Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W animalii już chyba nie będzie tych kosmetyków :shake:. Chciałam jakiś czas temu zamówić nowy szampon i odżywkę z khary, ale w ofercie sklepu są jakieś przecenione resztki...

[url=http://portal.animalia.pl/sklep.php?firma=Khara&przeznaczenie=&cena=&tylko=&sort=0&kat=161]Dla psów : Czystość : Profesjonalne kosmetyki - internetowy sklep zoologiczny - karmy dla psów, karma sucha, puszki i akcesoria.[/url]

W innych sklepach internetowych nie widziałam.

Posted

No to załamka :-( Miałam zaufanie do tego szamponu. Czemu tak trudno go dostać?
Chyba muszę szukać czegoś wybielającego, niedrażniącego-tak na raz- a w Kielcach poszukam tego szamponu... Ja nie wiem, jak nic nie znajdę, to chyba psa w Płynie do mycia naczyń umyje :shake: Nie ma to jak 3 tygodnie czekać na zamówienie i dziś się dowiedzieć, że jednak nie będzie realizowane narazie...

Posted

Poszukaj go w jakiś większych, lepiej zaopatrzonych sklepach zoologicznych (stacjonarnych) ;). Widziałam, że w Kakadu mieli dość spory wybór Khary, ale ceny nieziemskie (to chyba charakterystyczne dla tego sklepu :lol:).

Posted

[quote name='RCookie']Poszukaj go w jakiś większych, lepiej zaopatrzonych sklepach zoologicznych (stacjonarnych) ;). Widziałam, że w Kakadu mieli dość spory wybór Khary, ale ceny nieziemskie (to chyba charakterystyczne dla tego sklepu :lol:).[/QUOTE]

Gdzie Rzeszów, a gdzie Warszawa :evil_lol:
U nas nie ma tego szamponu, zawsze go na wystawach kupowałam :-(

Posted

[quote name='McDzik']Gdzie Rzeszów, a gdzie Warszawa :evil_lol:
U nas nie ma tego szamponu, zawsze go na wystawach kupowałam :-([/QUOTE]

A w ResGalu sprawdzałaś?? Albo w RCMB czyli teraz Majster? Swego czasu mieli cały asortyment Khary.