Ulaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wakacyjna normalnośc. Ciężko nawet prosic o pomoc, historia jakich tysiące... Sunię wyrzucili z auta. Nikt nie zdążył odpisac numerów tablic. Zresztą okoliczni ludzie przywykli do takich "przypadków"... Teraz przestraszona i wychudzona zużyta zabawka biega przy ruchliwej drodze, czekając na tych popaprańców, aż wrócą po nią. Nie wie, że nie wrócą, ale czeka, już tyle dni... Bo co ma robic? Przeganiana, zaszczuta. Nie umie się schowac. Poniewierka do reszty rujnuje jej psychikę. Zresztą co za różnica? I tak zginie pod kołami. Fotki ma zrobione na ogródku, gdzie wpuszczono ją na chwilę... Po to, żeby zrobic ładne zdjęcia. Może ładne fotki są jej jedyną szansą na dom? Może będzie wyglądała na nich jak warty uwagi pies... Jak pies warty szansy na życie. Może...? Jest młoda, wielkości do kolan. Przyjazna i spragniona pieszczot, jeśli tylko ktoś okaże jej odrobinę zainteresowania, ona odpłaca bardzo wdzięcznie... Prosimy o pomoc w ogłaszaniu. Tak niewiele potrzeba, by uratowac jej życie... Quote
Ada-jeje Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja juz nie mam sily podnosic jej wiedzac ze nie ma gdzie jej zgarnac. :placz: Quote
Ulaa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Suczka ma powiększone sutki i ogromny apetyt... Quote
Kaya93 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Matko jaki biedak :-( Niunia musi domek znaleźć! Quote
Ulaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Nie ma plakatów, nie ma niczego :-( Tylko ten wątek jako jedyna możliwość wołania o pomoc tej suni :-( Quote
Klaudysiaczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 W takim zróbmy jej reklamy, a potem ktoś to może wydrukuje i powiesi? Quote
Ada-jeje Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Owszem to jest jedyna mozliwosc zeby od razu poszla do DS, tylko czy ktos ja przetrzymal, czy ona sobie poszla w sina dal. :crazyeye: Quote
Ulaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 dokarmiają ją tam i nie rusza się z miejsca, w którym ją porzucono... Quote
Klaudysiaczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Sunia ma jeszcze nadzieję, że oni wrócą... A propos plakatów, kto je zrobi? Myślę, że Ulaa zgodziłaby się je ''porozstawiać'' na pobliskich drzewach, słupach, a może i osiedlu - jeśli jakieś jest... Quote
Ruth Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja też jestem chętna na plakaty tylko drukarkę mam nie czynną do niedzieli (mam nadzieję, że się to nie przeciągnie :roll:) a czeka mnie jeszcze druga tura dzisiejszych plakatów bo musiałam uciekać przed burzą więc dobrze się składa. Quote
Klaudysiaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja w ogóle nie mam drukarki, więc wiesz... ;):lol: Quote
Jade_Natalia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Biedna, przypomina mi Bandytę. A może zrobić by jej allegro? Quote
Kaya93 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Coś tu tak cicho dziś:oops: podnosze hopsa:multi: Quote
Recommended Posts