Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,zdjes Daniel czy tu daniel nie wiem jak to pisać :smile:,kurcze ogarne myśli to dopisze sie do wszystkich postów,narazie ledwo co widze bo multi godzin na nogach i 8!!!!min.na granicy,odpadam na chwilke i pozdrowionka dla Wszystkich ludzi dobrej woli:smile:do póznego wieczorka:smile:sorry ze powtarzam sie ale wiem że mnie zrozumicie.....brak sił witalnych :-)

Posted

[quote name='Eskimoski Domek'][CENTER][SIZE=4]GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WALCZĄCYCH[/SIZE]
[SIZE=4]W SOPOCIE[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]SZCZEGÓLNIE DLA Arktogea QUEEN OF SNOW[/B][/COLOR][/SIZE]

SYLWIA NAJPIERW ZAPRASZA WSZYSTKICH DO TRÓJMIASTA
A POTEM WSZYSTKIM SPUSZCZA MANTO:mad:[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS]PRZEPRASZAM TO BYŁO NIE ZAMIERZONE:oops::oops::oops:
obiecuję poprawę w przyszłym roku :eviltong:i równie serdecznie zapraszam:lol:
- plaża, morze, Jarmark Dominikański jest co oglądać:loveu:

[/FONT]
[I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Blue]DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA GRATULACJE:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue]z naszej strony wielkie, przeogromne gratulacje dla Jagienki i Kasi:multi::multi:
-po tak skomplikownym złamaniu i wielotygodniowej rehabilitacji Jagódka w doskonałej formie SUPER!!! :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='SYLWIA:)'][FONT=Comic Sans MS]PRZEPRASZAM TO BYŁO NIE ZAMIERZONE:oops::oops::oops: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]obiecuję poprawę w przyszłym roku :eviltong:i równie serdecznie zapraszam:lol:[/FONT][/quote]

Dobra dobra :diabloti:
A kto sędziuje w przyszłym roku? :razz:

[quote name='SYLWIA:)'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]z naszej strony wielkie, przeogromne gratulacje dla Jagienki i Kasi:multi::multi:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]-po tak skomplikownym złamaniu i wielotygodniowej rehabilitacji Jagódka w doskonałej formie SUPER!!! :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/quote]

Dzięki piękne :Rose:
Jeszcze trochę czasu nam (Jagódce) trzeba, ale chyba mamy już z górki.
Warto mieć nadzieję i jej nieco pomóc :eggface:

Aha! Sylwio, uśmiecham się o zdjęcia ;)
Czy gdybym na którymś nie wyglądała z Jagódką lub Żuczkiem, jak dwie sieroty, to czy ewentualnie na stronę mogłabym dać? :grins: <--- To jest "szeroki uśmiech"

Posted

[quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE [/COLOR]dla [COLOR=red]WYSTAWCÓW SOPOCKICH[/COLOR](mniej lub bardziej utytułowanych)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:klacz: szczególne dla [COLOR=red]HOKUSIA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Dolączam się do gratulacji,buziaczki dla reprezentacji Eskimoskiego Domku w Sopocie;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Justyna-brawo:cool1:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Daniel ED'][B][COLOR=darkorchid]Dolączam się do gratulacji,buziaczki dla reprezentacji Eskimoskiego Domku w Sopocie;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Justyna-brawo:cool1:[/COLOR][/B][/quote]

:loveu: Dziękuję

Posted

[B][SIZE=5]oczywiście gratulacje dla zwycięzców.[/SIZE][/B] :multi:

[SIZE=3]czy można jednocześnie prosić o więcej fotek z wystawy w Sopocie? tyle fotografów kręciło się wokół ringu, a fotek tutaj jak na lekarstwo. ;)
[/SIZE]

Posted

[quote name='mortikia']
[FONT=Verdana][COLOR=black]LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr - [B]lok 4[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]LEGENDRE ADRIEN Północny Wiatr -[B] dysk[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Legendre Adrien - IV dosk (sędzinie się podobał ale wyżerane przez mole futro nie).
Leonardo - sędzina nie zrobiła wpisu, tak jakby psa nie było. Kazała poćwiczyć.
Rzeczywiście zachowywał się zbyt radośnie. Pierwszy raz jego właściciel wyszedł z nim na ring. Zawsze był wystawiany przez włascicielkę.
Tak czy inaczej sędzina odznaczyła się dużą cierpliwością. Umiała miło i bez urażania właściciela powiedzieć czemu daje taki werdykt a nie inny. Niektórzy mówili, że bardziej jej się podobały psy panów niż pań. :) Ja tam nie wiem, bo jak zwykle byłam zbyt zdenerwowana, żeby coś widzieć.

SONORA de Ciukci - nieobecna
Hania

Posted

[quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE [/COLOR]dla [COLOR=red]WYSTAWCÓW SOPOCKICH[/COLOR](mniej lub bardziej utytułowanych)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:klacz: szczególne dla [COLOR=red]HOKUSIA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Dziękujemy ślicznie !
Jestem taka dumna z moich facetów...:loveu:

Posted

[quote name='nordic blue'][SIZE=5][COLOR=red][B]Spoźnione ale ogromne gratki dla wszystkich Zwycięzców :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
Dokładnie!
Zwłaszcza dla cudnej zwyciężczyni Queen of Snow :loveu:, młodziutkiej Toffi :loveu: i Hokiego, który zakończył Championat :)
Oraz dla kilku innych psiaków, które wyglądały świetnie :multi:

Posted

Witam, jestem tu nowa :oops: A wpisałam imię mojej suni A'IPI Zimowy Wyraj w google i zaciekawiło mnie to, że Dogomania mi się otworzyła :D Więc chciałabym pogratulować wszystkim zwycięzcom, bo niektóre huskie wyglądały naprawdę rewelacyjnie :D

Posted

[CENTER][IMG]http://images47.fotosik.pl/1/831d84995ee0360amed.jpg[/IMG]
[IMG]http://images48.fotosik.pl/1/eb6c456cb6c046a4med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images50.fotosik.pl/1/a78106b712c89b7emed.jpg[/IMG]
[IMG]http://images34.fotosik.pl/346/510e2e3e7af8202emed.jpg[/IMG][/CENTER]
Posted

Tak :) ringi na sopockich wystawach są cudowne :loveu: szkoda, że na niewielu polskich wystawach można sobie pobiegać na ringach podobnych rozmiarów ;)