Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aurunia napisał(a):
no tak w granicy 100 km

no to przyzwoicie!:lol:

Nooo nie, kolejny psiak zajada kość :mad::razz: A ja dopiero co u Madźki się dołowałam, że Uzi gardzi takimi, woli ze skóry inne rzeczy buty patyki ..no ale żeby pies kości nie chciał:eviltong:

Posted

Noo ja mam do Ady godzinkę jazdy , co nie Ada ? :razz: Aż się sami zdziwili, że tak szybko dojechałam :evil_lol: A drogę mam naprawdę świetną w tym kierunku. Teraz do Kasi będę miała super dojazd bo od Grudziądza mniej wiecej do obwodnicy trójmiejskiej zrobili autostradę :multi:

Posted

Aurunia napisał(a):
Beata bardzo szybko jeździ. My byliśmy zdziwieni, że tak szybko dojechała ;)

:megagrin:
iberia napisał(a):
Beata to pirat drogowy uwżajcie na nią :)

:megagrin::diabloti:
Sie cieszcie, że tak szybko jestem u was :loveu:

Ale kurcze na razie nie mam czasu :-( Dopiero w grudniu pewnie będę mogła się gdzieś wybrać .. :-( Także zobazymy sie w Poznaniu najprędzej ;)

Zahisia jest prze- prze- prze- piękna :loveu: Kubrak też superowy :multi:

Posted

Aurunia napisał(a):
Czy ona w ogóle chodzi na smyczy na spacery. Jeśli nie to musisz ją do niej przyzwyczaić. Dać jej dobrze ją obwąchać i powoli ją zacząć uczyć chodzić. Szczerze nie miałam takiego problemu z moimi dziewczynami ;) .Życzę powodzenia i szybkiej nauki ;)

Na smyczy chodzi ale nie chodziła nigdy w obroży. Miała 4 miesiące jak ja wzięliśmy i dopiero wtedy pierwszy raz założyłam jej szelki. Ciągnęła się na początku strasznie i bałam się zakładać obrożę. Teraz ciągnie już tylko czasami. Nie wiem jak będzie lepiej zwykła obroża i potem ringówka, czy szelki na codzień i przyzwyczajać do ringówki :shake: ?

Posted

slawi napisał(a):
Na smyczy chodzi ale nie chodziła nigdy w obroży. Miała 4 miesiące jak ja wzięliśmy i dopiero wtedy pierwszy raz założyłam jej szelki. Ciągnęła się na początku strasznie i bałam się zakładać obrożę. Teraz ciągnie już tylko czasami. Nie wiem jak będzie lepiej zwykła obroża i potem ringówka, czy szelki na codzień i przyzwyczajać do ringówki :shake: ?

Najlepsze moim zdaniem to będą spacery na ringówce ;) Ja tak robiłam z Jess :razz: