Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

Posted

Witam się serdecznie :hand: po dość długiej przerwie.
Śliczna Zahirka, ale urosła :loveu:
Stronka super, dzięki za instrukcję papilotowania :multi:,
(będę Cię mniej męczyć ;)).
Właśnie dojrzałam do rozpoczęcia, dzisiaj pocztą przyszedł olej palmowy i papierki.Tylko nie wiem ile tego oleju się używa, czy włos ma byś bardzo natłuszczony , czy tylko tak trochę przesmarowany. Ile tego oleju zużywasz tak na oko na jedno papilotowanie Zahirki ?
a.. i jedziemy z Palomką do Jarosławia, niech się przyzwyczaja do wystaw, zanim oceny zaczną być ważne.

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aurunia napisał(a):
tak średnio natłuszczone. żeby było widać. U mnie olej starczał na jednego psa gdzieś około miesiąc teraz oczywiście krócej. Fajnie że podoba ci się strona.
My na wystawy teraz będzimy jeździć tylko z Zahirką. Następna Nowy Dwór Mazowiecki.

Dzięki, miałam nadzieję,że wystarczy mi na dłużej niż miesiąc ;).
O Nowym Dworze też myślałam, ale wybrałam Jarosław, bo mam tam będzie mniej piesków ( tak mi się zdaje , patrząc jak było rok temu), to dla Luśki na razie będzie chyba lepiej , bo strasznie się stresowała w Rzeszowie

Posted

Ada, czym karmisz swoje dziewczyny? Bo my już wypróbowaliśmy Royala, Eukanubę, Purinę, ale Holly nadal się głodzi :-(

BTW, jestem pod wrażeniem Zahirki. Jak się ładowały zdjęcia, myślałam że to Aura :lol:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Ada, czym karmisz swoje dziewczyny? Bo my już wypróbowaliśmy Royala, Eukanubę, Purinę, ale Holly nadal się głodzi :-(

BTW, jestem pod wrażeniem Zahirki. Jak się ładowały zdjęcia, myślałam że to Aura :lol:

Sara mam to samo z Buff :cool1: Ile Holly waży ?

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
25x25cm i tylko 1,9 kg :razz: To już mój drugi pies, który z własnej woli się głodzi, buuu :placz:

Ale wymiarki ma świetne :-o Buff 21x21 i nic nie rośnie a chuda :shake: 1,5 kg :-(
Pamiętasz kiedy Holly przestała rosnąć ? Albo ile mierzyła w wieku 5/6 m-cy ?

Posted

tigrunia napisał(a):
Ale wymiarki ma świetne :-o Buff 21x21 i nic nie rośnie a chuda :shake: 1,5 kg :-(
Pamiętasz kiedy Holly przestała rosnąć ? Albo ile mierzyła w wieku 5/6 m-cy ?

No właśnie i tu jest problem. Bo do 6 miesiąca ważyła dobrze, a potem w ciągu niecałego miesiąca urosła aż 3 cm i nie dogoniła tego z wagą :shake: Rosnąć przestała w wieku 7-8 m-cy.
5 m-cy - 21 cm
6 m-cy - 22 cm
I ważyła wtedy 1,75 kg :cool1:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
No właśnie i tu jest problem. Bo do 6 miesiąca ważyła dobrze, a potem w ciągu niecałego miesiąca urosła aż 3 cm i nie dogoniła tego z wagą :shake: Rosnąć przestała w wieku 7-8 m-cy.
5 m-cy - 21 cm
6 m-cy - 22 cm
I ważyła wtedy 1,75 kg :cool1:

A toś mnie pocieszyła .. może jeszcze knypek urośnie :multi:
Sara a próbowałas z puszkami karme mieszać? Suchą z mokrą ?

Posted

nane napisał(a):
B ona już Tanye przerosła a ty panikę siejesz :roll:
chociaż Tanya ma teraz 23 cm i aż 1,7kg
:diabloti:

Ja to bym chciała, żeby te 23 minimum miała :-(