basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 komar napisał(a):a mi ile byście dali??:D no tak 16 to jest max.:diabloti: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 komar napisał(a):uhuhu:P 22:cool1: byłam blisko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mysia_ napisał(a):a mi wcale nie przeszkadza, że było tyle małolatów :eviltong: i nie powiedziałabym, ze szkoda, bo dzięki temu poznałam Basieńkę :loveu: no i w sumie jesli chodzi o niepełnoletnich to Esterkę :loveu: i jeszcze kilka cuuudownych osób, ale już nie pamiętam kto te 18 miał, a kto nie :cool3:Mysiunia moja kochana :loveu: diabelkowa napisał(a):ile ma Estera lat ??? Mysia_ napisał(a):w tym roku szkolnym ma maturkę, to chyba prawie 18? rose napisał(a):Estera ma przecież 18 za rok bo ona rok wcześniej do szkoły poszła dobrze mówię? KaRa_ napisał(a):Tak, tak Estera poszła prędzej o rok:evil_lol: bo my się śmialiśmy,że ona pisze rok prędzej,a olek rok później,że nie ma nikogo w dacie akuratEstera ma dokładnie 17 lat i 6 miesięcy :diabloti: Do szkoły nie koniecznie tak rok wcześniej poszłam, bo jestem z lutego :eviltong: Ana_Zbyska napisał(a):Estera ma 18?:-o Wy wszyscy macie mniej, niz myslalam, staro wygladacie:evil_lol:no nie ma 18 jeszcze :cool3: Przyzwyczaiłam się, że niby stara jestem :diabloti: diabelkowa napisał(a):ja tez pisze mature w tym roku i pisze zgodnie z norma wiekowa :evil_lol: ale myslalam ze Estera mo tak z 23,4... :oops:no. Jedyna normalna, normalnie maturę pisze :diabloti: :turn-l: Iza13 napisał(a): A co do wieku, to po zdjęciach wydawało mi się, ze Estera jest starsza:turn-l: M&T napisał(a):To Estera w moim wieku jest?! :-o ja jej dałam jakieś 23-24 :oops: xD:splat:To żeście z diabełkową strzeliły :diabloti: KaRa_ napisał(a):To co to byly za zdjęcia?:crazyeye::lol:Przed 30tką jest jedynie Asia :diabloti: :turn-l: Okamia napisał(a):To większość z Was nie wiedziała ile lat ma Esterka?? Oj coś źle z Wami było :eviltong: Esterka jest rocznik 91' tak jak ja, M&T i jej osoby towarzyszące :evil_lol:Ja też nie wiem co oni? Za dużo wypili, czy co? :niewiem: komar napisał(a):a mi ile byście dali??:Dzależy pod jakim kątem patrzeć :siara: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Estera napisał(a):Mysiunia moja kochana :loveu: Estera ma dokładnie 17 lat i 6 miesięcy :diabloti: Do szkoły nie koniecznie tak rok wcześniej poszłam, bo jestem z lutego :eviltong: :loveu::loveu::loveu: czyli za 6 miesięcy wbijamy na "18"? :multi: Jak ja się stęskniłam za tymi wszystkimi imprezami "osiemnastkowymi" :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mysia_ napisał(a)::loveu::loveu::loveu: czyli za 6 miesięcy wbijamy na "18"? :multi: Jak ja się stęskniłam za tymi wszystkimi imprezami "osiemnastkowymi" :evil_lol: Taaaaaaaaak!!!! Jak nas nie zaprosi, to się Myszka same wprosimy:diabloti: będziemy lać 18 razy paskiem po doopie:multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):Taaaaaaaaak!!!! Jak nas nie zaprosi, to się Myszka same wprosimy:diabloti: będziemy lać 18 razy paskiem po doopie:multi::multi::multi: jak ja miałam "osiemnastkę" to mną podrzucali i trzy razy zaryłam głową o sufit :oops::evil_lol: Najgorsze było to pierwsze podrzucenie :crazyeye: Dziwię się, że to przeżyłam :eviltong::diabloti: Dlatego lanie pasem po doopie jest duż bezpieczniejsze :lol: Nie ma innej opcji, będziemy na "18" Esterki :loveu: Quote
Estera Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tradycyjnie wyprawimy ją u....Kary :diabloti: Quote
Karilka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Też sie wpraszam, też sie wpraszam:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 i na koniec takie dwie piękne fotki :diabloti: Quote
olekg89 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Aaaaa kłaczki ,dużo kłaczków:P A czarek obok na fotelu haha:) Irysek a kim Ty jesteś? Na tymz djęciu wyszedłem wyjątkowo ślicznie:P Więc możesz oceniać. Ana zbyska-a mnie na ile oceniasz lat?:P Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Esterko kochana ty jesteś młodsza ode mnie o kilka dnii nie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pamiętam naszą rozmowę ale nie pamiętam z którego lutego jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musicie wbić do Kary na pewno 7 lutego :eviltong::eviltong::eviltong: wyprawimy u niej moją 18-nastkę a potem Esterki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja was się obawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja wiem,że mnie uwielbiacie i chcecie do mnie przyjeżdżać :lol::lol::lol: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://images35.fotosik.pl/2/87d4ef5d7b3eece7.jpg Chowająca się słit? :evil_lol: http://images45.fotosik.pl/2/ede5cee1c69a84dc.jpg Kłaczki!!!! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Musicie wbić do Kary na pewno 7 lutego :eviltong::eviltong::eviltong: wyprawimy u niej moją 18-nastkę a potem Esterki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaraz zapiszemy sobie w grafiku.. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):zaraz zapiszemy sobie w grafiku.. :evil_lol: zapisujemy :loveu::evil_lol: Quote
polciuaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tsia,najlepsze na koniec zostawilas ma sie rozumiec.?xDD Wszystkie sa the best.:razz: I widze,ze wszyscy pędzą do Kary...ja też chcem,ja też.!:multi: Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='KaRa_']Ja was się obawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja wiem,że mnie uwielbiacie i chcecie do mnie przyjeżdżać :lol::lol::lol: My Cię kochamy :loveu::loveu::loveu: czyli zgadzasz się ?? :evil_lol: [quote name='basia bonnie'] zaraz zapiszemy sobie w grafiku.. :evil_lol: [quote name='Mysia_']zapisujemy :loveu::evil_lol: A spróbujcie nie przyjechać :mad::mad::mad: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Chyba z psami w budach spać będziecie:lol::lol::lol::lol:a ja w swoim mięciutkim łóżeczku :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Chyba z psami w budach spać będziecie:lol::lol::lol::lol:a ja w swoim mięciutkim łóżeczku :loveu: nie ma sprawy :evil_lol: Ja mogę :razz: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mysia_ napisał(a):nie ma sprawy :evil_lol: Ja mogę :razz: tylko byle Sabci ogona nie dotykać bo może się to źle skończyć ona ma jakiś kompleks swojego ogonka:evil_lol::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Okamia napisał(a):a tam pomieścimy się u Ciebie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sharon nie wpuści:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Chyba z psami w budach spać będziecie:lol::lol::lol::lol:a ja w swoim mięciutkim łóżeczku :loveu: a tam pomieścimy się u Ciebie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KaRa_ napisał(a):tylko byle Sabci ogona nie dotykać bo może się to źle skończyć ona ma jakiś kompleks swojego ogonka:evil_lol::lol::lol: to tak jak moja Kajusia, jestem przyzwyczajona :evil_lol: Czemu nikt nie wrzuca fotek? :placz: Quote
Recommended Posts