Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Bardzo dziękuję, tym razem Basipron.:loveu::loveu::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial]Będzie organizowała bazarek dla Lorda.[/FONT]
[FONT=Arial]Mam nadzieję, że coś się znajdzie w zasobnych szafach dogomaniaków:loveu:[/FONT]

Posted

melduje się,przeprowadziłam rozmowę na pw z irenaka,spotkamy sie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (bo ja wteyd będe w kraku) i wezmę od niej rzeczy i zorganizuje bazarek:)poza tym moze warto wejść na wątek "skarbonka" i napisac SAME KONKRETY jak wygląda sytuacja-w grudniu ma być przelana cała kwota na jeden cel,a celem są staruszki więc chłopak sie nadaje.Tylko napiszcie dokładny tekst-typu,tyle i tyle kosztuje hotelik za dobę,tyle i tyle lekarstwa,tyle i tyle ogłoszenia płatne tu i tu.

Posted

Basiapron -jeszcze raz dziękuję za pomoc.:loveu:
Ale pomysł ze skarbonką odpada, są psy zadłużone, chore i w większej potrzebie. Myślę, ze powoli wyjdziemy na prostą jak nam pomożesz:loveu:

Posted

Sytuacja na dzień dzisiejszy opanowana. :multi:
Mam potwierdzenie, że kochana Jagoda053 wpłaciła 50,00 na Lorda.:loveu:
Dzisiaj rozdzieliłam kasę którą dysponowałam na dwa psy, czyli Lorda i Leonka. Ponieważ Leonek będzie miał kastrację to na Lorda poszło ode mnie 240,00 i w sumie mamy zapłacony hotelik do 30.09.
Jak coś macie na bazarek dla Basi to dajcie znać na wątku albo na pw do Basi.
Rozliczenie Lorda od 16.09:
zostało z wpłat 10.00
wpłata Jagoda053 50,00
moja 240,00
Razem 300,00 ( czyli 15x20,00)
Do 30.09 śpimy spokojnie:loveu:

Posted

Pani Irenko proszę nie płakać <tuli>. Gdy nadchodzą pochmurne dni, to wiadomo, że zawsze po nich wyjdzie słonko!

Czy ja mogę jakoś pomóc, na razie finansowo nie jestem w stanie.... Widziałam Lordzika na allegro, czy jest jakiś odzew? :)

Posted

Kolia w sobotę beczałam z powodu Kamilki i Jej kochanej Elby.:-(
Elba już jest za TM a ja nie mogłam i nie mogę się z tym pogodzić.:-(
Ale nasz Lord już dawno nie jest powodem do zmartwień tylko radości.:loveu:
Lord w sobotę naprawdę biegał, ma takie tempo w stosunku do tego jak chodził delikatanie wcześniej, ze jestem naprawdę mile zaskoczona.:lol:
Wkleję parę zdjęć, bo dawno pewnie przystojniaka nie było na jego wątku, też nacieszycie oczka.:loveu::loveu:

Posted

Kamilko! Lord w ostatnim gorącym dniu w Polsce był kąpany, dlatego tak pięknie teraz wygląda, a jak jeszcze będzie wyczesany to będzie jak królewicz:loveu:
On Kamilko biega i oczka mu już nie ropieją!!
Zwróć uwagę, widać różnicę na zdjęciach.:loveu:

Posted

no wlasie widze Irenko...inny psiniek z niego i przede wszystkim oczka..o niebo lepsze:-o
zupelnie inny piesek z niego teraz...a kto go tak szorowal???Ty IRenko???;)z taka masa sierscie to niezly musial byc prysznic;)