asher Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 sheltomaniak jednak miałam rację!!! nie ma alkoholu! skład płynu Dr Seidla (przepisuję zywcem z opakowania): kwas mlekowy, kwas salicylowy, MENTOL, alantoina, detergenty, woda i jeszcze kawłaek z opisu: "zawarty w preparacie mentol zmniejsza swędzenie, zapobiega drapaniu uszu przez zwierzę" cofam natomiast zarzut, jakoby nie było instrukcji użycia. jest - "zwilżyć płynem wacik, a następnie stosować do oczyszczania powierzchni skóry małżowiny i zewnętrznego przewodu sluchowego" dbsst - ja nie wiedzieć, Ty popytać w sklepach zielarskich Quote
dbsst Posted July 26, 2004 Author Posted July 26, 2004 hahaha dzieki bylam dzis u weta i zapomnialam sie spytac skleroza nie boli Quote
sheltomaniak Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 sheltomaniakjednak miałam rację!!! nie ma alkoholu! skład płynu Dr Seidla (przepisuję zywcem z opakowania): kwas mlekowy, kwas salicylowy, MENTOL, alantoina, detergenty, woda i jeszcze kawłaek z opisu: "zawarty w preparacie mentol zmniejsza swędzenie, zapobiega drapaniu uszu przez zwierzę" A taki jest skład tego płynu na stronie karuska: Dr Seidl PŁYN DO PRZEMYWANIA USZU 70ml Skład: kwas mlekowy, kwas salicylowy, metanol, alantoina, detergenty, woda To ja już nie mam pojęcia:) A może jest to i to??:)Hehe Quote
Flaire Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 To ja już nie mam pojęcia:) A może jest to i to??:)Hehesheltomaniak, ktoś w karusku błędnie przepisał z nalepki na stronkę, ot i wszystko! Quote
sheltomaniak Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 No spoko spoko:) Ale przez to ludzie moga sie nabrac:) Quote
Flaire Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 O to, że mój komp czasami dostaje czkawki - spójrz raz jescze. Quote
nice_girl Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Skoro ten preparat nie ma alkoholu to popatrze za nim na najbliższej wystawie :D Quote
Falkor Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 za 2 dni do weta.Więc u mnie tak.Wyczyściłam suni uszka wg wskazań weta.Patyczek plus woda utleniona.po 3 dniach były JESZCZE BARDZIEJ BRUDNE-bardzo duzo woskowiny.Teraz dołączyło do tego mocne zaczerwienienie.Sunia bardzo sie drapie po uchu (myślałam,że to pchły-ale nie), zadrapuje sie prawie do krwi.Mam nadzieję,że wet powie,że to nic poważnego.Co do zapachu,cięzko powiedzieć,wcześniej nie wąchałam jej uszu,nie mam porównania.Chciałam tak wogóle zapytac-jak robicie masaż po zakraplaniu uszu,???pierwsze słyszę o masażu Quote
Recommended Posts