ewa2909 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ślicnie wygląda w tych papilotach.Taka już dorosła:loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Aurunia napisał(a):no tak w granicy 100 km no to przyzwoicie!:lol: Nooo nie, kolejny psiak zajada kość :mad::razz: A ja dopiero co u Madźki się dołowałam, że Uzi gardzi takimi, woli ze skóry inne rzeczy buty patyki ..no ale żeby pies kości nie chciał:eviltong: Quote
tigrunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Noo ja mam do Ady godzinkę jazdy , co nie Ada ? :razz: Aż się sami zdziwili, że tak szybko dojechałam :evil_lol: A drogę mam naprawdę świetną w tym kierunku. Teraz do Kasi będę miała super dojazd bo od Grudziądza mniej wiecej do obwodnicy trójmiejskiej zrobili autostradę :multi: Quote
iberia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Beata to pirat drogowy uwżajcie na nią :) Quote
iberia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ale wyciągneła się na nózkach rośnie jak na drożdzach:) już pewnie jest niewiele mniejsza od Garcji :) Quote
Zuza i Noddy Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ale ma długaśny jęzorek http://images27.fotosik.pl/286/d51f8189110552c7.jpg :lol: Quote
ladyyork Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jaka ona słodka ,a jakie ma códowne ubranko:loveu: Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Aurunia napisał(a):Beata bardzo szybko jeździ. My byliśmy zdziwieni, że tak szybko dojechała ;) :megagrin: iberia napisał(a):Beata to pirat drogowy uwżajcie na nią :) :megagrin::diabloti: Sie cieszcie, że tak szybko jestem u was :loveu: Ale kurcze na razie nie mam czasu :-( Dopiero w grudniu pewnie będę mogła się gdzieś wybrać .. :-( Także zobazymy sie w Poznaniu najprędzej ;) Zahisia jest prze- prze- prze- piękna :loveu: Kubrak też superowy :multi: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ale fajnie :loveu: Już nie mogę doczekać się Poznania :loveu: Będzie wiecej zdjęć ? :razz: Quote
slawi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jejku :crazyeye: Zahira i Gracja wyglądają jak bliźniaki. Zdjęcia bardzo ładne, wszystkie dziewczyny :loveu: prześliczne. Quote
AmiX Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ale śliczne fotki:loveu::loveu: Dziewczyny to wiadomo że boskie:loveu::loveu: ale te maluchy szybko rosną....... Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Napatrzeć się nie można, bo wszystkie są cudowne. Mam pytanko jakich kosmetyków używasz dla Aury? Quote
slawi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witaj Aduniu :lol:. Mam już ringówkę, ale Paloma wpada w panikę jak ją próbuję założyć. Od czego zacząć ? Quote
slawi Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Aurunia napisał(a):Czy ona w ogóle chodzi na smyczy na spacery. Jeśli nie to musisz ją do niej przyzwyczaić. Dać jej dobrze ją obwąchać i powoli ją zacząć uczyć chodzić. Szczerze nie miałam takiego problemu z moimi dziewczynami ;) .Życzę powodzenia i szybkiej nauki ;) Na smyczy chodzi ale nie chodziła nigdy w obroży. Miała 4 miesiące jak ja wzięliśmy i dopiero wtedy pierwszy raz założyłam jej szelki. Ciągnęła się na początku strasznie i bałam się zakładać obrożę. Teraz ciągnie już tylko czasami. Nie wiem jak będzie lepiej zwykła obroża i potem ringówka, czy szelki na codzień i przyzwyczajać do ringówki :shake: ? Quote
tigrunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 slawi napisał(a):Na smyczy chodzi ale nie chodziła nigdy w obroży. Miała 4 miesiące jak ja wzięliśmy i dopiero wtedy pierwszy raz założyłam jej szelki. Ciągnęła się na początku strasznie i bałam się zakładać obrożę. Teraz ciągnie już tylko czasami. Nie wiem jak będzie lepiej zwykła obroża i potem ringówka, czy szelki na codzień i przyzwyczajać do ringówki :shake: ? Najlepsze moim zdaniem to będą spacery na ringówce ;) Ja tak robiłam z Jess :razz: Quote
Recommended Posts