Okamia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']Autobusem 77 z Bałtyku:p wysiadasz na przystanku Malwowa;)[/quote] To spodziewajcie się mnie 27 ok południa lub jakoś tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście biorę ze sobą zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Okamia']To spodziewajcie się mnie 27 ok południa lub jakoś tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście biorę ze sobą zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ok:evil_lol: jak będziesz wchodzić do autobusu daj znać(509597045) wyjdziemy po Ciebie na przystanek:p Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']Ok:evil_lol: jak będziesz wchodzić do autobusu daj znać(509597045) wyjdziemy po Ciebie na przystanek:p[/quote] Spox :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej ubierzcie się na czarno jak będziecie po mnie szli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='diabelkowa']bo diabel nie lubi woody to sie nie przysiadl, diabel nie lubi swietych ;-)[/quote] A co diabeł lubi Quote
diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no jak to co ? V.I.P a :-) bo to charakter i moc:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Estera']nie zje! Ona tylko na pająki poluje, a wszystko inne kocha :loveu:[/quote] Skoro Szyszka poluje na pająki, to bierz ją, bo brat KaRy hoduje pająki i przydałoby się ich pozbyć. :evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Okamia']Spox :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej ubierzcie się na czarno jak będziecie po mnie szli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dlaczego na czarno?:eviltong: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='diabelkowa']no jak to co ? V.I.P a :-) bo to charakter i moc:evil_lol:[/quote] A kiedy Ty V.I.P'a piłas? Quote
olekg89 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Kupowaliśmy dla niej i kaliego 8 Vipów przecież. Quote
Mysia_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wygląda na to, że chyba jednak Was nie odwiedze :-( Dochodzę do takiego wniosku po podliczeniu mojego budżetu :oops: Byle by do Sylwestra :-( o ile urlop dostanę :-( Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Mysia_']wygląda na to, że chyba jednak Was nie odwiedze :-( Dochodzę do takiego wniosku po podliczeniu mojego budżetu :oops: Byle by do Sylwestra :-( o ile urlop dostanę :-([/quote] To już jest pewne?:-( Quote
Mysia_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']To już jest pewne?:-([/quote] bilet pkp by mnie zrujnował :shake: Bo niestety muszę kupowac normalny, a nie ulgowy :-( Quote
diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']A kiedy Ty V.I.P'a piłas?[/QUOTE] diabel mial 8 vipow :-) a wypil wiecej bo sie jeszcze z olkiem za okocimia zamienil ;-) Quote
komar Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='komar']Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P[/quote]do Poznania chyba :razz: A o Bydgoszcz "zahaczyć" nie chcesz? :loveu: Quote
komar Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Estera']do Poznania chyba :razz: A o Bydgoszcz "zahaczyć" nie chcesz? :loveu:[/quote] Ja napisałem [B]od[/B] Wrocławia :razz: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol: Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:) Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='komar']Ja napisałem [B]od[/B] Wrocławia :razz:[/quote]przepraszam zmęczona już jestem :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='komar']Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P[/quote] ooo, swietny pomysl!!! :cool3: jestem za:multi: I musimy tego Olka wyciągnąć!:mad: bo najpierw sam mówil, że tęskni za alkomaniakami a teraz nie chce jechac:-( Quote
basia bonnie Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Mysia_']wygląda na to, że chyba jednak Was nie odwiedze :-( Dochodzę do takiego wniosku po podliczeniu mojego budżetu :oops: Byle by do Sylwestra :-( o ile urlop dostanę :-([/quote] :placz::placz::placz: wbijamy na Zabrze!:mad::-( [quote name='rose'][B]Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol:[/B] Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)[/quote] uważam,że to bardzo dobry pomysł:evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote] taak:multi: chociaż jedna osoba myśląca:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: super, wreszcie sobie Poznan pozwiedzam:):multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Mysia_']bilet pkp by mnie zrujnował :shake: Bo niestety muszę kupowac normalny, a nie ulgowy :-([/quote] Nie wiem ile to by wyszło, ale może taniej by było gdyby Basia kupiła Ci bilet rodzinny (osoba dorosła + dziecko do 16 lat) z Bielska? Musicie zapytać na PKP ile to wyjdzie. :roll: Ile km jest Bielsko od Zabrza? [quote name='komar']Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P[/quote] Komarku jeśli będzie Ci się chciało jechać autkiem, to ja nie mam nic naprzeciw. ;) [quote name='rose']Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol: Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)[/quote] Ja wódki nie piję, bo padam jak kawka. :mdleje: [quote name='basia bonnie']ooo, swietny pomysl!!! :cool3: jestem za:multi: I musimy tego Olka wyciągnąć!:mad: bo najpierw sam mówil, że tęskni za alkomaniakami a teraz nie chce jechac:-([/quote] Olek nie chce jechać? :mad: :angryy: [quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote] Nad Maltę idźmy. :multi: Może umówimy się jeszcze z jakimiś dogomaniakami na spacerek? :cool3: Quote
komar Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Komarku jeśli będzie Ci się chciało jechać autkiem, to ja nie mam nic naprzeciw. ;) Ja wódki nie piję, bo padam jak kawka. :mdleje: [/quote] Mi autkiem zawsze i wszędzie;P A co do wódki to jeszcze nie widziałem jak pada kawka wiec bedziesz miała okazję pokazać:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts