danka1234 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pokazuj sie ślicznoto,a nóż kto dojrzy i pokocha. Quote
agatkia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Panczita na pierwszą!!! Dziś pójdziemy na spacerek, może uda sie nowe fotki cyknąć :cool3: Sliczna Panczita chce do domu!!! Quote
agatkia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Dzwoniła do mnie Pani zainteresowana adpocją Panczity. Wieczorem będziemy umawiać się na wizytę w schronisku. Trzymajcie kciuki!! Oby allegro okazało sie dla niej tak samo szczęśliwe, jak dla Pasji!! Quote
agatkia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Panczita w nowym domu!! Adoptowało ją starsze małżeństwo w Gdyni... mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Za jakiś tydzień zadzwonię dowiedzieć się, czy wszystko gra. Quote
Rossa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Super:multi::multi::multi:, no to czekamy na wiesci z nowego domku;) Quote
danka1234 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Cudownie,nastepny psiaczek ma domek.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agatkia Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Panczita została wczoraj zwrócona do schroniska...:-( Bo załatwia się w domu. Uprzedzaliśmy, ze trzeba będzie ją nauczyć czystości- Państwu nie starczyło cierpliwości na niecałe 48 godzin. Oczywiście, nie były to informacje przed nimi zatajone, jeszcze w rozmowie telefonicznej uprzedzałam o tym- wtedy nie stanowiło to problemu. Drugi powód- warczy na wnuków. Cóż... Państwo jeszcze zapytali, czy mogą zwrócić Panczite do Ciapkowa, bo mają bliżej :shake: Oczywiście nie zgodziliśmy się, i tym sposobem jest u nas. Nie wiem, co myśleć. Kierowniczka sugeruje, że jednak dla Panczity optymalny będzie dom z ogrodem. Może rzeczywiście tak będzie lepiej. Nie dam rady wydawać jej po raz kolejny, a potem przyjmować z takich powodów. Obiecałam Przemkowi, ze znajdę dla Panczity inny, lepszy dom... :roll: Quote
danka1234 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A niech ich......do sklepu z pluszakami niech idą. Szukamy od nowa,kochaniutka jest,jeszcze znajdzie domek,dobrze że wróciła skoro to taki dom to nie byłoby jej tam dobrze,znajdziemy lepszy. Quote
agatkia Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Panczita :oops: znowu na pierwszą... Quote
Rossa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 agatkia napisał(a):Panczita została wczoraj zwrócona do schroniska...:-( Bo załatwia się w domu. Uprzedzaliśmy, ze trzeba będzie ją nauczyć czystości- Państwu nie starczyło cierpliwości na niecałe 48 godzin. Oczywiście, nie były to informacje przed nimi zatajone, jeszcze w rozmowie telefonicznej uprzedzałam o tym- wtedy nie stanowiło to problemu. Drugi powód- warczy na wnuków. Nie wiem, co myśleć. Kierowniczka sugeruje, że jednak dla Panczity optymalny będzie dom z ogrodem. Może rzeczywiście tak będzie lepiej. Nie będę komentowac powodów dla których psinkę zwrócili :roll: Moze niech lepiej zajmą się wychowywaniem wnuków:mad: Agatko , dom z ogrodem jak najbardziej , ale przede wszystkim normalni , odpowiedzialni ludzie , widziałam Panczitę , miziałam ją , zero agresji , jeśli warczała ... to widocznie miała powody:roll: Quote
danka1234 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 W górę psinko,szukamy odpowiedzialnych ludzi. Quote
danka1234 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 danka1234 napisał(a):W górę psinko,szukamy odpowiedzialnych ludzi. Pokazujemy sie od rana !!!!! Quote
agatkia Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Masz rację, Rossa. W tej sytuacji lepiej, ze wróciła. Szkoda tylko, że narażona została na taki stres. ODPOWIEDZIALNYCH LUDZI SZUKAMY!! KOCHAJĄCEGO DOMKU!! Quote
agatkia Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 ................................hop......:roll: Quote
Recommended Posts