Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła do mnie Pani zainteresowana adpocją Panczity. Wieczorem będziemy umawiać się na wizytę w schronisku. Trzymajcie kciuki!! Oby allegro okazało sie dla niej tak samo szczęśliwe, jak dla Pasji!!

Posted

Panczita w nowym domu!! Adoptowało ją starsze małżeństwo w Gdyni... mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Za jakiś tydzień zadzwonię dowiedzieć się, czy wszystko gra.

Posted

Panczita została wczoraj zwrócona do schroniska...:-(

Bo załatwia się w domu. Uprzedzaliśmy, ze trzeba będzie ją nauczyć czystości- Państwu nie starczyło cierpliwości na niecałe 48 godzin. Oczywiście, nie były to informacje przed nimi zatajone, jeszcze w rozmowie telefonicznej uprzedzałam o tym- wtedy nie stanowiło to problemu.
Drugi powód- warczy na wnuków.

Cóż... Państwo jeszcze zapytali, czy mogą zwrócić Panczite do Ciapkowa, bo mają bliżej :shake: Oczywiście nie zgodziliśmy się, i tym sposobem jest u nas.

Nie wiem, co myśleć. Kierowniczka sugeruje, że jednak dla Panczity optymalny będzie dom z ogrodem. Może rzeczywiście tak będzie lepiej. Nie dam rady wydawać jej po raz kolejny, a potem przyjmować z takich powodów.

Obiecałam Przemkowi, ze znajdę dla Panczity inny, lepszy dom... :roll:

Posted

A niech ich......do sklepu z pluszakami niech idą.
Szukamy od nowa,kochaniutka jest,jeszcze znajdzie domek,dobrze że wróciła skoro to taki dom to nie byłoby jej tam dobrze,znajdziemy lepszy.

Posted

agatkia napisał(a):
Panczita została wczoraj zwrócona do schroniska...:-(

Bo załatwia się w domu. Uprzedzaliśmy, ze trzeba będzie ją nauczyć czystości- Państwu nie starczyło cierpliwości na niecałe 48 godzin. Oczywiście, nie były to informacje przed nimi zatajone, jeszcze w rozmowie telefonicznej uprzedzałam o tym- wtedy nie stanowiło to problemu.
Drugi powód- warczy na wnuków.

Nie wiem, co myśleć. Kierowniczka sugeruje, że jednak dla Panczity optymalny będzie dom z ogrodem. Może rzeczywiście tak będzie lepiej.

Nie będę komentowac powodów dla których psinkę zwrócili :roll: Moze niech lepiej zajmą się wychowywaniem wnuków:mad:
Agatko , dom z ogrodem jak najbardziej , ale przede wszystkim normalni , odpowiedzialni ludzie , widziałam Panczitę , miziałam ją , zero agresji , jeśli warczała ... to widocznie miała powody:roll:

Posted

Masz rację, Rossa. W tej sytuacji lepiej, ze wróciła. Szkoda tylko, że narażona została na taki stres. ODPOWIEDZIALNYCH LUDZI SZUKAMY!! KOCHAJĄCEGO DOMKU!!