnie']ooo, swietny pomysl!!! :cool3: jestem za:multi: I musimy tego Olka wyciągnąć!:mad: bo najpierw sam mówil, że tęskni za alkomaniakami a teraz nie chce jechac:-([/quote]Nie chce mu się niech nie jedzie. Tylko niech nie gada, że tęskni :mad: [quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote]taak! I koziołki chcę zobaczyć! Do zoo obowiązkowo bo od małego zoo lubię, a u nas takie mini zoo jest :multi: :loveu: [quote name='Asia & Ginger']Nie wiem ile to by wyszło, ale może taniej by było gdyby Basia kupiła Ci bilet rodzinny (osoba dorosła + dziecko do 16 lat) z Bielska? Musicie zapytać na PKP ile to wyjdzie. :roll: Ile km jest Bielsko od Zabrza? Olek nie chce jechać? :mad: :angryy: Nad Maltę idźmy. :multi: Może umówimy się jeszcze z jakimiś dogomaniakami na spacerek? :cool3:[/quote] Ja już nawet Mysi proponowałam, że jej kasę pożyczę.... A samochodem ile ją wyjdzie? Pewnie jeszcze drożej, nie? Aśka możemy umowić się też ze spanielomaniakami. Dina, Cocki np.... Ja tak piszę i piszę, a nadal nie mam z kim psa zostawić, więc mnie traktujcie z przymróżeniem oka ;) Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 jeszcze coś pokombinuję, ale nie wiem co z tego wyjdzie :oops: Quote
olekg89 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 A ja już wiem ,że nie jade :( Nie mam z kim zostawić psów jednak. Ale Sylwester to inna bajka ,bo juz uprzedziłem dziadków ,ze spędzą kilka uroczych dni z biegającym po ścianach Czarkiem :D Quote
rose Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Estera']jestem za! I w alkochińczyka na wódkę też gram :evil_lol: Asia też zagrasz no! Wszyscy padniemy :evil_lol: Nie chce mu się niech nie jedzie. Tylko niech nie gada, że tęskni :mad: [/quote] Tak wszyscy padniemy i Asia nie będzie czuła sie samotna:evil_lol: A co do Olka to dziś da dopowiedz;) Quote
komar Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Samochodem (od Wrocławia) wyjdzie mniej niż pociągiem lub w cenie podobnej;P zależy od ilości osób;) ale bedzie w przedziale 15 - 20 zł w jedną strone;) Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Estera']jestem za! I w alkochińczyka na wódkę też gram :evil_lol: Asia też zagrasz no! Wszyscy padniemy :evil_lol: Nie chce mu się niech nie jedzie. Tylko niech nie gada, że tęskni :mad: taak! I koziołki chcę zobaczyć! Do zoo obowiązkowo bo od małego zoo lubię, a u nas takie mini zoo jest :multi: :loveu: Ja już nawet Mysi proponowałam, że jej kasę pożyczę.... A samochodem ile ją wyjdzie? Pewnie jeszcze drożej, nie? Aśka możemy umowić się też ze spanielomaniakami. Dina, Cocki np.... Ja tak piszę i piszę, a nadal nie mam z kim psa zostawić, więc mnie traktujcie z przymróżeniem oka ;)[/quote] A babcia psiakami się nie zajmie? :roll: Poza tym pogoda pewnie będzie taka jak teraz, wic rodzinka nad morze nie pojedzie. :evil_lol: Spacerek ze spanielomaniakami i dogomaniakami na Malcie to jest to. :cool3: [quote name='Mysia_']jeszcze coś pokombinuję, ale nie wiem co z tego wyjdzie :oops:[/quote] Mysiu, kombinuj dziewczyno. ;) [quote name='olekg18']A ja już wiem ,że nie jade :( Nie mam z kim zostawić psów jednak. Ale Sylwester to inna bajka ,bo juz uprzedziłem dziadków ,ze spędzą kilka uroczych dni z biegającym po ścianach Czarkiem :D[/quote] No wiesz co? :placz: :placz: :placz: [quote name='rose']Tak wszyscy padniemy i Asia nie będzie czuła sie samotna:evil_lol: A co do Olka to dziś da dopowiedz;)[/quote] Ale by były jaja jakby się okazało, że wszyscy padli, a tylko ja nie. :lol: Quote
rose Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='olekg18']A ja już wiem ,że nie jade :( Nie mam z kim zostawić psów jednak. Ale Sylwester to inna bajka ,bo juz uprzedziłem dziadków ,ze spędzą kilka uroczych dni z biegającym po ścianach Czarkiem :D[/quote] O nie:placz::placz::placz::placz: z kim będę jadła precelki:-(:-(:-(:-( Quote
basia bonnie Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nie wiem ile to by wyszło, ale może taniej by było gdyby Basia kupiła Ci bilet rodzinny (osoba dorosła + dziecko do 16 lat) z Bielska? Musicie zapytać na PKP ile to wyjdzie. :roll: Ile km jest Bielsko od Zabrza?[/quote] Z Bielska do Zabrza jest jakieś 60km, ale może by Mysia podjechała do Katowic i wzięłybyśmy sobie z Katowic do Wrocławia rodzinny..:cool3: Kombinuj Myszka, kombinuj bo szkoda by było gdyby Cię nie było:-( Estera, a do jakiejś babci, cioci, dziadka byś nie mogła dać Szyszki? albo nie wiem,do hoteliku jakiegos? Olek :placz::placz: a kto nas będzie karmił kisielem?:-(:-(:-( Ja jechać mogę, ale nie wiem czy nie będę musiała wcześniej wrócić... no ale każdy dzien z Wami jest dla mnie cenny:multi: Quote
olekg89 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Na sylwestra nawet wezme zapas kiślu i z kilogram precelków:) Ale teraz musicie poradzić sobie same.:(:( Quote
Estera Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Kurczę no mam problem z Szyszką no... Babcia nie weźmie, bo wyjeżdża, dziadek nie weźmie psa, bo nie. Ciotka bierze kota, druga babcia z dziadkiem mają moją przyrodnią siostrę na głowie i nie lubią psów. Może jednak wynajmiemy coś? Wtedy problem psów odpadnie... Quote
rose Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Estera']Kurczę no mam problem z Szyszką no... Babcia nie weźmie, bo wyjeżdża, dziadek nie weźmie psa, bo nie. Ciotka bierze kota, druga babcia z dziadkiem mają moją przyrodnią siostrę na głowie i nie lubią psów. Może jednak wynajmiemy coś? Wtedy problem psów odpadnie...[/quote] A może jednak Kara zgodzi się na Szyszkę?:eviltong: W końcu to takie małe niewidoczne:evil_lol: wzięłabyś jakiś transporter żeby ja w razie czego zamknąć ja będziemy wychodzić, albo byś ją dawała do klatki Duke'a? Quote
basia bonnie Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='olekg18']Na sylwestra nawet wezme zapas kiślu i z kilogram precelków:) Ale teraz musicie poradzić sobie same.:(:([/quote] trzymamy za słowo:loveu::loveu::loveu: [COLOR=Red][B]WSZYSCY TJ. JA,ESTERA,KARA,ROSE,ASIA&GINGER,KOMAR,OLEK,MYSIA DZIŚ NA CHAT WP TEN CO OSTATNIO NA 22 !!! MAMY Z ESTERA PEWIEN PLAN:evil_lol:[/B] [B]OBECNOSC OBOWIAZAKOWA! BĄDŹCIE PROSIMY![/B][/COLOR] Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='basia bonnie'][COLOR=red][B]WSZYSCY TJ. JA,ESTERA,KARA,ROSE,ASIA&GINGER,KOMAR,OLEK,MYSIA DZIŚ NA CHAT WP TEN CO OSTATNIO NA 22 !!! MAMY Z ESTERA PEWIEN PLAN:evil_lol:[/B] [B]OBECNOSC OBOWIAZAKOWA! BĄDŹCIE PROSIMY![/B][/COLOR][/quote] Jak już Ci Basiu pisałam, raczej mnie nie bedzie, więc prosze potem o przekazanie co zostało ustalone :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='rose']Dlaczego na czarno?:eviltong:[/quote] A tak żeby to wesoło wyglądało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote] Pokażcie Basi Targi bo ona w listopadzie chce przyjechać na wystawę :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Okamia']A tak żeby to wesoło wyglądało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pokażcie Basi Targi bo ona w listopadzie chce przyjechać na wystawę :cool3:[/quote] Wszyscy przyjeżdżają w listopadzie na wystawę. :cool3: :multi: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Niestety nie jadę na mini zlocik :-(:-(:-( ale na Sylwestrze będę na 100% ;) Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Mysia_']Niestety nie jadę na mini zlocik :-(:-(:-( ale na Sylwestrze będę na 100% ;)[/quote] :placz::placz::placz: Ale dobrze, że chociaż w Sylwestra sie zobaczymy;) A we wrześniu do Wrocławia 27-28 na wystawę nie chciałabyś sie wybrać?:eviltong: Quote
tusia. Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Rose będziesz na tej wystawie we Wrześniu?:D Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='rose']:placz::placz::placz: Ale dobrze, że chociaż w Sylwestra sie zobaczymy;) A we wrześniu do Wrocławia 27-28 na wystawę nie chciałabyś sie wybrać?:eviltong:[/quote] pomyślimy :razz: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Wszyscy przyjeżdżają w listopadzie na wystawę. :cool3: :multi:[/quote] To chyba dobrze :cool3: ja może nawet wybiorę się całą familią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='olekg18']To tak jak ja witaj w klubie mycha...[/quote] szkoda no... :-( ale za to Sylwester będzie taki, że ho ho :diabloti::multi: Quote
rose Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='tusia.']Rose będziesz na tej wystawie we Wrześniu?:D[/quote] Tak raczej będę:p Kara_ będzie wystawiać Duke'a;) Na wystawę jedzie też jeszcze Asia i może Basiabonnie i Estera;) Quote
tusia. Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Łii :D Też będę chyba ;P A Asię rok temu poznałam na tej wystawie :D ps. sorry za off`a :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='tusia.']Łii :D Też będę chyba ;P A Asię rok temu poznałam na tej wystawie :D ps. sorry za off`a :evil_lol:[/quote] Ty jesteś z Obornik Śląskich i zmieniłaś nick? :cool3: Wcześniej miałaś chyba inny. :cool3: Quote
Recommended Posts