tongue Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Nie ma sprawy, to nic trudnego. Na pewno niedługo też będziesz umieć. Pozdrawiam
PARSONRK Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Jakie macie cuuuuuuuuuuuuuudne psiaki :P :P :P Jak są małe, to są jeszcze ładniejsze :D , a moje już takie duże potwory :lol:
asiunia Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Hej!! Ziomalka witaj wsrod swoich :wink: :D Przepiekno cudny szczeniak :D
Marmal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Tongue!!! Było bardzo miło poznać tak przesympatyczne osoby. Jeszcze raz przepraszam za incydent, ale tak niekiedy jest z terierami. Szkoda że nie zostałyście na wystawie, ale z drugiej strony pogoda była fatalna. Napisz proszę co zdecydowała koleżanka? Parsonka podobała się? My wróciłyśmy w niedzielę ok. 1-szej w nocy.
tongue Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Mario! Mi też było bardzo miło i dziękuję za przemiłe towarzystwo :)))))) Na prawdę nie ma za przepraszać, ja to rozumię. Connor ma się dobrze. Z koleżanką jedziemy po 16.00 zobaczyć sunię w hodowli Gang Staff i wtedy podejmiemy decyzję. Bardzo mi się podobało na tych zawodach. Czy możesz mi podać zwycięzców w norowaniu i w wyścigach oraz lokaty na wystawie. Ty na pewno wróciłaś z medalalmi i pucharami. Pozdrawiam
Marmal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No więc tak: w norowaniu wygrał bodajże parson EMIR (skleroza niestety) ale chyba właśnie on (powinna napisać o tym PARSONA) w w biegach CALEB p. Kazia Trenki. Na wystawie w jackach wygrał mój niepoprawny Charly - Zw.Rasy, natomiast parsonka ELZA była Naj.w Rasie Suka a w porównaniu z EMIREM przegrała i Zw.Rasy wziął EMIR. Natomiast w konkurencji "pary hodowlane" startowały 2 pary parsonów ale niestety nie zdobyły uznania w oczach sędziego i nie zostały wybrane na żadne miejsce. Szkoda, bo wydaje się, że Czaplinek to "kolebka" tych ras w Polsce i w samej "siedzibie" nie zostały wyróżnione. Ale na razie to tak jest, że jacki i parsony postrzegane są jako "fajne kundelki" które nie zasługują na "zaszczytne" miejsca które zajmują np. westi, szkoty, yorki itp. "reprezentacyjne" egzemplarze. Miejmy jednak nadzieję że to się zmieni jak te 2 rasy "podbiją" wystawy.
Marmal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Aha - co do pucharu - to Charly (no i inne teriery które wygrały rasę) dostały po pucharku (tak na oko mieści się w nim 15 ml wódki) więc raczej b.skromy, chociaż nie mniej cenny a przy tym zupełnie inny niż standartowy. Nie umiem wklejać zdjęć bo wkleiłabym jego zdjęcie. Kaziu Trenka stwierdził, że do niego można tylko nalać czysty spirytus aby coś poczuć w ustach (oczywiście to żart).
tongue Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Gratuluję tytulów i medali i życzę więcej sukcesów na następnych wystawach. :laola::laola: :laola: Dzieki za informacje. A masz może jakieś zdjęcia. Ja swoje wrzucę za kilka dni, ale nie będzie wiadomo jakie są na nich pieski. Pozdrawiam
Marmal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='tongue'] A masz może jakieś zdjęcia. [/quote] Zdjęć niestety nie mam bo wzięłam kamerę i filmowałam. Będę z niecierpliwością czekać na zdjęcia które zrobiłaś. A mogłabyć na mój e-mail przesłać krótki instruktaż umieszczania zdjęć na dogo? Chyba że jest zbyt obszerny i sprawi to kłopot. Poza tym czekam na inne wypowiedzi na forum odnośnie Czaplinka - jakie wrażenia no i w ogóle..... Szkoda że pogoda nie dopisała.
tongue Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dobrze. Postaram się opisać w mailu. To fajnie masz, że filmujesz poczynania swoich piesków. Pozdrawiam
zachraniarka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='Malcharek Maria']Coś nam Abi umilkła - czekamy na fotki.[/quote] Abi przez weekend szalała w Częstochowie, gdzie odbyły się Dni Boksera. Oczywiście Didi jej towarzyszyła. Pewnie jak wpadnie na forum napisze parę słów jak się terier sprawował wśród wielkich molosów i wrzuci nowe zdjęcia Didi :D
Marmal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='tongue']Dobrze. Postaram się opisać w mailu. [/quote] Wielkie dzięki, będę próbowała w domu bo teraz jestem w pracy. Może sobie poradzę.
PARSONRK Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='"Malcharek Maria"']No więc tak: w norowaniu wygrał bodajże parson EMIR (skleroza niestety) quote] Małe sprostowania: :lol: Norę wygrał szczeniak Ludki - Ferwex mojej hodowli :P :P ( o. Emir, m. Fanaberia).
PARSONRK Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Teraz ja też się pochwalę :P Norę już znacie, to wyścigi. :Dog_run: Do półfinałów załapał się Emir i Funt, do finału tylko Emir. W sumie był drugi za Calebem :lol: W przyszły roku może go pokonamy :evilbat: Zacznę od psów: W młodziezy brały udział 4 moje potwory :D :D :D :D (moje dwa: Funt i Faraon, oraz Ludki Milo-Ferwex i jeszcze jeden Fort z gdańska) i Guiness Marii. Moje zajęły pierwsze cztery miejsca. Potem psy, które Emir wygrał :D Suki: Fanaberia w klasie otwartej pokonała drugą sunię, ale o miano najlepszej suni przegrała z Elzą. W sumie najlepszy w rasie, przed Elzą był Emir. :P :D :D :P :D :D :P :D :D :P :D :D :P :D :D :P :D :D :P :D :D
tongue Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 PARSONRK. Gratuluję! Dziekuję za relację. Dogomaniacy mają wspaniałe psy, dlatego odnoszą takie sukcesy. Życzę dalszych sukcesów. A zdjęcia będą? Pozdrawiam
Marmal Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='tongue']Z koleżanką jedziemy po 16.00 zobaczyć sunię w hodowli Gang Staff i wtedy podejmiemy decyzję.[/quote] Napisz proszę czy byłyście? A jaka decyzja? Może jakieś fotki?
tongue Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Tak, byłyśmy i koleżanka wzięła suczkę na warunkach hodowlanych. Sunia jest córką Connora. Jest prześliczna. Zdjęć nie robiłyśmy, ale na pewno w najbliższym czasie zrobimy i wtedy umieszczę na forum. Pozdrawiam
PARSONRK Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='tongue'] Dogomaniacy mają wspaniałe psy, dlatego odnoszą takie sukcesy. [/quote] OF COURSE :P [quote] A zdjęcia będą? [/quote] Kiepsko mi idzie wklejanie zdjęć na dogo, ale postaram się rzucić je na moją stronkę ze zdjęciami. Wtedy też dam znać,że są. :P
tongue Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 PARSONRK wyślij zdjęcia na mój mail, a ja je wkleję. Myślę, że jak zdjęcia są bezpośrednio na stronie dogomanii to przyjemniej się ogląda. Pozdrawiam
Marmal Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [/quote] Kiepsko mi idzie wklejanie zdjęć na dogo, ale postaram się rzucić je na moją stronkę ze zdjęciami. Wtedy też dam znać,że są. :P[/quote] No i czekamy, czekamy ..........
PARSONRK Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Sorki,że to tak długo trwało, ale mam sesję i troszkę egzaminów. Zdjęcia już wysłałam Tongue, zaraz być powinny.
PARSONRK Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Kiniusia']Też chcę widzieć te cudowne teriery!!!! :lol:[/quote] Kiniusia witamy :D
Ziomalka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 I ja też, i ja też. Gratuluję wspaniałych zwycięstw!!!! A teraz próba wstawienia zdjęć: [img]http://img439.imageshack.us/img439/1133/norka6id.jpg[/img] [img]http://img439.imageshack.us/img439/2958/jrt1nr.jpg[/img] To są zdjęcia JRT z hodowli Magor na wystawie w Bytomiu. [img]http://img439.imageshack.us/img439/8716/cieszyn9lp.jpg[/img] A to jest PRT chyba z Cieszyna, też wystawa w Bytomiu. Trzymać kciuki!!!!
Recommended Posts