Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']Autobusem 77 z Bałtyku:p wysiadasz na przystanku Malwowa;)[/quote]

To spodziewajcie się mnie 27 ok południa lub jakoś tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oczywiście biorę ze sobą zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Okamia']To spodziewajcie się mnie 27 ok południa lub jakoś tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oczywiście biorę ze sobą zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ok:evil_lol: jak będziesz wchodzić do autobusu daj znać(509597045) wyjdziemy po Ciebie na przystanek:p

Posted

[quote name='rose']Ok:evil_lol: jak będziesz wchodzić do autobusu daj znać(509597045) wyjdziemy po Ciebie na przystanek:p[/quote]

Spox :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej ubierzcie się na czarno jak będziecie po mnie szli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Spox :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej ubierzcie się na czarno jak będziecie po mnie szli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Dlaczego na czarno?:eviltong:

Posted

wygląda na to, że chyba jednak Was nie odwiedze :-( Dochodzę do takiego wniosku po podliczeniu mojego budżetu :oops:
Byle by do Sylwestra :-( o ile urlop dostanę :-(

Posted

[quote name='Mysia_']wygląda na to, że chyba jednak Was nie odwiedze :-( Dochodzę do takiego wniosku po podliczeniu mojego budżetu :oops:
Byle by do Sylwestra :-( o ile urlop dostanę :-([/quote]

To już jest pewne?:-(

Posted

Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P

Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P

Posted

[quote name='komar']Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P

Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P[/quote]do Poznania chyba :razz: A o Bydgoszcz "zahaczyć" nie chcesz? :loveu:

Posted

Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol:
Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)

Posted

[quote name='komar']Takie pytanie do Basi, Asi i tych co beda jechac jednym pociagiem;P

Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P[/quote]
ooo, swietny pomysl!!! :cool3: jestem za:multi: I musimy tego Olka wyciągnąć!:mad: bo najpierw sam mówil, że tęskni za alkomaniakami a teraz nie chce jechac:-(

Posted

[quote name='Mysia_']wygląda na to, że chyba jednak Was nie odwiedze :-( Dochodzę do takiego wniosku po podliczeniu mojego budżetu :oops:
Byle by do Sylwestra :-( o ile urlop dostanę :-([/quote]
:placz::placz::placz: wbijamy na Zabrze!:mad::-(
[quote name='rose'][B]Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol:[/B]
Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)[/quote]
uważam,że to bardzo dobry pomysł:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:

Posted

[quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote]
taak:multi: chociaż jedna osoba myśląca:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: super, wreszcie sobie Poznan pozwiedzam:):multi:

Posted

[quote name='Mysia_']bilet pkp by mnie zrujnował :shake: Bo niestety muszę kupowac normalny, a nie ulgowy :-([/quote]
Nie wiem ile to by wyszło, ale może taniej by było gdyby Basia kupiła Ci bilet rodzinny (osoba dorosła + dziecko do 16 lat) z Bielska? Musicie zapytać na PKP ile to wyjdzie. :roll: Ile km jest Bielsko od Zabrza?

Może skoro nas nie bedzie za duzo to można by autkiem pojechać od Wrocławia??:P[/quote]
Komarku jeśli będzie Ci się chciało jechać autkiem, to ja nie mam nic naprzeciw. ;)

[quote name='rose']Może jakiś plan dni sobie wymyślimy?:evil_lol:
Czy macie zamiar całe dnie siedzieć u Kary i grać w alkochińczyka?:evil_lol: (musimy choć raz zagrać tak prawdziwie na wódkę:evil_lol:)[/quote]
Ja wódki nie piję, bo padam jak kawka. :mdleje:

[quote name='basia bonnie']ooo, swietny pomysl!!! :cool3: jestem za:multi: I musimy tego Olka wyciągnąć!:mad: bo najpierw sam mówil, że tęskni za alkomaniakami a teraz nie chce jechac:-([/quote]
Olek nie chce jechać? :mad: :angryy:

[quote name='rose']Ja proponuję pozwiedzać trochę Poznań:eviltong: iść do nowego zoo, na stary rynek, wziąć Kary psy i pojechać do lasku marcelińskiego, zahaczyć czasem o biedronkę:evil_lol:, jak będzie ładna pogoda można w wypożyczyć rowery i pojeździć po mieście;) znam fajną trasę rowerową;) co Wy na to? jak macie jeszcze jakieś propozycję to dawać:eviltong:[/quote]
Nad Maltę idźmy. :multi:
Może umówimy się jeszcze z jakimiś dogomaniakami na spacerek? :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Komarku jeśli będzie Ci się chciało jechać autkiem, to ja nie mam nic naprzeciw. ;)

Ja wódki nie piję, bo padam jak kawka. :mdleje:

[/quote]

Mi autkiem zawsze i wszędzie;P A co do wódki to jeszcze nie widziałem jak pada kawka wiec bedziesz miała okazję pokazać:diabloti::diabloti: