agatkia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Panczita jest młodziutką (ok 2- letnią), malutką sunią. To delikatna psia dziewczynka, wśród większych psów trochę zagubiona, trochę przestraszona- choć bardzo stara się radzić sobie w warunkach, w jakich przyszło jej żyć. Poza schorniskiem łobuzuje ;), jest radosna. Wyróżnia się spośród innych psów grubą, szorstkowłosą sierścią w takich kolorach, których nie ma żaden inny pies w schronisku. Panczita nie ma łatwego życia jako jeden z najmniejszych piesków musi walczyć o swoje, poza tym takim maluszkom, nawet z tak obfitą szatą nie jest zimą zbyt ciepło. Na pewno bardzo tęskni za domem, za swoim człowiekiem... Panczita nie umiała chodzić na smyczy, ale pracujemy na tym. To wspaniały piesek, taki nakolankowy, niewymagający wiele. Czy ktos ją pokocha?... Sunia przebywa w schronisku w Dąbrówce pod Wejherowem. Nr kontaktowy: 511- 096- 432 (wolontariuszka) A tak bardzo tęsknię za człowekiem: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Tak jest!! Panczita czeka na domek!! Quote
Rossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ten psiak jest niesamowity , widziałam jak szalała z jednym z chłopaków :evil_lol:, wulkan energii i cwaniactwa bo .... na spacerek trzeba ją wynieśc na rękach :evil_lol: niezwykle przyjazna , wesoła , szalona panna :evil_lol: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 To ulubienica Przemka, to z nim pewnie tak szalała :lol: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Tak jest, bo to fajny piesek jest. Fajna rodzina dla fajnego pieska- raz! :evil_lol: Quote
Rossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 agatkia napisał(a):To ulubienica Przemka, to z nim pewnie tak szalała :lol: Na to wyglada że to Przemek , bo mówił ze to jego ulubienica ;) Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Czy ona jest podobna do jakieś rasy albo w typie? Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Mnie niestety nic nie przypomina, ale ekspertem w dziedzinie psich ras nie jestem... PANCZITA NA PIERWSZĄ PO DOMEK!!! :multi: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No i Panczita na allegro: http://www.allegro.pl/item414152857_panczita_cudny_malutki_szorsciak_prosi_o_domek_.html Trzymam kciuki aby i Jej ta aukcja przyniosła nowy domek! :lol: Quote
danka1234 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']No i Panczita na allegro: http://www.allegro.pl/item414152857_panczita_cudny_malutki_szorsciak_prosi_o_domek_.html Trzymam kciuki aby i Jej ta aukcja przyniosła nowy domek! :lol: My też;:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Trzymamy kciuki!! Kasiu dziękuję:multi: Quote
Rossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 agatkia napisał(a):Mnie niestety nic nie przypomina, ale ekspertem w dziedzinie psich ras nie jestem... PANCZITA NA PIERWSZĄ PO DOMEK!!! :multi: Mi też żadnej konkretnej rasy nie przypomina .... ale naprawdę jest cudowna :loveu: Taka pastelowa Panczita:loveu: Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Komu dziewczyneczkę, komu? Bo idę do domu :razz: Quote
agatkia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Małej Panczicie marzy sie domek! Za kratami wcale nie jest fajnie... Quote
Rossa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Panczita to taka piłeczka ping-pongowa , skacze jak nakręcona , to na budzie ,to na ziemi albo na czyimś ranmieniu;) i kolejna buda i tak w kółko :evil_lol: Quote
danka1234 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Bardzo przydałby sie jej domek z ogrodem,dopiero by szalała z radości. Quote
agatkia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Rossa napisał(a):Panczita to taka piłeczka ping-pongowa , skacze jak nakręcona , to na budzie ,to na ziemi albo na czyimś ranmieniu;) i kolejna buda i tak w kółko :evil_lol: Ale przy tym ma dużo dziewczęcego uroku. Bryka najwięcej przy Przemku :evil_lol: Quote
Rossa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 agatkia napisał(a):Ale przy tym ma dużo dziewczęcego uroku. Bryka najwięcej przy Przemku :evil_lol: I... wdzięku:lol: Quote
Recommended Posts