Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

komar napisał(a):
:roll::roll::roll: zastanawiam się ilu ciekawych rzeczy sie jeszcze dowiem :mad::mad::mad:

zdjęcia kłamią, to fotomontaż:evil_lol:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
zdjęcia kłamią, to fotomontaż:evil_lol:

nieprawda!!! :eviltong: Ja nie umię robić fotomontaży :lol: Moje zdolności graficzne w kompie ograniczają się do painta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
To Cię nie usprawiedliwia... Zawsze ktoś był w ośrodku nawet jak spora grupa wychodziła :angryy: :obrazic::obrazic::obrazic:

Ale ja nie wiem gdzie dokładnie mieszkaliście:p Sama byłam ciągle w biegu, wypady, znajomi z okolic, różne zajęcia. Ale nie ukrywam, że szkoda, że nie miałam okazji podejsc i zagadac..!

Asia & Ginger napisał(a):
Ok, chociaż znów majsterkowałam i chyba wiem jak ją naprawić. :cool3: :multi:

No wiesz co, trzeba było krzyczeć, że to Ty. :mad:
A sunia jeżdżąca na wózku ma na imię Aksa Kraksa i ma gdzieś swój wątek na dogo. ;)

Na prawdę dzielny psiak, aż sie łezka w oku kręci. Mój Uzi Was obszczekiwal w samochodzie:eviltong:. Wtedy zobaczyłam Akse:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Komar, filmiki są super :) Ty wiesz :evil_lol: ale przy następnym może lepiej nie podkładaj muzyki, bo to zagłusza lekko głosy...;) hmm :cool3:Filmiki super, podkładaj co chcesz mi się całokształt bardzo podoba :loveu:

[quote name='olekg18']Wlaśnie niech podkłada bo jak słysze swój głos to mi się nie dobrze robi:P
[quote name='rose']Ja też wolę z podkładem, żeby swojego głosu nie słyszeć:evil_lol:
[quote name='Mysia_']dokładnie, też chcę z podkładem :cool3: A Wy myslicie, że na żywo to macie inne głosy? :cool3:

http://images24.fotosik.pl/267/2f1a801337581039.jpg ale słitaśne :loveu: :loveu: :loveu:

Ada z kiełbasami cudna, że też tak grzecznie leżała :loveu:

[quote name='rose']Ale wiecie co.. nie pamiętam tego, że się za ręce trzymaliśmy:evil_lol: w ogole nie pamiętam, a przecież trzeźwa jeszcze wtedy byłam:evil_lol:ehe...akurat... :evil_lol:

http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1454.jpg - ale Mysia ma śliczne nóżki :evil_lol:

http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1475.jpg
- moje kochanie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
Też na to uwagę zwróciłam :cool3:

a zwróciłaś uwagę jak wpatrzona jesteś w Olka na tym zdjęciu?:lol::lol::lol:może o czymś nie wiemy? :D

Posted

o widze, że zabawa Soul z Logankiem została obfocona :cool3: Soul się na nim kładła i siadała :evil_lol:

Estera, a ja nie zauważyłam :evil_lol: Nie patrze ludziom na języki :eviltong:

Posted

KaRa_ napisał(a):
a zwróciłaś uwagę jak wpatrzona jesteś w Olka na tym zdjęciu?:lol::lol::lol:może o czymś nie wiemy? :D
ja na Rose patrzyłam! Albo na gacie... :roll: