Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada, ja znowu z pytaniem :lol::
Czy można na wystawie ustawiać psa na takim czerwonym "dywaniku" - poduszce (chyba aksamitny)? Twoje sunie mają taki, inne yoreczki też.
Jeżeli tak to czy jest gdzieś do kupienia czy trzeba sobie samemu uszyć?

Posted

Zgłoszenia są przyjmowane do końca stycznia. Dobrze, że mi przypomniałyście bo za Głogów muszę zapłacić :-o Trochę przegieli z tą ceną ... 95 zł za krajówkę ? :cool1:

Cześć Ada :multi:
Co u dziewczyn? :loveu:

Posted

ladyyork napisał(a):
Niestety finansowo nie wyrobie ale Opole ,Katowice ,Częstochowa napewno będe no może jest jakiś znak zapytania z Katowicami ale powinno mi się udać-szkoda że yorki w piątek a nie w niedziele są wystawiane ,to mi troche przeszkadza bo dzieci do szkoły musze wyprawić rano:razz:

Pewnie się gdzieś spotkamy, bo ja na tych też będę, tylko Katowicki piątek też niepewny.
A tak w ogóle to skąd jesteś?

Posted

Aurunia napisał(a):
U dziewczyn wszystko oki. Zahi właśnie leży mi na laptopie :evil_lol:. Zgłoszenia na Bydgoszcz faktycznie są do 31 styczna. Lady york wybierasz się ??

Niestety finansowo nie wyrobie ale Opole ,Katowice ,Częstochowa napewno będe no może jest jakiś znak zapytania z Katowicami ale powinno mi się udać-szkoda że yorki w piątek a nie w niedziele są wystawiane ,to mi troche przeszkadza bo dzieci do szkoły musze wyprawić rano:razz:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Pewnie się gdzieś spotkamy, bo ja na tych też będę, tylko Katowicki piątek też niepewny.
A tak w ogóle to skąd jesteś?

Chcesz się ze mną spotkać to za 15 min koło obi na Szajnowicza Iwanowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ladyyork napisał(a):
Chcesz się ze mną spotkać to za 15 min koło obi na Szajnowicza Iwanowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja nie z samej Częstochowy tylko z Kłomnic.
A dopiero teraz zobaczyłam, że ty jesteś z Częstochowy.