Jump to content
Dogomania

Mix ONka - wyrzucona z auta, na ruchliwej drodze. PRZYGARNIĘTA!

Recommended Posts

Posted

Wakacyjna normalnośc.
Ciężko nawet prosic o pomoc, historia jakich tysiące...

Sunię wyrzucili z auta. Nikt nie zdążył odpisac numerów tablic. Zresztą okoliczni ludzie przywykli do takich "przypadków"...

Teraz przestraszona i wychudzona zużyta zabawka biega przy ruchliwej drodze, czekając na tych popaprańców, aż wrócą po nią. Nie wie, że nie wrócą, ale czeka, już tyle dni... Bo co ma robic?
Przeganiana, zaszczuta. Nie umie się schowac.
Poniewierka do reszty rujnuje jej psychikę.

Zresztą co za różnica? I tak zginie pod kołami.
Fotki ma zrobione na ogródku, gdzie wpuszczono ją na chwilę... Po to, żeby zrobic ładne zdjęcia.
Może ładne fotki są jej jedyną szansą na dom? Może będzie wyglądała na nich jak warty uwagi pies... Jak pies warty szansy na życie. Może...?

Jest młoda, wielkości do kolan. Przyjazna i spragniona pieszczot, jeśli tylko ktoś okaże jej odrobinę zainteresowania, ona odpłaca bardzo wdzięcznie...
Prosimy o pomoc w ogłaszaniu.
Tak niewiele potrzeba, by uratowac jej życie...

Posted

Ja też jestem chętna na plakaty tylko drukarkę mam nie czynną do niedzieli (mam nadzieję, że się to nie przeciągnie :roll:) a czeka mnie jeszcze druga tura dzisiejszych plakatów bo musiałam uciekać przed burzą więc dobrze się składa.