Estera Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='komar']ALe chyba i tak wszyscy jednym pociagiem przyjedziemy;P Bo te ze Śląska raczej jadą przez Wrocław i Rawicz:)[/quote]ekhm....ja jadę z innej strony :p O ile pojadę. Wystąpiły małe komplikacje, nie mam komu psów zostawić, nie wiem czy dam radę :angryy: :placz: Nikt nie chce, albo nie może moich słitasków :placz: [quote name='rose']Ale ja coś czuję, że Olek nie przyjedzie:-([/quote]też tak czuję :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Estera']ekhm....ja jadę z innej strony :p O ile pojadę. Wystąpiły małe komplikacje, nie mam komu psów zostawić, nie wiem czy dam radę :angryy: :placz: Nikt nie chce, albo nie może moich słitasków :placz: też tak czuję :eviltong:[/quote] Ejjjj:placz::placz: Zlot bez Ciebie?! nieeee:placz::placz::placz: i bez Olka...:-(:-( nie wykruszajcie sie tak:evil_lol::-(:-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 może i mi się uda wpaśc na chwilkę :loveu: Jeśli mogę? :oops: :evil_lol: no i jesli fundusze mi na to pozwolą... Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [CENTER][B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7]:eviltong:8:eviltong: [COLOR=Black][SIZE=2]i jak tam Estera masz co zrobić z pieskami? [/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] Quote
diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 diabel tez by sie chcial zalapac ale diabel nie jest zza lawki ...:-( Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='diabelkowa']diabel tez by sie chcial zalapac ale diabel nie jest zza lawki ...:-([/quote] No właśnie:evil_lol: Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose'][CENTER][B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7]:eviltong:8:eviltong: [COLOR=Black][SIZE=2]i jak tam Estera masz co zrobić z pieskami? [/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] [/quote] Diunę mama weźmie ze sobą. Ale zostaje jeszcze Szyszka :placz: no chyba, że pogoda nad morzem będzie taka jak dzisiaj, to wtedy rodzina zostaje na miejscu i psy też. Quote
KaRa_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='diabelkowa']mysle jednak ze jakos przezyje ;)[/quote] trza było się dosiąść za ławeczkę a nie patrzyć się w Komara jak na świętego:diabloti: Quote
diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 bo diabel nie lubi woody to sie nie przysiadl, diabel nie lubi swietych ;-) Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Estera']Diunę mama weźmie ze sobą. Ale zostaje jeszcze Szyszka :placz: no chyba, że pogoda nad morzem będzie taka jak dzisiaj, to wtedy rodzina zostaje na miejscu i psy też.[/quote] To Szyszkę wsadź w kieszeń i przyjedź z nią, Kara nie zauważy:evil_lol: Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dobra Szyszkę dam do Ciebie do domu, Kara ma aż nadmiar zwierząt :evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Estera']Dobra Szyszkę dam do Ciebie do domu, Kara ma aż nadmiar zwierząt :evil_lol:[/quote] A jak mi Amelkę zje:placz: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja Was odwiedzę 27 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co wy na to?? Tylko dajcie znać gdzie dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Okamia ale Ty nie jestes zza lawki:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='diabelkowa']Okamia ale Ty nie jestes zza lawki:evil_lol:[/quote] Wiem ale i tak się wproszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no chyba że mnie nie chcecie :-(:-(:-( Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']A jak mi Amelkę zje:placz:[/quote]nie zje! Ona tylko na pająki poluje, a wszystko inne kocha :loveu: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Okamia']Ja Was odwiedzę 27 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co wy na to?? Tylko dajcie znać gdzie dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Skórzewo wiesz gdzie jest?:eviltong: [quote name='Okamia']Wiem ale i tak się wproszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no chyba że mnie nie chcecie :-(:-(:-([/quote] Mimo iż nie siedziałaś za ławką to Ty możesz, ponieważ masz u mnie i u Kary plus za chodzenie do tego samego liceum:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [I][B]Ktoś może na moje miejsce przyjechać :p[/B][/I] Quote
basia bonnie Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Ktoś może na moje miejsce przyjechać :p[/B][/I][/quote] Jak na Twoje miejsce? :hmmmm: Quote
Rinuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='basia bonnie']Jak na Twoje miejsce? :hmmmm:[/quote] [I][B]No ja też tam siedziałam przez jakieś 15 min...a że ja nie jadę to weźcie kogoś ...:evil_lol: i pomyślcie, że to tamta osoba siedziała :eviltong:[/B][/I] Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']Skórzewo wiesz gdzie jest?:eviltong: Mimo iż nie siedziałaś za ławką to Ty możesz, ponieważ masz u mnie i u Kary plus za chodzenie do tego samego liceum:evil_lol:[/quote] Wiem mniej więcej :evil_lol: Nie ma to jak VIP-y z 19 lo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Okamia']Wiem mniej więcej :evil_lol: Nie ma to jak VIP-y z 19 lo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No ba:evil_lol: To wystarczy jak do Skórzewa przyjedziesz potem po Ciebie wyjdziemy:eviltong: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rose']No ba:evil_lol: To wystarczy jak do Skórzewa przyjedziesz potem po Ciebie wyjdziemy:eviltong:[/quote] Nie ma sprawy ... Tylko mi powiedz czym można do Was dojechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Okamia']Nie ma sprawy ... Tylko mi powiedz czym można do Was dojechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Autobusem 77 z Bałtyku:p wysiadasz na przystanku Malwowa;) Quote
Recommended Posts