Eskimoski Domek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Witam,zdjes Daniel czy tu daniel nie wiem jak to pisać :smile:,kurcze ogarne myśli to dopisze sie do wszystkich postów,narazie ledwo co widze bo multi godzin na nogach i 8!!!!min.na granicy,odpadam na chwilke i pozdrowionka dla Wszystkich ludzi dobrej woli:smile:do póznego wieczorka:smile:sorry ze powtarzam sie ale wiem że mnie zrozumicie.....brak sił witalnych :-) Quote
SYLWIA:) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Eskimoski Domek'][CENTER][SIZE=4]GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WALCZĄCYCH[/SIZE] [SIZE=4]W SOPOCIE[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]SZCZEGÓLNIE DLA Arktogea QUEEN OF SNOW[/B][/COLOR][/SIZE] SYLWIA NAJPIERW ZAPRASZA WSZYSTKICH DO TRÓJMIASTA A POTEM WSZYSTKIM SPUSZCZA MANTO:mad:[/CENTER] [/quote] [FONT=Comic Sans MS]PRZEPRASZAM TO BYŁO NIE ZAMIERZONE:oops::oops::oops: obiecuję poprawę w przyszłym roku :eviltong:i równie serdecznie zapraszam:lol: - plaża, morze, Jarmark Dominikański jest co oglądać:loveu: [/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Blue]DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA GRATULACJE:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue]z naszej strony wielkie, przeogromne gratulacje dla Jagienki i Kasi:multi::multi: -po tak skomplikownym złamaniu i wielotygodniowej rehabilitacji Jagódka w doskonałej formie SUPER!!! :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
NigdyNigdy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='SYLWIA:)'][FONT=Comic Sans MS]PRZEPRASZAM TO BYŁO NIE ZAMIERZONE:oops::oops::oops: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]obiecuję poprawę w przyszłym roku :eviltong:i równie serdecznie zapraszam:lol:[/FONT][/quote] Dobra dobra :diabloti: A kto sędziuje w przyszłym roku? :razz: [quote name='SYLWIA:)'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]z naszej strony wielkie, przeogromne gratulacje dla Jagienki i Kasi:multi::multi:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]-po tak skomplikownym złamaniu i wielotygodniowej rehabilitacji Jagódka w doskonałej formie SUPER!!! :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/quote] Dzięki piękne :Rose: Jeszcze trochę czasu nam (Jagódce) trzeba, ale chyba mamy już z górki. Warto mieć nadzieję i jej nieco pomóc :eggface: Aha! Sylwio, uśmiecham się o zdjęcia ;) Czy gdybym na którymś nie wyglądała z Jagódką lub Żuczkiem, jak dwie sieroty, to czy ewentualnie na stronę mogłabym dać? :grins: <--- To jest "szeroki uśmiech" Quote
Daniel ED Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE [/COLOR]dla [COLOR=red]WYSTAWCÓW SOPOCKICH[/COLOR](mniej lub bardziej utytułowanych)[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:klacz: szczególne dla [COLOR=red]HOKUSIA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B][COLOR=darkorchid]Dolączam się do gratulacji,buziaczki dla reprezentacji Eskimoskiego Domku w Sopocie;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Justyna-brawo:cool1:[/COLOR][/B] Quote
mortikia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Daniel ED'][B][COLOR=darkorchid]Dolączam się do gratulacji,buziaczki dla reprezentacji Eskimoskiego Domku w Sopocie;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Justyna-brawo:cool1:[/COLOR][/B][/quote] :loveu: Dziękuję Quote
nordic blue Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [SIZE=5][COLOR=red][B]Spoźnione ale ogromne gratki dla wszystkich Zwycięzców :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
ar2r Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [B][SIZE=5]oczywiście gratulacje dla zwycięzców.[/SIZE][/B] :multi: [SIZE=3]czy można jednocześnie prosić o więcej fotek z wystawy w Sopocie? tyle fotografów kręciło się wokół ringu, a fotek tutaj jak na lekarstwo. ;) [/SIZE] Quote
Huskuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='mortikia'] [FONT=Verdana][COLOR=black]LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr - [B]lok 4[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]LEGENDRE ADRIEN Północny Wiatr -[B] dysk[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Legendre Adrien - IV dosk (sędzinie się podobał ale wyżerane przez mole futro nie). Leonardo - sędzina nie zrobiła wpisu, tak jakby psa nie było. Kazała poćwiczyć. Rzeczywiście zachowywał się zbyt radośnie. Pierwszy raz jego właściciel wyszedł z nim na ring. Zawsze był wystawiany przez włascicielkę. Tak czy inaczej sędzina odznaczyła się dużą cierpliwością. Umiała miło i bez urażania właściciela powiedzieć czemu daje taki werdykt a nie inny. Niektórzy mówili, że bardziej jej się podobały psy panów niż pań. :) Ja tam nie wiem, bo jak zwykle byłam zbyt zdenerwowana, żeby coś widzieć. SONORA de Ciukci - nieobecna Hania Quote
J.J.K. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE [/COLOR]dla [COLOR=red]WYSTAWCÓW SOPOCKICH[/COLOR](mniej lub bardziej utytułowanych)[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:klacz: szczególne dla [COLOR=red]HOKUSIA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Dziękujemy ślicznie ! Jestem taka dumna z moich facetów...:loveu: Quote
Kida Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='nordic blue'][SIZE=5][COLOR=red][B]Spoźnione ale ogromne gratki dla wszystkich Zwycięzców :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Dokładnie! Zwłaszcza dla cudnej zwyciężczyni Queen of Snow :loveu:, młodziutkiej Toffi :loveu: i Hokiego, który zakończył Championat :) Oraz dla kilku innych psiaków, które wyglądały świetnie :multi: Quote
Marysia B. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Witam, jestem tu nowa :oops: A wpisałam imię mojej suni A'IPI Zimowy Wyraj w google i zaciekawiło mnie to, że Dogomania mi się otworzyła :D Więc chciałabym pogratulować wszystkim zwycięzcom, bo niektóre huskie wyglądały naprawdę rewelacyjnie :D Quote
mortikia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [CENTER][IMG]http://images47.fotosik.pl/1/831d84995ee0360amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/1/eb6c456cb6c046a4med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/1/a78106b712c89b7emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/346/510e2e3e7af8202emed.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
nordic blue Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 SUPER FOTECZKI, A JAKIE PRZESTRONNE RINGI:multi: Quote
Kida Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tak :) ringi na sopockich wystawach są cudowne :loveu: szkoda, że na niewielu polskich wystawach można sobie pobiegać na ringach podobnych rozmiarów ;) Quote
Recommended Posts