slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witam się serdecznie :hand: po dość długiej przerwie. Śliczna Zahirka, ale urosła :loveu: Stronka super, dzięki za instrukcję papilotowania :multi:, (będę Cię mniej męczyć ;)). Właśnie dojrzałam do rozpoczęcia, dzisiaj pocztą przyszedł olej palmowy i papierki.Tylko nie wiem ile tego oleju się używa, czy włos ma byś bardzo natłuszczony , czy tylko tak trochę przesmarowany. Ile tego oleju zużywasz tak na oko na jedno papilotowanie Zahirki ? a.. i jedziemy z Palomką do Jarosławia, niech się przyzwyczaja do wystaw, zanim oceny zaczną być ważne. Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Aurunia napisał(a):tak średnio natłuszczone. żeby było widać. U mnie olej starczał na jednego psa gdzieś około miesiąc teraz oczywiście krócej. Fajnie że podoba ci się strona. My na wystawy teraz będzimy jeździć tylko z Zahirką. Następna Nowy Dwór Mazowiecki. Dzięki, miałam nadzieję,że wystarczy mi na dłużej niż miesiąc ;). O Nowym Dworze też myślałam, ale wybrałam Jarosław, bo mam tam będzie mniej piesków ( tak mi się zdaje , patrząc jak było rok temu), to dla Luśki na razie będzie chyba lepiej , bo strasznie się stresowała w Rzeszowie Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ada, czym karmisz swoje dziewczyny? Bo my już wypróbowaliśmy Royala, Eukanubę, Purinę, ale Holly nadal się głodzi :-( BTW, jestem pod wrażeniem Zahirki. Jak się ładowały zdjęcia, myślałam że to Aura :lol: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Ada, czym karmisz swoje dziewczyny? Bo my już wypróbowaliśmy Royala, Eukanubę, Purinę, ale Holly nadal się głodzi :-( BTW, jestem pod wrażeniem Zahirki. Jak się ładowały zdjęcia, myślałam że to Aura :lol: Sara mam to samo z Buff :cool1: Ile Holly waży ? Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 tigrunia napisał(a):Sara mam to samo z Buff :cool1: Ile Holly waży ? 25x25cm i tylko 1,9 kg :razz: To już mój drugi pies, który z własnej woli się głodzi, buuu :placz: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):25x25cm i tylko 1,9 kg :razz: To już mój drugi pies, który z własnej woli się głodzi, buuu :placz: Ale wymiarki ma świetne :-o Buff 21x21 i nic nie rośnie a chuda :shake: 1,5 kg :-( Pamiętasz kiedy Holly przestała rosnąć ? Albo ile mierzyła w wieku 5/6 m-cy ? Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 tigrunia napisał(a):Ale wymiarki ma świetne :-o Buff 21x21 i nic nie rośnie a chuda :shake: 1,5 kg :-( Pamiętasz kiedy Holly przestała rosnąć ? Albo ile mierzyła w wieku 5/6 m-cy ? No właśnie i tu jest problem. Bo do 6 miesiąca ważyła dobrze, a potem w ciągu niecałego miesiąca urosła aż 3 cm i nie dogoniła tego z wagą :shake: Rosnąć przestała w wieku 7-8 m-cy. 5 m-cy - 21 cm 6 m-cy - 22 cm I ważyła wtedy 1,75 kg :cool1: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):No właśnie i tu jest problem. Bo do 6 miesiąca ważyła dobrze, a potem w ciągu niecałego miesiąca urosła aż 3 cm i nie dogoniła tego z wagą :shake: Rosnąć przestała w wieku 7-8 m-cy. 5 m-cy - 21 cm 6 m-cy - 22 cm I ważyła wtedy 1,75 kg :cool1: A toś mnie pocieszyła .. może jeszcze knypek urośnie :multi: Sara a próbowałas z puszkami karme mieszać? Suchą z mokrą ? Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nane napisał(a):B ona już Tanye przerosła a ty panikę siejesz :roll: chociaż Tanya ma teraz 23 cm i aż 1,7kg :diabloti: Ja to bym chciała, żeby te 23 minimum miała :-( Quote
nane Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 B ona już Tanye przerosła a ty panikę siejesz :roll: chociaż Tanya ma teraz 23 cm i aż 1,7kg :diabloti: Quote
jeronimo1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dziewczyny przepraszam,że się wpraszam ale mam pytanko . Moja Luśka ma 30 X 30 ,czy to nie za dużo :crazyeye:.Czy to ją zdyskwalifikuje na wystawie? Quote
ewa2909 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Oj ostatnie zdjęcie śliczne:loveu: Uwielbiam takie potargańce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Zahiraka jest prześliczna, a włos to jej rośnie z prędkością światła. Quote
slawi Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zahirka jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się odczekać na spotkanie w NDM :multi:. Quote
ewa2909 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Spóżnione życzonka dla Zahirki:loveu::loveu::loveu:. Jaka śliczna dama.:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cudownie się Zahirka prezentuje :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cudowna, cudowna, cudowna:loveu::loveu::loveu: Oczywiście na jej widok nie mogę oderwać oczu od monitora:loveu: Quote
Pegaza Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Slicznosci dlugowlose:loveu: wygranych wystaw jej zycze:loveu: Quote
Recommended Posts