Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panczita jest młodziutką (ok 2- letnią), malutką sunią. To delikatna psia dziewczynka, wśród większych psów trochę zagubiona, trochę przestraszona- choć bardzo stara się radzić sobie w warunkach, w jakich przyszło jej żyć. Poza schorniskiem łobuzuje ;), jest radosna. Wyróżnia się spośród innych psów grubą, szorstkowłosą sierścią w takich kolorach, których nie ma żaden inny pies w schronisku. Panczita nie ma łatwego życia jako jeden z najmniejszych piesków musi walczyć o swoje, poza tym takim maluszkom, nawet z tak obfitą szatą nie jest zimą zbyt ciepło. Na pewno bardzo tęskni za domem, za swoim człowiekiem... Panczita nie umiała chodzić na smyczy, ale pracujemy na tym. To wspaniały piesek, taki nakolankowy, niewymagający wiele. Czy ktos ją pokocha?...

Sunia przebywa w schronisku w Dąbrówce pod Wejherowem. Nr kontaktowy: 511- 096- 432 (wolontariuszka)

A tak bardzo tęsknię za człowekiem:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten psiak jest niesamowity , widziałam jak szalała z jednym z chłopaków :evil_lol:, wulkan energii i cwaniactwa bo .... na spacerek trzeba ją wynieśc na rękach :evil_lol: niezwykle przyjazna , wesoła , szalona panna :evil_lol:

Posted

agatkia napisał(a):
Mnie niestety nic nie przypomina, ale ekspertem w dziedzinie psich ras nie jestem...

PANCZITA NA PIERWSZĄ PO DOMEK!!! :multi:

Mi też żadnej konkretnej rasy nie przypomina .... ale naprawdę jest cudowna :loveu:
Taka pastelowa Panczita:loveu:

Posted

Panczita to taka piłeczka ping-pongowa , skacze jak nakręcona , to na budzie ,to na ziemi albo na czyimś ranmieniu;) i kolejna buda i tak w kółko :evil_lol:

Posted

Rossa napisał(a):
Panczita to taka piłeczka ping-pongowa , skacze jak nakręcona , to na budzie ,to na ziemi albo na czyimś ranmieniu;) i kolejna buda i tak w kółko :evil_lol:

Ale przy tym ma dużo dziewczęcego uroku. Bryka najwięcej przy Przemku :evil_lol: