GrubbaRybba Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='jayo']nie za mlody na to szczepienie ?????:crazyeye:[/quote] Różne są opinię wetów. Ja moją sunię szczepiłam na wściekliznę dwa tygodnie po wirusówkach. Poprzednie psy też. Wiem jednak, że niektórzy weci zalecają szczepienie na wściekliznę, gdy pies ma ok pół roku. Ciężko mi powiedzieć, co jest lepsze. [quote name='auraa']Kiedy będą jakieś zdjęcia? Prześlij mi filmik to choć ja sobie obejrzę też nie umiem wstawić.[/quote] Zaraz prześlę. A zdjęć nie będzie szybko, bo pani Ania nie ma aparatu cyfrowego, a ja mam tyle roboty, że nie mam czasu się zebrać i pojechać, aby porobić zdjęcia. Czy ktoś umie wstawić filmik z telefonu na dogo? Quote
xxxx52 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moi wet jak jeden szczepia -8 tygodni imunizacja,po 12 tygodniach wscieklizna i wirosowki,ale nawet zalecaja szczepic psy w 4 miesiacu, p/wsciekliznie. Uwazam ,ze mozna przeciez poczekac te pare dni i zaszcepic pozniej. Quote
GrubbaRybba Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czester teraz ma 11-12 tygodni, więc to nie jest bardzo wcześnie. Quote
Recommended Posts