mTa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aura i Zahira są przecudowne:) mają prześliczny włos:) Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Na 100% Zahi dostanie I lokatę :loveu: Innej opcji nie widzę! A ta broda, mmm, marzenie :iloveyou: Żeby Holly taką miała... Quote
slawi Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ada, ja znowu z pytaniem :lol:: Czy można na wystawie ustawiać psa na takim czerwonym "dywaniku" - poduszce (chyba aksamitny)? Twoje sunie mają taki, inne yoreczki też. Jeżeli tak to czy jest gdzieś do kupienia czy trzeba sobie samemu uszyć? Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 W jakiej klasie Zahirke wystawiasz w młodzieży chyba ,jak się nie myle;). Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A wiesz do kiedy są zapisy do bydgoszczy?? Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Zgłoszenia są przyjmowane do końca stycznia. Dobrze, że mi przypomniałyście bo za Głogów muszę zapłacić :-o Trochę przegieli z tą ceną ... 95 zł za krajówkę ? :cool1: Cześć Ada :multi: Co u dziewczyn? :loveu: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No co .. też chce na dogomanii posiedzieć a nie non stop ty :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ladyyork napisał(a):Niestety finansowo nie wyrobie ale Opole ,Katowice ,Częstochowa napewno będe no może jest jakiś znak zapytania z Katowicami ale powinno mi się udać-szkoda że yorki w piątek a nie w niedziele są wystawiane ,to mi troche przeszkadza bo dzieci do szkoły musze wyprawić rano:razz: Pewnie się gdzieś spotkamy, bo ja na tych też będę, tylko Katowicki piątek też niepewny. A tak w ogóle to skąd jesteś? Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aurunia napisał(a):U dziewczyn wszystko oki. Zahi właśnie leży mi na laptopie :evil_lol:. Zgłoszenia na Bydgoszcz faktycznie są do 31 styczna. Lady york wybierasz się ?? Niestety finansowo nie wyrobie ale Opole ,Katowice ,Częstochowa napewno będe no może jest jakiś znak zapytania z Katowicami ale powinno mi się udać-szkoda że yorki w piątek a nie w niedziele są wystawiane ,to mi troche przeszkadza bo dzieci do szkoły musze wyprawić rano:razz: Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Pewnie się gdzieś spotkamy, bo ja na tych też będę, tylko Katowicki piątek też niepewny. A tak w ogóle to skąd jesteś? Chcesz się ze mną spotkać to za 15 min koło obi na Szajnowicza Iwanowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ladyyork napisał(a):Chcesz się ze mną spotkać to za 15 min koło obi na Szajnowicza Iwanowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie z samej Częstochowy tylko z Kłomnic. A dopiero teraz zobaczyłam, że ty jesteś z Częstochowy. Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O szkoda że nie z samej Częstochowy jesteś Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dobra, to zaraz spróbuje coś stworzyć:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aurunia napisał(a):Nie musisz się śpieszyć poczekam :lol: Dzisiaj będziesz miała na 100%... Jeśli tarez czegoś nie wymyślę to do wieczora na pewno;) Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mam pytanie co do banerka: Czy oprócz tych dwóch fotek co chciałaś mogę dać jeszcze dwie??? Quote
Magda Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Oglądam sobie Twoje śliczne panienki. Prawdziwe damy:loveu: Idę resztę oblookać. Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Może taki być???: ImageShack - Image Hosting :: banerekauraizahiraef1.png Quote
Recommended Posts