Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']byłam bardzo zajęta gnojeniem go :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]
taaa,teraz piszesz że gnojeniem, a wtedy to sobie gawędziliście w najlepsze:shake: i na 100% bylaś dla niego miła:cool3: wiem, bo trzymałam Esterce drzwi jak szła do wc, wszystko było słychać:eviltong: i nawet chyba raz na chwile stałam przy was:angryy:nie wypieraj się teraz swoich złych czynów:diabloti:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo nie:-( Mysia zdradziłaś Nas..:shake: musimy się Wszyscy poważnie zastanowić nad tym czy Cię czasem z drużyny V.I.P.'ów nie wykluczyć..:roll:

Posted

[quote name='rose']Ooo nie:-( Mysia zdradziłaś Nas..:shake: musimy się Wszyscy poważnie zastanowić nad tym czy Cię czasem z drużyny V.I.P.'ów nie wykluczyć..:roll:[/quote]
ma ktoś coś przeciw? nie?:cool3: przykro nam Mysiu, już nie jestes w vipach :eviltong:
:roll:

Posted

[quote name='Mysia_']ahhh.... juz wiem, to było wtedy co nie chciał czegoś przy wszystkich powiedzieć :evil_lol::diabloti:[/quote]

a czego nie chciał powiedzieć?:diabloti:

Posted

[quote name='rose']a czego nie chciał powiedzieć?:diabloti:[/quote]

własnie zastanawiam się od prawie godziny i nie umie sobie tego przypomnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']wcale nie zmyślam :placz: Chyba nawet Esti mnie się potem pytała co on chcial powiedzieć :eviltong:[/quote]pytałam, ale mi nie powiedziałaś :placz:
Wypadaj z vipów idź sobie do domku obok :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']nie powiedziałam? :oops:
może już wtedy nie pamiętałam :evil_lol::diabloti:

ja nie chcę do domku obok :placz::placz::placz:[/quote]

to do tego trochę dalej:diabloti: koński,świński i te sprawy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']
ja nie chcę do domku obok :placz::placz::placz:[/quote]
to masz problem:eviltong: bo w vipach juz nie jestes:diabloti: idź do słitów,spasujesz tam:lol:

a chatke skrzata to on chcial pokazac esterze!!! :evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']to masz problem:eviltong: bo w vipach juz nie jestes:diabloti: idź do słitów,spasujesz tam:lol:

a chatke skrzata to on chcial pokazac [B]esterze!!![/B] :evil_lol::cool3:[/quote]
chyba nie Esterze:evil_lol: ja Esterę wzięłam ze sobą, bo sama się bałam iść, ale w końcu i tak nie doszłyśmy, bo nie wiedzieć czemu znalazłyśmy się w domku końskiego gdzie było strasznie duuużo ludzi:eviltong:

Posted

[quote name='rose']to do tego trochę dalej:diabloti: koński,świński i te sprawy:evil_lol::evil_lol:[/quote]
o bleeee :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Estera']Albo tam do tych zje***, tych tam prosiąt, macior itd. :evil_lol:[/quote]
o bleeeeee :eviltong::eviltong::eviltong:

chyba bym spędziła wszystkie dni w kiblu, rzygając na ich widok :diabloti:

[quote name='basia bonnie']to masz problem:eviltong: bo w vipach juz nie jestes:diabloti: idź do słitów,spasujesz tam:lol:[/quote]
Baśka, a wpie**ol byś nie chciała? :eviltong::diabloti:

[quote name='basia bonnie']a chatke skrzata to on chcial pokazac esterze!!! :evil_lol::cool3:[/quote]
a Esterka chciała? :crazyeye:

Posted

[quote name='rose']chyba nie Esterze:evil_lol: ja Esterę wzięłam ze sobą, bo sama się bałam iść, ale w końcu i tak nie doszłyśmy, bo nie wiedzieć czemu znalazłyśmy się w domku końskiego gdzie było strasznie duuużo ludzi:eviltong:[/quote]
hahah Tobie to on propozycje składał od A do Z normalnie:evil_lol: a Esterce mówił o chatce skrzata wtedy,jak było ognisko:evil_lol: on przyszedł.. i wziął ją samą:diabloti: i koło drzewa rozmawiali:evil_lol: ja stałam za, gotowa do ataku:evil_lol:

[quote name='Mysia_']
Baśka, a wpie**ol byś nie chciała? :eviltong::diabloti:
[/quote]
He he he:diabloti: pojedziesz se pociągiem!! :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']hahah Tobie to on propozycje składał od A do Z normalnie:evil_lol: a Esterce mówił o chatce skrzata wtedy,jak było ognisko:evil_lol: on przyszedł.. i wziął ją samą:diabloti: i koło drzewa rozmawiali:evil_lol: ja stałam za, gotowa do ataku:evil_lol:[/quote]
no prosze, ja nic o tym nie widziałam! Jak to brzmi "wziął ją samą" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia bonnie']He he he:diabloti: pojedziesz se pociągiem!! :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
o Ty :eviltong::eviltong::eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [img]http://i39.tinypic.com/2cffexf.jpg[/img]

Oprócz tego powyżej narazie nic konkretnego :diabloti::diabloti::diabloti:

[img]http://i39.tinypic.com/8xt02c.jpg[/img]

[img]http://i43.tinypic.com/33nhmy8.jpg[/img]

[img]http://i41.tinypic.com/f3bccg.jpg[/img]

[img]http://i43.tinypic.com/33c2q7c.jpg[/img]