Różyczka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [COLOR=black]Pojawiły się już informacje ;).[/COLOR] [COLOR=black]Link do strony:[/COLOR] [URL]http://www.zkwp.eslupsk.pl/wystawa_slupsk.html[/URL] [COLOR=black]Obsada sędziowska:[/COLOR] [LIST] [*][COLOR=black]Grupa I – psy pasterskie[/COLOR] [COLOR=black]Aleksander Waszkowski – owczarki niemieckie[/COLOR] [COLOR=black]Joanna Adamowska – psy pasterskie [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa II – pinczery, sznaucery, molosy[/COLOR] [COLOR=black]Mirosław Redlicki – molosy[/COLOR] [COLOR=black]Marek Bork-Grabkowski – molosy[/COLOR] [COLOR=black]Aleksander Waszkowski – boksery, sznaucery[/COLOR] [COLOR=black]Zbigniew Gilarski – pinczery [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa III – teriery[/COLOR] [COLOR=black]Dorota Kuczyńska-Standełło[/COLOR] [COLOR=black]Marek Trębala[/COLOR] [COLOR=black]Aleksander Waszkowski [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa IV – jamniki[/COLOR] [COLOR=black]Anna Samocka [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa V – szpice i psy pierwotne[/COLOR] [COLOR=black]Aleksandra Lubaszka [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa VI – psy gończe i posokowce[/COLOR] [COLOR=black]Elżbieta Sobieszczańska [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa VII – wyżły[/COLOR] [COLOR=black]Małgorzata Wieremiejczyk–Wierzchowska [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa VIII – psy aportujące, płochacze i psy dowodne[/COLOR] [COLOR=black]Renata Niklasiewicz[/COLOR] [COLOR=black]Jerzy Olszewski [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa IX – psy ozdobne i do towarzystwa[/COLOR] [COLOR=black]Adam Ostrowski[/COLOR] [COLOR=black]Jerzy Olszewski [/COLOR] [*][COLOR=black]Grupa X – charty[/COLOR] [COLOR=black]Małgorzata Wieremiejczyk–Wierzchowska [/COLOR][/LIST][COLOR=black]Młody Prezenter:[/COLOR] [LIST] [*][COLOR=black]Zbigniew Gilarski [/COLOR][/LIST][COLOR=black]Zgłoszenia należy przesłać [B]do dnia 15 sierpnia 2008 r. [/B][TERMIN OSTATECZNY, NIE BĘDZIE PRZEDŁUŻANY!] pocztą, faksem, bądź na adres e-mail: [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=black][email protected][/COLOR][/EMAIL][COLOR=black].[/COLOR] [COLOR=black]Opłaty za psy wystawców - zarejestrowane w ZKwP wnoszone do dnia 15.08.2008 r. wynoszą:[/COLOR] [LIST] [*][COLOR=black]pierwszy pies (z katalogiem): 70 zł [/COLOR] [*][COLOR=black]drugi i następne psy (bez katalogu): 65 zł [/COLOR] [*][COLOR=black]klasa szczeniąt (bez katalogu): 30 zł [/COLOR] [*][COLOR=black]Psy zgłoszone do klasy weteranów, psy z tytułem Interchampiona oraz psy wszystkich ras polskich zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem wystawienia. Za ww. psy zgłoszone na wystawę, a nie doprowadzone do oceny egzekwowana będzie opłata w kwocie 130 zł. [/COLOR] [*][COLOR=black]konkurencja "Młody Prezenter": 30 zł [/COLOR] [*][COLOR=black]konkurencja "Najlepsza Para Hodowlana” (ujęte w katalogu): 20 zł [/COLOR] [*][COLOR=black]konkurencja "Najlepsza Grupa Hodowlana” (ujęte w katalogu): 20 zł [/COLOR][/LIST][COLOR=black][B]UWAGA![/B][/COLOR] [COLOR=black]OPŁATY WNOSZONE PO DNIU 15.08.2008 R. WYNOSZĄ 130 ZŁ ZA KAŻDEGO PSA, BEZ WZGLĘDU NA KLASĘ I ILOŚĆ ZGŁOSZONYCH PSÓW.[/COLOR] Quote
Clover Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Sandra i Soul :)']Nikt się nie wybiera :( ???[/quote] Ja będę;) Owczarek szkocki długowłosy - suka kl. championów Owczarek szkocki krótkowłosy - suka kl. championów Junior Handling - grupa starsza;) Quote
Sandra i Soul :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja będę z dwoma Yorczkami * suki klasa młodzieży i klasa otwarta :D a na JH się nie zgłosiłam ;( Quote
klaudia 28 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Czy KtoŚ Wie Ile Jest ZgŁoszonych PsÓw Na Wystawe Do SŁupska Quote
Sandra i Soul :) Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 W oddziale jeszcze nie podają - nie mają zliczonych.:nonono2: Quote
Żancia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Uzbrójcie się w cierpliwość, w zeszłym roku stawka była podana bardzo późno i na nic zdawały się próby dodzwonienia się do związku ;) Quote
Monyka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A czy ktoś mógłby wytłumaczyć jak najłatwiej i najszybciej dotrzeć na teren wystawy z dworca PKP?? PS. Już wiem, niestety żaden z autobusów mi nie współgra z pociągiem. Także jeśli ktoś byłby tak miły i za opłatą mógłby podwieźć mnie (bez psa) z dworca w Słupsku ok. 8.10 na teren wystawy to proszę o PW :) Quote
mucha__ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Eeee, czyli zaden autobus z dworca nie jedzie w stronę wystawy?? :crazyeye: Quote
Monyka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jedzie, ale mój pociąg przyjeżdża o 8:07 (o ile nie będzie opóźnień) autobus jest o 8:13. A niestety na wystawie muszę być ok. 8:30, więc jak nie zdąże na ten autobus to będzie kiepsko. Quote
skubi Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Na stronie oddziału jest już spis wystawców: [URL]http://www.zkwp.eslupsk.pl/informacje_oddzialowe,wyswietl,7.html[/URL] Czyli jednak nas przyjeli :lol: Quote
Żancia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Na teren wystawy dojeżdżacie linią nr 5, wychodzicie z dworca i przechodzicie przez ulicę, po prawej stronie przy ROSMANIE macie przystanek. Wysiadacie na 3 przystanku na ul. Lutosławskiego, trzeba się odrobinę cofnąć na pasy - przejść i dalej prosto (zaprowadzi Was ujadanie psów ;) Powodzenia Quote
mucha__ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Żancia dzieki za instrukcje bardzo mi sie przyda :D Quote
Żancia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie ma sprawy - jakby ktoś jeszcze coś potrzebował to piszcie na gadu ;) Quote
vpassione Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jak ktoś jedzie focić, to.. rzućcie okiem na[B] owczarka holenderskiego długowłosego w klasie szczeniąt. [/B]Niech ktoś mu pstryknie fotkę. [B] :loveu:[/B] Quote
Żancia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 podaj nr startowy i nr ringu będzie łatwiej ;) Quote
vpassione Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ring [B]1[/B]. suczka holendra idzie jako [B]6 rasa[/B], przed nią jest [B]9 psów[/B] innych ras, ona ma numerek startowy [B]10[/B]. I będę wdzięczna za późniejsze spisanie z katalogu, czyj to psiak - import czy wł. zagraniczny? Quote
skubi Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Raczej import - młodziutka suczka owczarka holenderskiego długowłosego była towarzysko na wystawie w Koszalinie, więc to pewnie ta. ;) Quote
Żancia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Postaram sie ją dorwać, ale nie obiecuję ;) Quote
Kaya Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Wystawa już w ten weekend więc odrazu wszystkim powodzenia ja w sobote bawie się na weselu więc się nie zjawię, bardzo prosze jakby ktoś uchwycił coś Goldenowatego ;p no i oczywiście BOG VIII :) Quote
Sandra i Soul :) Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a my dostaliśmy dwa potwierdzenia przyjęcia w poniedziałek ale chyba odział oszczędza na numerkach hihihihi :evil_lol::evil_lol: (dostałam jeden numerek a drugi zrobię sobie sama :cool3:) Quote
Zbychu Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witam, O której godzinie rozpoczyna się sędziowanie ? Pozdrawiam. Quote
Axusia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 1 miejsce w klasie szczeniat suk, ocena WO i najlepsze szczenie w rasie + grypa po tym deszczowym dniu ...:diabloti: Quote
mucha__ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Pogoda byla tragiczna poprostu... Axusia, czy ty wystawiałas ONa i dostalas puchar?? Quote
Recommended Posts