Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arika Dominika,

jesli chodzo o stan liczebny whippeciarzy, to zapomnialas o Milej z Wladcy Traw, ktora sie calkiem niedawno pojawila na forum.

Tak wiec jesli dobrze licze jest 16:13 dla polakow. Kto da wiecej? :wink:

Pozdrawiamy

Monika i Lusia

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Arika Dominika,

jesli chodzo o stan liczebny whippeciarzy, to zapomnialas o Milej z Wladcy Traw,

Mila jest znaczy Wladca Traw - tak Dominika napisala...

Pojawil sie Pan Qualla( nie pamietam jak sie nazywal dokladnie;) na temacie "wroclawskim", ma whippeta, choc z rodowodem PKPR.

Posted

moni_L

Przeczytaj dokładnie, napisałam : WŁADCA TRAW, o nią mi chodziło, a tak napisałam, bo zapomniałam jaki miała nick :)

Czyli nadal 16:12.

Lazarus

Zgadza sie! :) Pan Qualla. Czyli 16:13.

gruca

Czyli jeszcze twoja :) Czyli 16:14 :) Teraz jest ok :wink:

Posted

Hoho, niezły "ranking" się tu zrobił. Właściciele cp jak na razie prowadzą, ale to chyba dobrze, w końcu w Polsce jesteśmy :D No ale jeśliby rzeczyiwście zacząć podliczać charcie łebki, to statystyki nieco się mogą zmienić... :)

Posted

:oops: Sorry za to zamieszanie z liczeniem. Jasne, ze Mila to Wladca Traw. Dobrze, ze inni sa nieco bardziej spostrzegawczy niz ja :wink:

Swoja droga, dobrze ze moge pracowac jako humanista. Oby tylko moi uczniowie nie stwierdzili, ze zle podliczam im punkty na klasowkach :wink:

Pozdrawiam wszystkich wypoczywajacych uczniow :D

Pozdrawiam

Monika i Lusia

Posted

he, he... Zostałam awansowana na "wlaścicielkę polaka" :lol:

Dziękuję bardzo za ten zaszczyt, jednakże niezasłużony.

Cóż niestety nie posiadam takowego. Na razie :wink: Bo mam nadzieję, że we wzglednie krótkim czasie ten stan rzeczy się odmieni. I wtedy będę mogła uczciwie stanowić punkt po stronie cp-ciarzy :D

Posted
he, he... Zostałam awansowana na "wlaścicielkę polaka" :lol: Cóż niestety nie posiadam takowego. Na razie :wink: /quote]

Ech, to podobnie jak ja i whippety... Jeśliby ktoś brał pod uwagę liczbę posiadania takowych, to przy mojej osobie jak na razie trzeba dopisać 0 :( Ale moze kiedyś ten stan się zmieni...

Posted

no coś mi się zdaje że jednak jesteśmy w mniejszości...

Ale jakby podliczyć razem charty długowłose i szczoty :wink: na tym forum to może byśmy dorównali gładkim :-? ??? :wink:

:D :D :D

Posted

Kate_m

Dominika konsultowala ze mna poglowie wlascicieli whippetow na dogomani :)) i stwierdzila ze nie masz whippeta ale z duszy whippet to ci wychodzi, zaden inny;) wiec zostalas wciagnieta do whippeciarzy.

Jak chcesz to przypisze Cie do innych :(( ...

Posted

Kate_m

Przeczeż gdybyś nie byla zdecydowana i zapytała się czarodziejejskiego lusterka..

Lustereczko, lustereczko powiedz przecie ktora rasa najwspanaialsza na swiecie... to wiadomo ktora by Ci powiedzialo!!! -

- WHIPPET ;)

Ale poniewaz wiesz o tym to juz mozna Cie spokojnie wciagnac na liste whippetmaniakow <hehehe>

Posted

Wiem wiem :D

Lustereczko, lustereczko powiedz przecie ktora rasa najwspanaialsza na swiecie... to wiadomo ktora by Ci powiedzialo!!! -

- WHIPPET

No, uwaga zaraz zacznie się kocioł! Charciarze nie-whippeciarze nie bijcie (za mocno)... :D A jeszcze jak miłośnicy innych ras dowiedzą się o istnieniu takich "lustereczek" to się będzie działo... :D:D: :lol:

Posted

Kate_ m

to lustereczko jest tylko jedno na swiecie!!! i jest u mnie w domu ;)

jak charciarze nie- whippeciarze beda chciec zapytac to im chetnie odpowie... ja wiem co ;)

Posted

niestety lusterko sie zbilo :((

ktos probowal mu wmowic ze nie ma racji.. wolalo przestac istniec niz takie rzeczy wysluchiwac ;)

Tak wiec juz kazdy musi na wlasne ryzyko "probowac" innych ras.

Posted

Ale przynajmniej ludzie mają możliwość porównania whippetów z innymi rasami. Bo inaczej, jakby każdy miał whippeta i nie miał w ogóle porównania, to może chciałby zacząć narzekać na tą rasę... :D

Przeczytali Państwo właśnie bajkę odcinkową pt. "Whippecie lustereczko" :lol: