Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 rose napisał(a):nie egzamin, nie egzamin tylko kolokwium:eviltong: stoczyłam się przez Was na złą drogę:placz: Albo to raczej my stoczyliśmy się przez Ciebie. :eviltong: :shake: Quote
rose Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Albo to raczej my stoczyliśmy się przez Ciebie. :eviltong: :shake: tak tak oczywiście, bo to ja byłam głównym prekursorem codziennych libacji:eviltong: :p Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 rose napisał(a):tak tak oczywiście, bo to ja byłam głównym prekursorem codziennych libacji:eviltong: :p No i w końcu się przyznałaś. :cool3: :multi: :p Quote
Mysia_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 czyli wszystko już się wyjaśniło :diabloti: nie ma już więcej fotek? :mad: Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Mysia_']nie ma już więcej fotek? :mad: Ja mam! :multi: :cool3: Zdjęcia różne różniste. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Asiu, ale Ty miałaś sesję zdięciową z Aleksandrem :evil_lol: Quote
rose Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Mysia_ napisał(a):Asiu, ale Ty miałaś sesję zdięciową z Aleksandrem :evil_lol: Ale to ja mu się śnię po nocach :loveu::loveu::evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Boże każdy taki ryj przepity:evil_lol: Oczka malusie ,ryje wymiętolone.:diabloti:Usta oślinione:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Mysia_ napisał(a):Asiu, ale Ty miałaś sesję zdięciową z Aleksandrem :evil_lol: Seksi krejzi no nie? :cool3: :evil_lol: rose napisał(a):Ale to ja mu się śnię po nocach :loveu::loveu::evil_lol: Chciałabyś. :lol: olekg89 napisał(a):Boże każdy taki ryj przepity:evil_lol: Oczka malusie ,ryje wymiętolone.:diabloti:Usta oślinione:loveu: Każdy oprócz mojej twarzyczki. :p Quote
rose Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 pierwszy z trzech, które posiadam:evil_lol: View My Video Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 najlepszy filmik trzeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia i Esti mają jakieś takie głosy przepite :diabloti: no i oczywiście jak zwykle prawie tylko Esterę słychać, ale to na wszystkich trzech :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Mysia_']najlepszy filmik trzeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia i Esti mają jakieś takie głosy przepite :diabloti: no i oczywiście jak zwykle prawie tylko Esterę słychać, ale to na wszystkich trzech :lol: A o Olku to zapomniałaś? :diabloti: Fotki od Michała: Picasa Web Albums - Misiek - sylwester 200...# Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 widzieliście? :lol: Picasa Web Albums - Misiek - sylwester 200...# Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 oo... Asia już mnie wyprzedziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Mysia chciała zabłysnąć i znów się jej nie udało.:diabloti::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 olekg89 napisał(a):Mysia chciała zabłysnąć i znów się jej nie udało.:diabloti::evil_lol: no widzisz i się niedowartościowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się ciesze, że są kolejne fotki :multi: a Wy już wszystkie wrzuciliście? :mad: Quote
Estera Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Mysia_ napisał(a):najlepszy filmik trzeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia i Esti mają jakieś takie głosy przepite :diabloti: no i oczywiście jak zwykle prawie tylko Esterę słychać, ale to na wszystkich trzech :lol:jakie tam przepite...nie możliwe :shake: Mi filmiki nie chcą się odtworzyć :placz: Ja wcale głośno nie mówię! :placz: Quote
komar Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no też miałem napisać o fotkach od Michała;P no ale mam spóźniony zapłon:P Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 komar napisał(a):no też miałem napisać o fotkach od Michała;P no ale mam spóźniony zapłon:P Asia wykazała się najlepszym refleksem :lol: Quote
rose Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 cieszę się, że się filmiki podobają:loveu::loveu: a teraz idę spać odsypiać weekend:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts