Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 W animalii już chyba nie będzie tych kosmetyków :shake:. Chciałam jakiś czas temu zamówić nowy szampon i odżywkę z khary, ale w ofercie sklepu są jakieś przecenione resztki... [url=http://portal.animalia.pl/sklep.php?firma=Khara&przeznaczenie=&cena=&tylko=&sort=0&kat=161]Dla psów : Czystość : Profesjonalne kosmetyki - internetowy sklep zoologiczny - karmy dla psów, karma sucha, puszki i akcesoria.[/url] W innych sklepach internetowych nie widziałam. Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to załamka :-( Miałam zaufanie do tego szamponu. Czemu tak trudno go dostać? Chyba muszę szukać czegoś wybielającego, niedrażniącego-tak na raz- a w Kielcach poszukam tego szamponu... Ja nie wiem, jak nic nie znajdę, to chyba psa w Płynie do mycia naczyń umyje :shake: Nie ma to jak 3 tygodnie czekać na zamówienie i dziś się dowiedzieć, że jednak nie będzie realizowane narazie... Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Poszukaj go w jakiś większych, lepiej zaopatrzonych sklepach zoologicznych (stacjonarnych) ;). Widziałam, że w Kakadu mieli dość spory wybór Khary, ale ceny nieziemskie (to chyba charakterystyczne dla tego sklepu :lol:). Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='RCookie']Poszukaj go w jakiś większych, lepiej zaopatrzonych sklepach zoologicznych (stacjonarnych) ;). Widziałam, że w Kakadu mieli dość spory wybór Khary, ale ceny nieziemskie (to chyba charakterystyczne dla tego sklepu :lol:).[/QUOTE] Gdzie Rzeszów, a gdzie Warszawa :evil_lol: U nas nie ma tego szamponu, zawsze go na wystawach kupowałam :-( Quote
Dynamique Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [URL="http://www.naszepotworki.pl"]www.naszepotworki.pl[/URL] sklep w szczecinie. Ale nie wiem czy zdąrzy dojść :placz: Quote
Bura Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='McDzik']Gdzie Rzeszów, a gdzie Warszawa :evil_lol: U nas nie ma tego szamponu, zawsze go na wystawach kupowałam :-([/QUOTE] A w ResGalu sprawdzałaś?? Albo w RCMB czyli teraz Majster? Swego czasu mieli cały asortyment Khary. Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Bura']A w ResGalu sprawdzałaś?? Albo w RCMB czyli teraz Majster? Swego czasu mieli cały asortyment Khary.[/QUOTE] Serio? Zaglądnę! Quote
Recommended Posts