moni_L Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Arika Dominika, jesli chodzo o stan liczebny whippeciarzy, to zapomnialas o Milej z Wladcy Traw, ktora sie calkiem niedawno pojawila na forum. Tak wiec jesli dobrze licze jest 16:13 dla polakow. Kto da wiecej? :wink: Pozdrawiamy Monika i Lusia Quote
moni_L Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Ups 16:14 dla polakow. Wybaczcie, matematyka nigdy nie byla moja mocna strona :oops: Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Arika Dominika, jesli chodzo o stan liczebny whippeciarzy, to zapomnialas o Milej z Wladcy Traw, Mila jest znaczy Wladca Traw - tak Dominika napisala... Pojawil sie Pan Qualla( nie pamietam jak sie nazywal dokladnie;) na temacie "wroclawskim", ma whippeta, choc z rodowodem PKPR. Quote
gruca Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 :lol: Jeżeli dodajecie whippety dodajcie jeszcze moją suczkę Meradith MODNA MELODIA. Quote
Arika_Dominika Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 moni_L Przeczytaj dokładnie, napisałam : WŁADCA TRAW, o nią mi chodziło, a tak napisałam, bo zapomniałam jaki miała nick :) Czyli nadal 16:12. Lazarus Zgadza sie! :) Pan Qualla. Czyli 16:13. gruca Czyli jeszcze twoja :) Czyli 16:14 :) Teraz jest ok :wink: Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 na psach w potrzebie pojawia sie bonkreta.... ona tez jest whippeciara ;) ale sie nie ujawnia tu. Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 a tak swoja droga.. zliczacie lebki psie czy wlascicieli.. bo jezeli psie to whippety wyjda na prowadzenie!!! <hehehe> Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Hoho, niezły "ranking" się tu zrobił. Właściciele cp jak na razie prowadzą, ale to chyba dobrze, w końcu w Polsce jesteśmy :D No ale jeśliby rzeczyiwście zacząć podliczać charcie łebki, to statystyki nieco się mogą zmienić... :) Quote
moni_L Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 :oops: Sorry za to zamieszanie z liczeniem. Jasne, ze Mila to Wladca Traw. Dobrze, ze inni sa nieco bardziej spostrzegawczy niz ja :wink: Swoja droga, dobrze ze moge pracowac jako humanista. Oby tylko moi uczniowie nie stwierdzili, ze zle podliczam im punkty na klasowkach :wink: Pozdrawiam wszystkich wypoczywajacych uczniow :D Pozdrawiam Monika i Lusia Quote
chomica Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 he, he... Zostałam awansowana na "wlaścicielkę polaka" :lol: Dziękuję bardzo za ten zaszczyt, jednakże niezasłużony. Cóż niestety nie posiadam takowego. Na razie :wink: Bo mam nadzieję, że we wzglednie krótkim czasie ten stan rzeczy się odmieni. I wtedy będę mogła uczciwie stanowić punkt po stronie cp-ciarzy :D Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 he, he... Zostałam awansowana na "wlaścicielkę polaka" :lol: Cóż niestety nie posiadam takowego. Na razie :wink: /quote]Ech, to podobnie jak ja i whippety... Jeśliby ktoś brał pod uwagę liczbę posiadania takowych, to przy mojej osobie jak na razie trzeba dopisać 0 :( Ale moze kiedyś ten stan się zmieni... Quote
elza Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 no coś mi się zdaje że jednak jesteśmy w mniejszości... Ale jakby podliczyć razem charty długowłose i szczoty :wink: na tym forum to może byśmy dorównali gładkim :-? ??? :wink: :D :D :D Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Kate_m Dominika konsultowala ze mna poglowie wlascicieli whippetow na dogomani :)) i stwierdzila ze nie masz whippeta ale z duszy whippet to ci wychodzi, zaden inny;) wiec zostalas wciagnieta do whippeciarzy. Jak chcesz to przypisze Cie do innych :(( ... Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Jak chcesz to przypisze Cie do innych :(( ... O nie nie! Ja się bardzo cieszę z tego, że zostałam potraktowana jako "pełnoprawna" whippeciara :angel: Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Kate_m Przeczeż gdybyś nie byla zdecydowana i zapytała się czarodziejejskiego lusterka.. Lustereczko, lustereczko powiedz przecie ktora rasa najwspanaialsza na swiecie... to wiadomo ktora by Ci powiedzialo!!! - - WHIPPET ;) Ale poniewaz wiesz o tym to juz mozna Cie spokojnie wciagnac na liste whippetmaniakow <hehehe> Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Wiem wiem :D Lustereczko, lustereczko powiedz przecie ktora rasa najwspanaialsza na swiecie... to wiadomo ktora by Ci powiedzialo!!! - - WHIPPET No, uwaga zaraz zacznie się kocioł! Charciarze nie-whippeciarze nie bijcie (za mocno)... :D A jeszcze jak miłośnicy innych ras dowiedzą się o istnieniu takich "lustereczek" to się będzie działo... :D:D: :lol: Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Kate_ m to lustereczko jest tylko jedno na swiecie!!! i jest u mnie w domu ;) jak charciarze nie- whippeciarze beda chciec zapytac to im chetnie odpowie... ja wiem co ;) Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Aha :D To teraz wszystko jasne--nie-whippeciarze nie mają wyjścia, lustereczko to lustereczko, jego się nie przegada :D Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 ono doglebnie analizuje kazdy plus i minus rasy, jemu niczego nie mozna narzucic !!! ani zasugerowac ;) Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Co najwyżej można je pozostawić sam na sam ze stadkiem whippetów, jakby w razie chciało zmienić zdanie odnośnie najlepszej rasy :D Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 nie, nie, to stawia sie tam gdzie sa inne , nie whippecie rasy zeby utwierdzilo sie w swojej opini :)) Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Haha :D Rzeczywiście dobra metoda na niesforne lustereczko :D Quote
Lazarus Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 niestety lusterko sie zbilo :(( ktos probowal mu wmowic ze nie ma racji.. wolalo przestac istniec niz takie rzeczy wysluchiwac ;) Tak wiec juz kazdy musi na wlasne ryzyko "probowac" innych ras. Quote
kate_m. Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Ale przynajmniej ludzie mają możliwość porównania whippetów z innymi rasami. Bo inaczej, jakby każdy miał whippeta i nie miał w ogóle porównania, to może chciałby zacząć narzekać na tą rasę... :D Przeczytali Państwo właśnie bajkę odcinkową pt. "Whippecie lustereczko" :lol: Quote
kasia_frodo Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 hmmm...no tak - bajki bajkami, lustereczka lustereczkami, whippety whippetami a i tak przecież wiadomo, że najwspanialsze na świecie są afgany..... :wink: Quote
Recommended Posts