Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
a mi wcale nie przeszkadza, że było tyle małolatów :eviltong: i nie powiedziałabym, ze szkoda, bo dzięki temu poznałam Basieńkę :loveu: no i w sumie jesli chodzi o niepełnoletnich to Esterkę :loveu: i jeszcze kilka cuuudownych osób, ale już nie pamiętam kto te 18 miał, a kto nie :cool3:
Mysiunia moja kochana :loveu:

diabelkowa napisał(a):
ile ma Estera lat ???

Mysia_ napisał(a):
w tym roku szkolnym ma maturkę, to chyba prawie 18?

rose napisał(a):
Estera ma przecież 18 za rok bo ona rok wcześniej do szkoły poszła dobrze mówię?

KaRa_ napisał(a):
Tak, tak Estera poszła prędzej o rok:evil_lol:
bo my się śmialiśmy,że ona pisze rok prędzej,a olek rok później,że nie ma nikogo w dacie akurat
Estera ma dokładnie 17 lat i 6 miesięcy :diabloti: Do szkoły nie koniecznie tak rok wcześniej poszłam, bo jestem z lutego :eviltong:

Ana_Zbyska napisał(a):
Estera ma 18?:-o
Wy wszyscy macie mniej, niz myslalam,
staro wygladacie:evil_lol:
no nie ma 18 jeszcze :cool3: Przyzwyczaiłam się, że niby stara jestem :diabloti:
diabelkowa napisał(a):
ja tez pisze mature w tym roku i pisze zgodnie z norma wiekowa :evil_lol:

ale myslalam ze Estera mo tak z 23,4... :oops:
no. Jedyna normalna, normalnie maturę pisze :diabloti:
:turn-l:
Iza13 napisał(a):

A co do wieku, to po zdjęciach wydawało mi się, ze Estera jest starsza

M&T napisał(a):
To Estera w moim wieku jest?! :-o ja jej dałam jakieś 23-24 :oops: xD
:splat:To żeście z diabełkową strzeliły :diabloti:

KaRa_ napisał(a):
To co to byly za zdjęcia?:crazyeye::lol:Przed 30tką jest jedynie Asia :diabloti:
Okamia napisał(a):
To większość z Was nie wiedziała ile lat ma Esterka??
Oj coś źle z Wami było :eviltong: Esterka jest rocznik 91' tak jak ja, M&T i jej osoby towarzyszące :evil_lol:
Ja też nie wiem co oni? Za dużo wypili, czy co? :niewiem:
komar napisał(a):
a mi ile byście dali??:D
zależy pod jakim kątem patrzeć :siara:

Posted

Estera napisał(a):
Mysiunia moja kochana :loveu:
Estera ma dokładnie 17 lat i 6 miesięcy :diabloti: Do szkoły nie koniecznie tak rok wcześniej poszłam, bo jestem z lutego :eviltong:

:loveu::loveu::loveu:
czyli za 6 miesięcy wbijamy na "18"? :multi: Jak ja się stęskniłam za tymi wszystkimi imprezami "osiemnastkowymi" :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
czyli za 6 miesięcy wbijamy na "18"? :multi: Jak ja się stęskniłam za tymi wszystkimi imprezami "osiemnastkowymi" :evil_lol:

Taaaaaaaaak!!!! Jak nas nie zaprosi, to się Myszka same wprosimy:diabloti: będziemy lać 18 razy paskiem po doopie:multi::multi::multi:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Taaaaaaaaak!!!! Jak nas nie zaprosi, to się Myszka same wprosimy:diabloti: będziemy lać 18 razy paskiem po doopie:multi::multi::multi:

jak ja miałam "osiemnastkę" to mną podrzucali i trzy razy zaryłam głową o sufit :oops::evil_lol: Najgorsze było to pierwsze podrzucenie :crazyeye: Dziwię się, że to przeżyłam :eviltong::diabloti: Dlatego lanie pasem po doopie jest duż bezpieczniejsze :lol:
Nie ma innej opcji, będziemy na "18" Esterki :loveu:

Posted

Aaaaa kłaczki ,dużo kłaczków:P A czarek obok na fotelu haha:)

Irysek a kim Ty jesteś? Na tymz djęciu wyszedłem wyjątkowo ślicznie:P Więc możesz oceniać.
Ana zbyska-a mnie na ile oceniasz lat?:P

Posted

Esterko kochana ty jesteś młodsza ode mnie o kilka dnii nie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pamiętam naszą rozmowę ale nie pamiętam z którego lutego jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Musicie wbić do Kary na pewno 7 lutego :eviltong::eviltong::eviltong: wyprawimy u niej moją 18-nastkę a potem Esterki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ja was się obawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja wiem,że mnie uwielbiacie i chcecie do mnie przyjeżdżać :lol::lol::lol:

My Cię kochamy :loveu::loveu::loveu:

czyli zgadzasz się ?? :evil_lol:

[quote name='basia bonnie'] zaraz zapiszemy sobie w grafiku.. :evil_lol:

[quote name='Mysia_']zapisujemy :loveu::evil_lol:

A spróbujcie nie przyjechać :mad::mad::mad:

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie ma sprawy :evil_lol: Ja mogę :razz:

tylko byle Sabci ogona nie dotykać bo może się to źle skończyć ona ma jakiś kompleks swojego ogonka:evil_lol::lol::lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Chyba z psami w budach spać będziecie:lol::lol::lol::lol:a ja w swoim mięciutkim łóżeczku :loveu:

a tam pomieścimy się u Ciebie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
tylko byle Sabci ogona nie dotykać bo może się to źle skończyć ona ma jakiś kompleks swojego ogonka:evil_lol::lol::lol:

to tak jak moja Kajusia, jestem przyzwyczajona :evil_lol:

Czemu nikt nie wrzuca fotek? :placz: